Klubbkyrkan

Klubbkyrkan

En av de mest populära festplatserna för gaykryssningar i Amsterdam.

Club Church

Platsikon

Kerkstraat 52, amsterdam, Nederländerna, 1017

Club Church är en av de mest populära gaykryssningsklubbarna i Amsterdam. Den välkomnar alla HBTQ+-medlemmar och har en varierad evenemangskalender för att inkludera hela samhället i dess olika fetischkvällar.

Faciliteterna inkluderar en stor bar och dansgolv, mörka rum, privata hytter, selar, en gratis garderob och duschar.

Månatliga temakvällar inkluderar underkläder, naken, klubbbarn, drag, transgender och sportkvällar för att bara nämna några teman. Det finns verkligen något för alla i Club Church att uttrycka fetisch i ett säkert, inkluderande utrymme.

Se hemsidan för mer information och priser.

 

Funktioner:
Endast vuxna
bar
Kryssning/Fetisch
Dans
Mörkt rum
Musik
Betygsätta Klubbkyrkan
3.7
Publikens betyg

Baserat på 124 avgivna

Besök webbsida
L
Loki

4 Aug 2019

Trakasserad och tvingad på gatan på Gay Pride Day 2019?

Om du var en av gaykillarna i kö till Club Church på lördag, natt, Gay Pride 3/9/2019 mellan 21:15 och 21:30 (9:15 och 9:30) och blev trakasserad och skrek på av restaurang KLUS ägare och hans vänner för att ha stått på den OFFENTLIGA trottoaren, blivit påkörda av kvinnans motorcykel, eller knuffade OCH påkörda av DEN ENORMA MANEN, innan de tvingades stå på gatan med mötande trafik, KONTAKTA KLUBBKYRKAN OCH LÅTA DEM VET.! Vi kan inte fortsätta låta den här personen tvinga oss bort från en allmän trottoar och ut på gatan med trafik. Vi måste stå upp för våra rättigheter. Det är vad denna dag handlar om, DETTA KAN VI INTE GLÖMMA. Det finns ingen stolthet, utan kampen. Om Club Church vill ha våra pengar bör de hantera denna fråga och skydda sina kunder från trakasserier och våld. Det här är nu år 3 med denna galenskap och varje år tar han med sig fler människor för att hjälpa honom. Om vi ​​inte gör något har vi bara oss själva att skylla. Och vad händer när dessa människor skadar någon illa eller skickar honom till sjukhus? Om detta händer igen RING POLISEN. Gör rätt för dig själv och dina homosexuella bröder.
M
Mikey

24 Jun 2019

En av de bästa

Deltog på. Onsdag, så naken natt. En av de bättre klubbarna i Europa. Entréplan med dansavdelning, bar och rökrum. Sedan nere med mörkrum och sele. Sedan på övervåningen med ytterligare ett område och ytterligare en sele. En extra sele halvvägs upp för trappan. Kom dit vid 11. Inte trångt men ett anständigt antal killar. Mycket action. Det finns gott om kondomer. Kommer definitivt att gå igen.
A
Alex

14-april-2019

En rolig plats

Gick hit på en tisdag kväll, njöt av det mycket så jag gick tillbaka nästa dag på onsdagen. Onsdagen var lite livligare och lite mer action. Men rekommenderas starkt för en bra utekväll i sällskap med mestadels nakna män! Smörjmedelsautomaterna på väggarna är väldigt bekväma :)
s
so

29-Dec-2018

En av de bästa klubbarna i Europa

Jag hade det jättetrevligt. Jag är killen som dansade på ett mystiskt sätt. Ja, med de orangea underkläderna. Herregud vilken upplevelse. Jag kommer igen och igen.
A
Al

21 Nov 2018

Roligt, vänligt ... och varmt!

Tillbringade cirka 3 timmar där igår: massor av action, visade sig vara en het, mångsidig röd näsdukkväll. Heltidsanvändning av alla selar. Vänlig, öppen och välkomnande attityd - personalen verkligen hjälpsam. Min favorit i Amsterdam.
P
Peter

17 Nov 2018

Action natt

Tillbringade några timmar på Club Church på en underklädeskväll och hade jättekul. Klubben var riktigt trångt så mycket kroppskontakt med kåta killar. Hade min beskärda del av action. Kommer definitivt gå tillbaka.
D
Dave

20 Jun 2018

Socialt och sexuellt

Det jag älskar med det här stället är att det är väldigt socialt och det finns massor av action. Lekområdena på övervåningen är i sikte och ljudet av baren på nedervåningen. Och så finns det en källarlekplats om man vill ha mer mörkrum; anonymt kul också.
E
Ed

15-maj-2018

Häftigt ställe

Jag var där några gånger och det var jättebra! En speciell kalsong och nakenfest! Ps: personalen är mycket vänlig och vacker.
G
Gabriel

24-april-2018

Fint ställe

Gick på en fetisch-temakväll runt 11:XNUMX, inte en stor publik som jag förväntade mig. Personalen och även kunderna där är så vänliga. Skulle vilja besöka igen, speciellt på en naken festkväll!!!
P
Paul

15 Jun 2017

Stor naken fest

Gick i går kväll runt 9:00 och platsen var redan upptagen. Länge som jag inte har varit på en nakenfest. Full av trevliga killar som har en avslappnad tid och mycket action. Definitivt att gå tillbaka.
H
Homayoon

17-Mar-2017

mycket bra klubb i amstrdam

Hej killar det här är en väldigt trevlig gayklubb i amsterdam.
J
J

10-februari-2017

Fantastisk atmosfär

Gick på twink party i februari 2017. Upplägget var perfekt och killarna var heta. Det var kanske 30-40 killar där. Klädkoden sa "bottomless or topless" men de flesta var i underkläder (särskilt jocksstraps). Fantastisk atmosfär.
A
Al

9-Dec-2016

Nybörjare FF

Var på jakt efter min första FF och kände mig därför lite blyg och självmedveten - men besökte denna plats och det var fantastiskt: vänlig vid dörren och baren; mycket action, inga krångel. Hade två FF-pass med ett par heta toppar - ett 30-tal och ett 50-tal. Ser nu fram emot att återvända och fördjupa min upplevelse ;-)
V
Visitor

23-september-2016

Trevlig klubb

förra månaden under min vistelse i Amsterdam med min pojkvän besökte vi där några gånger, det var trångt, musiken var bra och personalen var vänlig. Vi kollade också på några andra cruisingklubbar i Amsterdam men de var hemska, för små och folk som såg konstigt ut och resultatet var att vi besökte kyrkan mer än en gång. Definitivt om besök Amsterdam igen, kommer att gå till kyrkan.
F
Feng

8 Aug 2016

Fantastisk natt i kyrkan

Jag åkte dit kvällen före paraden i Amsterdam. Det var underklädesfest. När jag kommer dit vid 11. Det tar mig ungefär 1 timme att komma in. Men definitivt värt att vänta. Heta aktioner i källaren och översta våningen. Dansgolvet är fullt av heta killar också. Många heta handlingar. Blandat med olika ålder och ras. Jag hade väldigt roligt och njöt mycket. Skulle definitivt vilja komma tillbaka.
T
Tom

4-maj-2016

kyla

Älskar kalsongfesten - mycket nöje och action.
A
Andi

6-april-2016

Vad sägs om entréavgiften?

Vad sägs om entréavgiften? Jag är en resenär och åker dit 13 maj 2016
K
Krisna So

10-april-2016

Klubbkyrkan

Inträdesavgiften beror på vilken natt du går. (z)onderbroek på fredagar är 10 € (10:5-XNUMX:XNUMX) -TGE Personal
R
Rob

19-februari-2016

Oj

Jag är bara en amerikan och det här är verkligen det roligaste stället någonsin. Jag jobbar för ett flygbolag så jag har varit med.
J
Jean

13-jul-2015

Bra ställe

Bra ställe med mycket het kille. Mycket av åtgärder överallt. Bra musik. Vänlig personal.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell