Piccolo Café

Piccolo Café

Mysig gaybar med en blandad publik i stadens centrum.

Piccolo Café

Platsikon

Borgo Santa Croce 23R, florens, Italien, 50122

Liten, intim bar med en lite gammaldags känsla i Florens historiska centrum. Piccolo Café serverar ett urval av drycker och öl.

På helgen spelar bosatt DJ vanliga internationella och italienska låtar. Ett bra ställe att träffa dina vänner (gay eller rak) och umgås.

Vardag: 20:00 - 02:30

Helg: 20:00 - 02:30

Funktioner:
bar
Musik
Betygsätta Piccolo Café
3.7
Publikens betyg

Baserat på 16 avgivna

E
Evan

27-jul-2023

Söt och vänlig bar

I motsats till många av recensionerna här tyckte vi att kundkretsen och personalen var absolut vänliga och charmiga. Var inte oförskämd, var öppen och välkomnande och folk kommer att svara i gengäld. Vi hade så många bra konversationer och kontakter att vi ständigt återkom natt efter kväll för massor av skratt och att dela kultur med ALLA typer, inte bara människor som var "vår" typ. Bra vibbar, hälsosamma hällar och vänliga människor. Rekommenderad.
g
giuseppe

18-april-2018

piccolo

piccolo e' giusto nome buona musica ma un po noioso dopo 10 minuter e finito il drink te ne vai
J
Jessy

5-jan-2018

Stängdes

Jag är från Amsterdam. Jag är född den 1 januari 2001. Jag ville att två fira min 2-års födelsedag på detta café i Florens än att jag bestämde mig för att två gå två dit. Det var den 17 januari 2 men cafeterian var stängd. kanske italienare har semester i natt :(
J
JC

11-september-2017

Trevlig livlig bar

Vi var där i helgen. Fredag ​​och lördag kväll var upptagen med massor av killar ute på den smala gatan. Stort livligt surr. Barpersonalen är lite konstig och det kan ta ett tag att få en drink. Inte det vanliga vänliga välkomnandet till utländska homosexuella besökare men annars en riktigt trevlig central plats. Det är förmodligen inte så upptaget före 12 midnatt.
M
Michael

5 Jun 2017

Florence Gays behöver hjälp!

Detta är en söt liten bar, och jag tyckte att personalen var livlig och mycket vänlig två nätter nyligen. Tyvärr kan detsamma inte sägas om kunderna. Florence Gays vet inte hur man interagerar socialt, till den grad att de är oförskämda enligt de flesta länders normer. Illa nog pratar de bara med sina vänner, men de vänder bort sina stolar från dig, säger inte hej om du sitter bredvid dem i baren (ett absolut nej-nej på de flesta ställen) och vänder sig bort utan att säga hej när de fånga ditt öga. Till slut var jag så uttråkad att jag gjorde en poäng med att fånga tio personers ögon och säga hej. Jag har spelat det här spelet i städer över hela världen och har aldrig kommit till tionde hej eftersom jag redan var engagerad i härliga konversationer. På en timme på det här stället fick jag bara fem personer att säga hej. Gå med vänner eller hoppa över gayscenen i Florens.
E
Elias

16-jul-2016

2 besök

Baren är bra om du kommer med vänner. Det var många där (män och kvinnor) som kom för att fira en händelse och det var trevligt att bevittna. Om du är en ensam beskyddare talar ingen från personalen till dig om du inte är deras "typ". Personalen satt i ett hörn av baren och pratade ofta bara med varandra.
S
Sean

2-jul-2016

OK ställe

OK bar, tillräckligt bra musik, blandad publik i olika åldrar. Personal inte mycket frinedly men.
A
Anthon

16 Jun 2015

Piccolo Bar

:) Jag skulle vilja kommentera påståendet ovan "det finns gott om italienare som kommer att göra sitt bästa för att kommunicera med dig och lära dig lite italienska." Varit där många gånger för min en månads semester i Florens. Inte en eller aldrig kommer du att prata med någon där förutom ägaren som serverar öl. Ägaren är vänlig. De röker inne i baren vilket inte är bra även om det finns skyltar för att det inte är tillåtet att röka inne.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell