Drake's Cruising

Drake's Cruising

Drake's Cruising

Platsikon

Damrak 61, amsterdam, Nederländerna, 1012

Drake's Cruising

Beläget 5 minuter från centralstationen strax ovanför Drake's Luxury Boutique. Drake's Cruising har videoutrustade hytter, litet mörkt rum, glory hål, etc.

Läsk och öl finns i varuautomaten. Ingången är genom butiken - tvärs över vägen från Bijenkorf varuhus. Fri entré för killar under 26 år - fotolegitimation krävs. Inträde är €13 för ett dagspass. 

Min:12: 00 - 19: 00

Tis:12: 00 - 19: 00

Ons:12: 00 - 19: 00

Tors:12: 00 - 19: 00

Fre:12: 00 - 19: 00

Lör:12: 00 - 19: 00

sol:12: 00 - 19: 00

Funktioner:
Endast vuxna
Kryssning / fetisch
Mörkt rum
Avkopplande stugor
Butik
Betygsätta Drake's Cruising
3.5
Publikens betyg

Baserat på 210 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

J
Johnny

10 Jun 2022

Dåliga filmer

Jag var där förra veckan, första gången på flera år! Inte mycket har förändrats. Det som har förändrats är att många av filmkanalerna inte fungerar längre, bara en svart skärm. Kanalerna som fungerar visar gammal och inte särskilt bra porr. Det var inte särskilt upptaget där. Jag går tillbaka när de har ändrat filmerna, när det än är.
N
Narciso

2 Jun 2020

Håll dig säker killar!

Personalen är alltid artig och moderiktig! Jag hoppas verkligen att de får öppna igen, jag saknar stället. När du väl har öppnat, kan du inkludera stillastående vatten i maskinen? =)
C
Chris

2-april-2019

När det är upptaget är det fantastiskt!

Åkte dit på söndag kväll och bokstavligen, ingen var inne så var tvungen att lämna. Åkte dit igen igår vid 5-tiden och det var runt 10 killar. Allt är bra där, en billig men jag antar att det är överklagandet? Mitt enda problem är att för att få det måste du gå till boutiquepersonalen och be dem öppna dörren åt dig. Och gratis för personer under 25 år så yay!
T
T

8-Mar-2019

Ren och vänlig personal

Ricardo var mycket hjälpsam och vänlig när jag handlade. Han fick mig också att känna mig väldigt bekväm med att gå på bio. Biografen var väldigt ren och tyst klockan 12:30 på en fredag. Det var en väldigt kille som åkte runt. Skulle gärna ha haft mer tid att kolla upp det. Men var tvungen att träffa vänner. Kan inte vänta med att gå tillbaka. Önskar att staterna hade fina platser som denna.
R
Ralph

4-Oct-2018

De är öppna igen!

Från och med fredagen den 5 oktober 2018 har de öppet varje dag från 10:10 till XNUMX:XNUMX.
d
doug

12-jan-2019

älskar Drakes

Fantastiskt ställe att ta av eller ladda i. :) Mycket action och variation, kinky men rent och säkert.
D
Dennis

13-Oct-2018

Fortfarande samma?

Är det fortfarande som förut? På hemsidan pratar de om en nattklubbsmiljö nu? Det låter som en helt annan Drake.
R
Ralph

2 Jun 2018

Stängt tills vidare.

Jag har varit där några gånger och oftast till stor belåtenhet. Jag går in i butiken, betalar 11 euro och går fram och väntar på att någon ska komma in i stugan bredvid mig - vanligtvis inom 1 minut. Mycket action. Jag går ut med ett leende på läpparna. Men för två månader sedan hade de en (liten? stor?) brand och nu är den tillfälligt stängd. Det ser ut som att de bygger om, ingen aning om hur lång tid det kommer att ta. Om du går in och ser en byggstege bakom den hemliga trappan betyder det att den fortfarande är stängd. Synd, nu måste jag hjälpa mig själv för vem vet hur länge. Har inte haft modet att hitta en annan plats.
R
Ralph

17-april-2018

Brand...

Varit där flera gånger, vanligtvis runt 4. IMHO, det är ganska rent och anständigt. Vanligtvis går det 2-3 killar runt för att någon som jag ska gå in i en stuga. Det verkar finnas fler mottagare än givare. ;-) Däremot är det stängt idag och antagligen ett tag framöver. Det brann och jag vet inte (vågade inte fråga) när/om det skulle öppnas igen.
s
sport

25-april-2018

När det är öppet igen !!

Jag ringde dem igår och de hade ingen tidsram när det ska öppnas igen och det är konstigt, tycker jag. Det var en liten brand och man kan förvänta sig en tidsram när den återställs.
F
Frank

6-jan-2018

För mycket ljus.

Jag åkte dit flera gånger och hade till och med min favoritstuga, som var mörkare än de andra. Jag gillar det mörkare, eftersom det gör upplevelsen mer anonym. Den här veckan gick jag igen efter ganska lång tid och märkte att det var mycket mer ljus i den stugan. Även de andra stugorna verkar lättare. Kanske på grund av nya tv-apparater? Hur som helst, jag föredrar det mörkare och inte bara jag, eftersom fler män bytte till en kanal som bara visade en svart skärm. Så om du är som jag har du nu valet mellan en svart skärm eller en skärm som visar porr med så mycket ljus att du känner dig exponerad.
s
sport

25-april-2018

TV-skärmar

Jag håller med om att TV-skärmarna är alldeles för ljusa och det kan helt enkelt fixas av ledningen.
P
Peter

14 Nov 2017

Rengöring

Söndag 29.10.2017 - Jag besökte Drake's sedan början, för cirka 20 år sedan, vanligtvis på en söndagseftermiddag. Med åren var det oftast spännande och man fick valuta för pengarna. De senaste åren har kvalitetsnivån sjunkit medan entréavgiften steg till € 12,50. Under alla år jag kom hit såg jag ALDRIG någon som städade stugorna, medan personalen regelbundet cruisade runt. Han lämnar bara röran och gör ingenting åt det. Idag var det återigen en stor röra, pappersservetter, vätskor, över hela golvet, stugor. När jag frågade personalen på nedervåningen i butiken varför ingen av dem molnstädar sa de att det övervägdes, men än borde de stänga butiken ett tag? Så jag frågade varför personalen kan kryssa runt på övervåningen och inte städa? Denna kommentar var för grov för honom och vägrade att vidarebefordra mitt klagomål till ledningen. Han rådde mig bättre att inte komma till Drake längre. Det här var verkligen världen upp och ner. För vanliga turister som kommer att åka dit en eller två gånger i livet kommer ovanstående inte att vara ett problem, men för mig var detta efter mer än 20 år sista gången jag har varit i den här röran. För några euro till kan jag gå till en fantastisk bastu runt hörnet.
s
sport

25-april-2018

Det är rent

Det är inget fel med renligheten, det är allmänheten som gör det som det ibland är. Vävnader över hela golvet, medan det finns sopcontainrar överallt. Du kan inte skylla på Drakes eller personalen för det, du kan inte heller förvänta dig att en städare städar alla stugorna så snart en går ut ur en av dem. Det är besökarna som behöver träning för att bli av med sin skit som de lämnar bakom sig.
g
gigi

13-september-2017

älskar drake

Jag är verkligen glad över att höra att Drake är igång. Jag har varit där flera gånger och alltid haft det jättekul. ser fram emot nästa utsmyckning :)
J
Jon

5-september-2017

Dåligt deltog

Dåligt besökt. Inte tillräckligt många män vid topptid. Smutsiga förhållanden. 12.50 Euro för att komma in. Inte värt det.
R
Robert

29-Dec-2016

Varm

Mycket action. Lossat vid många tillfällen. Ser fram emot nästa gång.
D
Dave

18 Nov 2016

Bra action

Jag har varit hos Drake 4 eller 5 gånger när jag har varit i Amsterdam. Jag har alltid haft det jättebra. Bred mix av killar för alla typer. Som på de flesta ställen, var försiktig med plockfickor. De jobbar också med båsen på övervåningen.
M
Mark

15 Jun 2016

Bästa stället för kontinuerlig härlighet hål action

Wow. Det var mycket mer än jag förväntade mig från en biograftyp med bås och glanshål! Det fanns mer än 20 bås, de flesta hade minst en, och många av dem hade två gloryholes för non-stop action. Superkåt. Jag var där sent på eftermiddagen (15.30-17.00) och det var fullt av killar, så jag rekommenderar sent på dagen för toppaktiviteter!
J
Jim

6-februari-2015

Fortfarande här?

Så glad att veta att Drakes fortfarande är öppet, jag har inte varit i Amsterdam på ungefär 8 år nu och jag saknar det. Vissa människor brukade säga att Drakes var en soptipp och alla möjliga dåliga saker men jag har haft några fantastiska tider där, någon gång hoppas jag att återvända och när jag gör det hoppas jag att träffa den stora stiliga holländske killen igen.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.