CRUISE Bar

CRUISE Bar

Playa del Ingles gaykryssningsklubb sedan 1994.

CRUISE Bar

Platsikon

2/F Yumbo Center 261/9-13, Playa del Ingles, Gran Canaria, Spanien, 35100

CRUISE Bar har varit en del av Playa del Ingles gay-scen sedan 1994. Idag är det fortfarande ett av de mest populära gayställena, särskilt bland läder-, jeans- och militärpubliken.

Faciliteterna inkluderar 16 privata bås, en labyrint och två mörka rum. Baren lockar män i olika åldrar och kroppstyper. Upptagen de flesta nätter i veckan.

Vardag: 23:00 - 05:00

Helg: 23:00 - 05:00

Funktioner:
bar
Kryssning / fetisch
Gym
Labyrint
Avkopplande stugor
Betygsätta CRUISE Bar
3.2
Publikens betyg

Baserat på 75 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

N
Nick

22-jul-2019

Härliga tider!

Gick med min BF. Hade en bra. Bra utbud av killar. 10 € dörravgift inkluderar 2 öl. Högt rekommenderad.
S
Steve

22-februari-2019

Bort nerför backen. Bry dig inte längre

Ökat pris och stängning av bottenvåningen har gjort det här stället skit. Det brukade vara min favoritplats i GC. Titta också på killen på dörren som tar pengarna, han försenar medvetet att ge dig växel när du betalar. Han saktar ner saker och ting med kupongerna och sedan stämpeln på din hand i hopp om att du glömmer din växel. Jag sussade vad han höll på med och satte det på prov nästa natt. Visst skulle han vara glad om jag gick därifrån utan mitt byte.
B
Brian

7-april-2019

Titta på dörrmannen när du betalar

Du har så rätt. Kostnaden är nu 10 euro för att komma in och ingången till klubben var mycket upptagen. Betalade honom med en 20 euro-sedel och när han ser tillbaka gjorde han samma sak som du sa. När jag gick in genom dörren insåg jag att han inte hade gett mig mina 10 euro växel så utmanade honom och han sa "har du kollat ​​dina fickor etc etc" HAN ÄR EN KONARTIST AKTA DU NÄR DU BETALAR. KOMMER ALDRIG BESÖKA DENNA KLUBB IGEN. HAN GJORDE SAMMA NÄR AVGIFTEN VAR 9 EURO OCH HAN SKULLE GLÖMMA ATT GE DIG FÖRÄNDRING!
S
Stefan

14-september-2018

Litet mörkrum

Förr var det bäst nu i mörkerrummet kan i princip klämma in 10 män på en knuff - detta brukade vara min favoritbar men inte längre.
B
Brian

29 Aug 2018

Mörkt rum och kryssning

Gå hit de flesta nätter när du är på semester och är aldrig besviken. Fantastisk vänlig atmosfär. Njut av en drink (inklusive entré) och kryssning... vad mer finns det att säga?
R
RICHARD

17-Mar-2018

Dire & frustrerande.

Visst finns det massor av cruising men tyvärr är det det, väldigt lite action. Många killar som poserar och väntar på att något bättre ska komma. En extremt frustrerande och obehaglig upplevelse som jag inte kommer att upprepa. Det blir också fruktansvärt trångt på helgerna. Jag skulle älska att veta hur många killar som faktiskt njuter av sin tid här och går runt och runt i cirklar i timmar utan action, det verkar ganska dumt för mig.
P
Paul

13-februari-2018

Stort, dåligt begagnat utrymme.

Jag var där i söndags kväll. Ny kryssning är nu på två våningar. Det är också i utrymmet för gamla Costruction bar. Men det nya utrymmet är dåligt utnyttjat. Stort upplyst utrymme, endast två stuga. Ingen fängelsehåla och lite action. Bästa tiden efter midnatt till sent.
A
Alex

21-september-2017

Bra för att kryssa eller dricka

Gillade det här stället. Det finns gott om bås och ett par fler allmänna utrymmen för att spela. Egentligen ingen "labyrint" men det finns goda möjligheter att träffas och att leka. Huvudbaren och i synnerhet utomhusterrassen är bra för en mer avslappnad drink och en paus från cruisingen. Inträdesavgift och priser på drycker verkar ganska rimliga. Personalen är hjälpsam och välkomnande, och överlag har det en bra atmosfär.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell