max-w-[262px] w-full

Le Dépôt - (stängt)

Le Dépôt - (Closed)

Platsikon

10 rue aux Ours, paris, Frankrike, 75003

Välkänd gaykryssningsklubb Le Dépôt med stort kryssningsområde, mörkt rum och bås i källaren.

Baren och dansgolvet på bottenvåningen har DJ som spelar house / techno / disco / trance musik. Populärt på fredagskvällar och söndag eftermiddagar.

Vardag: 14:00 - 08:00

Helg: 14:00 - 08:00

Närmaste station: Étienne Marcel

Funktioner:
Endast vuxna
bar
Kryssning / fetisch
Dans
Mörkt rum
Labyrint
Musik
Betygsätta Le Dépôt - (stängt)
3.2
Publikens betyg

Baserat på 55 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

3 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

3 Stjärnvinnare

T
Tom

23-Oct-2019

Inte bra längre, plats skadad av girighet och surhet.

Brukade vara OK för många många år sedan. Nu är den hälften så stor och priserna är extraordinära. Synd eftersom denna plats har potential. Sänk priserna (7.5E för en liten bår? Skämt) och gör utrymmet större som det var innan, folk kommer då.
A
Alex

13-jul-2019

Bästa Club & Cruising i Paris

Bästa stället att besöka i Paris
B
Bob

3-Dec-2018

En av de bästa kinky klubbarna i Paris !!!!

Det är verkligen en av de bästa kinky gayklubbarna i Paris! Du kan åka dit med fetischutrustning (var inte blyg!!), detta är en väldigt "liberal" plats! Den nya ledningen organiserar många speciella evenemang, annorlunda och alltid kinky!
G
George

30 Nov 2018

Fruktansvärd

Platsen brukade vara bra för många år sedan. normalt 10 till 15 personer runt omkring. Drycker är en utpressning, vatten kostar 6.50 € för en liten flaska. Att stanna hemma är ett bättre alternativ. Jag gick till bastun innan (vilket var lika dåligt) och fick en gratisbiljett till denna plats. Glad att jag inte behövde betala för det.
L
Laurent

13 Aug 2018

Nul en chier !!!

Ingen går på denna plats - är inte alls varm. Eftermiddagen är den totala öknen. Med tanke på entréavgiften på 10 euro och kvaliteten på faciliteterna är det förståeligt. Platsen togs över av ett nytt lag, som inte gjorde någonting alls då modifieringar, tvärtom, genomsökte platsen. Rymdmotståndet reduceras till ingenting alls ... Vi måste sluta säga att det är Europas största kryssningsklubb som är totalt falskt, totalt. Alla stugor ligger i totalt mörker, de få närvarande är ointressanta, människor vilsna, som inte vet vad de vill. Som kommer för att döda tiden här.
J
JD

6-Mar-2022

Okej

Var skulle du föreslå? Jag brukade gå i slutet av 90-talet och vill ta min man för upplevelsen.
L
Laurent

27-april-2018

se upp för ficktjuvar

Inte mycket intressant action på denna plats!
S
Seb

4-Oct-2017

Inte vänlig

Tänk på att om du kommer med en jacka eller tröja måste du betala extra för skåpet. Inte vänlig attityd eftersom andra killar bar rockar. Jag antar att det är ok för den vanliga publiken. Jag menar oktober i Paris är det ganska kallt! Det var också få personer (som 20) från 10.30 till midnatt på en onsdag. Den här natten var inget speciellt. De renoverade också hela klubben och den ser mycket mindre ut än tidigare. Också innan du brukar ha många små grottor runt om. Nu är det mer modernt med röda lampor men jag är inte säker på att det passar oss när vi vill koppla av och bara ha kul utan att det är någon sträng.
J
Julien

25-februari-2017

Suddig sida av gatan

Det är mörkt och den svaga blixten är röd. På en lördagseftermiddag med en inbjudan som gavs bort på Sun City bestämde vi oss för att prova det. Inte mer än tre eller fyra killar inuti, åtminstone två av dem verkade för deprimerade för att hänga på en gaykryssningsklubb.
B
Bob

6 Nov 2016

RECON Party LE DEPOT 3 december 2016!!!

Det blir en bra RECON-fest, special för Paris i LE DEPOT ....3 december !!!
A
Alex

30-september-2016

Den bästa Cruising & Club i Paris

Fantastisk plats i Le Maris, bra musik och riktigt söta killar varje dag.
C
Can

19-maj-2016

ovänlig personal

Ovänlig personal och attityd.
E
Ekachai chieochalakom

1-Mar-2015

Grov och redo

Platsen är perfekt för killar som gillar det grovt och redo. Jag var där runt midnatt och platsen blev upptagen runt 1. Det finns flera våningar med små dansgolv men stora mörka rum. Pågår fram till tidiga timmar.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell