Playa de las Balmins - blandad nudiststrand

Playa de las Balmins - blandad nudiststrand

Playa de las Balmins - mixed nudist beach

Platsikon

Playa de las Balmins, Sitges, Spanien

Om du vill sola naken men utan besväret att gå till och tillbaka från den exklusivt homosexuella Playa del Muerto, då är Playa de las Balmins något för dig.

Denna blandade strand ligger cirka 15 minuters promenad från stadens centrum. Från Sitges strand, sväng vänster och fortsätt längs kuststigen, förbi kyrkan och kyrkogården.

De två första vikarna är de mest populära bland homosexuella. Om du vill ha ett, ta ditt eget paraply.
Funktioner:
Beach
Betygsätta Playa de las Balmins - blandad nudiststrand
4.5
Publikens betyg

Baserat på 2 avgivna

S
Stuart

1 Jun 2019

Inte särskilt nakenstrand

Stranden är trevlig och det är också bekvämt. Det var nakenhet på stranden, och jag badade naken, men jag skulle säga att över 60 % av människorna var klädda, vilket snarare undergräver atmosfären för dem som värdesätter nakenhet.
D
David

10-september-2017

strand för avslappnad atmosfär

Jag har kommit tillbaka från björnveckan. Balmins är en fantastisk strand. Atmosfären bland björnarna är avslappnad med alla former och storlekar och åldrar naturister och inte. De icke-homosexuella är på östra sidan och de västra sidorna packade med gaybjörnar etc. Lutningen till havet är mycket gradvis så bra för en fest i vattnet som leker eller simmar. Sanden under fötterna gör honom väldigt bekväm. Om du vill ha en avslappnad huvudsakligen gaystrand kan Balmins i Bear Week inte slås. Jag är inte en björn eller jagare men min partner och jag älskade den här stranden. Jag har inte varit i Sitges vid andra tillfällen eller på de andra stränderna eftersom Balmins var så bra.
M
Maurits

10 Jun 2014

strand 4 björnar

Den här stranden är där björnarna, ungarna och jagarna samlas för ett nakendopp. Det finns en chiringhito på stranden där du kan köpa mat och dryck. Dusch finns på denna strand.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell