Gym Louvren Paris - (stängt)

Gym Louvren Paris - (stängt)

Stor, populär gaybastu i hjärtat av Paris.

Gym Louvre Paris - (Closed)

Platsikon

7 rue du Louvre, paris, Frankrike, 75001

Gym Louvre erbjuder en fantastisk kombination av gym och bastu i hjärtat av Paris. Halva utrymmet är ett välutrustat gym med 60 Panatta cardio- och viktträningsmaskiner (gymkit och skor krävs).

Bastun har två hamamrum, torr bastu, 40 privata stugor, videorum, lekzon och en bar. Öppet till 2:10 (gymmet stänger XNUMX:XNUMX).

Vardag: 09:00 - 02:00

Helg: lör 09:00 - 02:00; Sön 12:00 - 02:00

Funktioner:
Kafé
Gym
Internetåtkomst
Avkopplande stugor
Bastu
Ångbad
Betygsätta Gym Louvren Paris - (stängt)
3.5
Publikens betyg

Baserat på 68 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

M
Mike

13 Jun 2019

Bra gym, tystare bastu

Jag besökte Gym Louvren på min sista resa till Paris. Var där på en lördag eftermiddag runt 5. Fantastiska gymfaciliteter, som i princip är samma antal maskiner och annan gymutrustning som du hittar på vilket "riktigt" gym som helst. Så du kan gå hit för att träna själv. Bastun är nere och var ganska tyst under mitt besök. (Omkring 15 killar i bastuområdet, mycket färre än andra Paris-bastur jag hade varit i ungefär samma tid på dagen.) Flera privata rum, ett stort rum med gloryhole bås (inga upphöjda gloryholes), en torrbastu och ångbad , duschutrymmen och en lounge med TV-apparater. Killarna var mestadels vältränade och kom förmodligen ner efter ett gympass. Men antalet personer i bastuområdet var som sagt ganska litet. Så om du bara letar efter actiondelen av bastuupplevelsen, skulle jag föreslå andra platser som IDM eller Sun City. Men om du gillar tanken på att komma till gymmet och sedan stanna för lite skoj, kanske det här är rätt plats för dig!
m
moscardini

11-april-2019

Bara för sexiga män

Plats: Utmärkt. En kort bit från Louvren. Typ av kund: Var försiktig eftersom det inte är den vanliga gaybastun. Detta är faktiskt ett riktigt gym, som även tillhandahåller SPA-området för externa kunder. Männen som tränar här är för det mesta i 40-årsåldern och i fin form; när de ser en intressant turist komma in slutar de träna, de klär av sig och går ner i källaren. Allt går väldigt snabbt, ingen tid går förlorad; men bara om du är fysiskt väldigt trevlig. De ytterst få som vågar gå in, trots att de inte är fysiskt vältränade, stannar inte länge, eftersom ingen slutar träna för dem. Det finns inga gubbar, en egenskap som inte ofta finns i bastur. Struktur: På bottenvåningen finns skåp att klä av sig och gymmet (välutrustat). I källaren finns ett turkiskt bad (ganska rymligt), en liten bastu och ett tiotal stugor där man kan ha roligt. Ingen pool eller jacuzzi. Renlighet: Utmärkt, även för att det inte är så mycket folk. Priser: I standarden. Vi bad om en extra handduk för att torka oss och vi behövde inte betala för det. Råd till kunder: Om du inte är fysiskt attraktiv, undvik att gå in, eftersom du skulle vandra utan att någon tänker på dig. Det finns ett naturligt urval som gör att bastun aldrig är trångt; bara det bästa återstår (eller någon som inte har något annat att göra). Låg kvantitet, men hög kvalitet (av denna anledning blev det omedelbart en av våra favoritbastur i Europa). Ta med tofflor. Råd till chefer: Strukturen är gammal. Det skulle krävas en genomgripande allmän omstrukturering. Formeln är den vinnande (du behöver inte större rum eller mer utrustning); om du kunde byta plats och flytta till en modernare byggnad skulle det vara det bästa. Skåpen är för små, det skulle vara bra att byta dem. Du bör placera rena våtservetter någonstans så att kunderna kan ta dem när de behöver dem.
T
Thomas

29-jul-2020

Har du en chans om du är tunn

När du säger sexig, menar du bara vältränad och muskulös eller räknas smala kroppar? Jag vill testa dessa "gaybastur" och den här verkar vara den trevligaste för nyanlända hittills.
V
Vig

9-februari-2018

Swindle

På din webbsida skrevs om specialpris för torsdag 9 € Och det stod också på www.travelgayeurope.com, att priset är 7€ före kl. 9. Men vid ingången var det inget specialpris och jag betalade fullt pris.
D
Dino

18-april-2016

Jag gillade det!

Sol. 17-04-2016: Jag använde gym och bastu; båda ställena fina och rena. Stugorna har rengöring/avtorkning/spraymaterial i stugorna, madrasser är rena (inte som vid IDM bastu) och luktar inte. Glory holes rum fint, men lite för mörkt! Många snygga killar. Har olika abonnemangsalternativ för lokalbefolkningen och turister. Kommer att vara tillbaka. Prova du kommer att gilla det.
T
Tib

31-Oct-2015

Definitivt värt ett besök

Jag använde inte gymmet så kan inte kommentera dem. När jag gick fungerade inte bastun men de tog fortfarande ut 16 euro. Platsen är modern och allmänt ren även om vissa områden luktade som de skulle kunna göra med en torka ner! Ganska blandad och till stor del under 40-talet publik som blev livligare allt eftersom natten gick (det var en lördag så jag vet inte om det var anledningen) men det kunde ändå ha gjorts med några fler killar för att ge det mer liv.
r
ric

2-september-2015

Bra gym och riktigt bra bastu + Många snygga och formiga killar

Det här stället har ett trevligt gym på gatunivå för att träna och en stor bastuavdelning på nedervåningen. Det finns några av de hetaste killarna i Paris här och de är också vänliga. Jag gick efter 6:XNUMX två dagar i rad under veckan och blev inte besviken!
E
Ekachai chieochalakom

23-Mar-2015

Bra utrustning och ögongodis

Ett ordentligt gym för ordentlig träning med ett bra utbud av utrustning, vänlig hjälpsam personal. Bästa tiden att gå är efter jobbet 4-8. Mycket ögongodis som den tidigare recensenten sa.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell