LÄGER

LÄGER

Gaykryssningsbar med mörkt rum och nakna fester.

CAMP

Platsikon

Reisingerstraße 15, Munich, Tyskland, 80337

I morgon: Naked & Underwear - från 8 - Varje måndag
CAMP (tidigare 'Fred's Pub') var den första baren i München som visade porr redan på 70-talet.

Nu är det en intim kryssningsbar med ett stort mörkt rum – en plats för bara män att träffas och leka. Beläget på en lugn sidogata i gaykvarteret, bara en minut söder om Müllerstraße.

Vardag: 9 - 2

Helg: 9 - 3

Närmaste station: U: Sendlinger Tor

Funktioner:
Endast vuxna
bar
Kryssning / fetisch
Mörkt rum
Betygsätta LÄGER
3.4
Publikens betyg

Baserat på 74 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

P
Pedro

27-Oct-2019

Varför finns det till och med en folkmassa?

Jag åkte dit igår. Och jag var inne i bara 5 sekunder. Jag såg en fetisch som jag inte riktigt gillar (män utklädda till hundar) och jag funderade fortfarande på hur baren fungerar, när någon kom till mig och sa till mig att baren var stängd. Jag var förstås förvirrad eftersom det var många män. Han berättade att det pågick en privat fest. All respekt för det och jag kanske till och med hade gått utan att han berättat det för jag gillar inte hundfetisch, så jag tackade ja och han sa inte ens något längre. Han var oförskämd och hård. Och jag tror att han såg att jag var turist (hade många väskor såklart) för han pratade direkt med mig på engelska (jag förstår tyska också, jag kan till och med tyska). jag vet inte. Kanske var det på riktigt en privat fest på gång. Men om jag tittar nedan ser jag många andra som klagar på den här baren och dess personal under de senaste månaderna. Och då förstår jag inte varför det var så trångt. Jag tror att det här var en typisk "ons zoekt ons"-klubb. "Ons zoekt ons" är ett typiskt uttryck vi använder på mitt språk för klubbar med människor som känner alla med mycket samtal och chatt och ... men inga handlingar. Jag måste betygsätta klubben på värde, faciliteter, service och renlighet. Men jag kan bara säga något om servicen, jag kan såklart inte veta något om faciliteterna eller städningen, lite svårt hahaha. Men om det är samma kvalitet som deras tjänst är det fruktansvärt. Jag ska bara betygsätta allt med en stjärna.
D
Dario

13-jul-2019

Väldigt oartig

Personalen i baren tycker om att anta tonen mot sina gäster, skriker åt dem och till och med drar ut dem. Hur bisarrt är det för en gaycruisingbar, som blir upprörd över det dagliga jäkt och rörelse på toaletten och hånar gästerna?
D
Dario

6-jul-2019

Den råaste platsen någonsin

barpersonalen gillar att anta tonen mot sina gäster, skriker åt dem och till och med drar ut dem. Hur bisarr måste egentligen en operatör av en gaycruisingbar vara, som blir upprörd över den dagliga vimlet på toaletten och gnäller gästerna?
S
Sam

1-maj-2019

Spår av rasism kändes

Det var min 6:e gång här, jag hade 5 drinkar den här gången (5*8=40 euro betalat), så jag var uppenbarligen full och var berusad. De bad mig att gå, det var okej för mig. Vad jag inte gillade, en av ägarna sa några dåliga saker på tyska till mig (som att skälla på mig hårt) som jag bara sa "Jag förstår inte" och jag gick omedelbart. Självklart kommer jag aldrig att åka dit i hela mitt liv men det gav mig en dålig känsla som jag kände under de närmaste timmarna. Under de senaste 2.5 åren av München är det första gången jag kände mig en outsider och fick lust att gråta. Jag har varit på mer än 50 gayklubbar i hela Europa men har aldrig blivit behandlad så. Jag önskar dem lycka till och har inga dåliga känslor mot dem eftersom en av ägarna var väldigt trevlig mot mig och jag känner att han var godhjärtad. Han sa inget dåligt.
D
Dick

17 Nov 2021

"Rasism"

"Rasism" den nya fångsten allt för allt som inte går din väg. Någon som inte behandlar dig precis som du känner att du borde bli behandlad? RASISM! Hittade du inte det du behöver i mataffären? RASISM! Din kille vann inte valet? RASISM! REDAN TILLRÄCKLIGT! Lägg av.
S
Samer

28-april-2019

Söndag

Jag gick söndagen den 27 april 2019 klockan 10:00 och jag upptäckte att lägret inte var öppet. Är det regelbundet ledigt på söndagen eller bara den natten!!?
V
Visitor

20-Dec-2018

Besökare

Jag kastades bokstavligen ut från baren genom att säga att detta är en privat klubb! , det grövsta stället någonsin! Inte värt att prova.
K
Kai

29-Oct-2018

Under den förväntade nivån

Jag var där på fredagskvällen - upplägget av baren är lite konstigt med den metalliska staketdörren emellan. De flesta i publiken var äldre killar, få blinkningar. Det mörka rummet var så litet och man kan knappt röra sig inuti. Hela upplevelsen var konstig och jag kommer inte att göra det en annan gång.
J
Jay

5-jul-2018

Mycket roligt

Jag kan bara bekräfta vad de andra skrev: det här är ett fantastiskt ställe (och ett ganska undantag i München). Gick dit nyligen en måndagskväll (Naken/Underkläder) vid 10.30-tiden och stället var fullsatt med killar i alla åldrar - nästan för fullt, eftersom cruisingområdet inte är särskilt stort. Mycket vänlig personal, mycket måttliga priser (10 euro, inkl. en drink). Även om rökning är tillåten, var det inte så illa. Kommer definitivt att komma igen. Hoppas denna plats kommer att vara öppen i många år framöver.
M
Matt

11 Nov 2017

Mindre än väntat

För någon som inte har varit där tidigare, så här går det till. Du går in i "the clean bar area" där du ger din kappa för förvaring (för 1 euro) sedan köper du en drink för att komma till andra sidan (det är efter en metallgrind) eller så betalar du 4 euro tillträdesavgiften (ölen är 3.5). Den andra sidan är samma bar men med 2 skärmar där porr körs och killar sitter och dricker. "Mörkerrummet" eller labyrinten är precis lika bred som baren, med några "privata rum", i princip tunna väggar och ett drapera folk kommer att öppna för att titta in eller till och med komma in med dig. Jag tror att några av dessa rum har någon form av liten säng men inte har varit inne i dem. Det blir trångt riktigt snabbt eftersom platsen är liten och cruisar genom mörkrummet, du kommer att drapera och röra nästan alla, vilket ibland kan vara trevligt, andra gånger läskigt. Några unga killar, några sötnosar, gamla, alla typer av killar. Vissa är blyga, andra drar dig in med sig. Jag kom strax efter 10 men det började bli upptaget först efter 11 men jag skulle ha gillat det bättre med färre killar. Ha kul och var säker!
Z
Zoli

4 Nov 2017

Fem timmars kul

Jag var där i fredags. Från 10 till 3. Den första halvan, kanske en timme, var lite tråkig, för lugn. Men så började festen. Det finns massor av bra killar, inte alltför mycket från oldies, snarare twinks, trettio, tidigt fyrtiotal. När du inte vill ha action kan du titta på de andra. Det finns ingen tid utan handling. Det var den kinky fredagen, och jag var kinky också. Så det var kul. Jag kommer tillbaka.
B
Barney

7-jan-2017

YEHH, ROLIG, VÄNLIG & MYCKET CRUISY

Jag var där en relativt lugn natt, men fortfarande tillräckligt upptagen för att ha en bra atmosfär. Barpersonalen var tillräckligt trevlig (ganska uppfriskande för denna typ av plats var som helst i världen). Jag kände mig bekväm nog att bara sitta med min öl och titta efter den uppenbara strömmen av killar in och ut ur mörkrummet. Alla verkade väldigt avslappnade när det gällde det (dvs ingen press) Vågade sig in och blev inte besvikna! Mycket action och precis tillräckligt med ljus för att upptäcka vem jag tyckte om och vem jag inte gjorde. Kom in med en grupp och det var händer överallt. Hade en härlig pratstund med en kille i baren, icke sexrelaterad som alltid hjälper till mellan besöken genom gardinerna. Ett par trevliga timmar och jag kommer definitivt tillbaka.
G
Gerhard

2 Nov 2014

Gås

Ser goote

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell