Avkopplande stugor vid Sauna Apollion i Rom

Apollion Bastu

Apollion Sauna

Platsikon

Via Mecenate 59A, rom, Italien

Gay bastu i hjärtat av Rom. Apollion har en bar, ångbad med kromterapi, torrbastu, hydroterapi, pool, videorum, mörkt rum, rökområde, massageservice.

Beläget mellan Colosseum och Termini station.

Vardag: 2 - 11

Helg: 2–11

Närmaste station: Colosseo, Termini

Funktioner:
bar
Mörkt rum
massage
Avkopplande stugor
Bastu
Spa
Ångbad
Swimming pooler och badhus
Betygsätta Apollion Bastu
3.2
Publikens betyg

Baserat på 82 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

M
Mark

16-februari-2020

En äldre skara...

Jag gick på en fredag, mellan 5 och 7. Trevlig kille i receptionen, som pratade engelska bra. Jag fick två tunna handdukar och ett par tofflor. Inuti... ser faktiskt ganska fint ut och labyrint med alla valv. Våtområdet är ganska litet, men det finns pool, ångbad och bastu. Publik... det var kanske 30 personer, alla överviktiga - och några spektakulärt så- och över 50 år gamla, men definitivt redo att spela. Om det är vad du gillar kommer du att älska denna plats.
B
Bill

14-Oct-2019

bäst i Rom

Bra, rena faciliteter, upptagen aktiv publik, en blandning av åldrar, stort mörkt rum / glory hål, vänlig personal. Jag har aldrig misslyckats med att vara nöjd med Appollion-upplevelsen och männen där.
D
Don

9-Oct-2018

Riktigt romersk i Rom

Mycket trevlig bastu, bra personal. Bästa tiden att besöka eftermiddagen fram till 7.
M
Michael

25 Aug 2018

Bäst för björnar och pappor

Jag har bott i Rom i 20 år. Jag vet vad jag gillar. Det här är min favoritbastu. Min andra favorit skulle vara Illumined. Jag gillar björnar och ungar. De andra basturna är inte för dem. Jag har alltid varit uttråkad när jag går till dem. Jag tycker också att sexscenen här är mer seriös. Illumined innehåller många människor som chattar och går runt och runt och inte gör någonting. Sedan går de alla in i den turkiska bastun och har som en orgie men det är så mörkt att man knappt ser någonting. Inte så förlåt. Inte för att Apollion inte har samma sak på gång. Det verkar bara mindre viktigt som en del av scenen. Även om Illumined har en mycket bättre jacuzzi och bar. Det är inte en pool i heller, det är en stor badtunna. Apollion har några bord och stolar framför porrskärmarna men du måste hämta dina drinkar från receptionen och bära dem dit, vilket inte är det mest bekväma. Illumined är också billigare när du väl betalar för medlemskortet på 15 euro som du inte kan använda någon annanstans. Apollion har ett frekvent besökskort så när du går tror jag 12 gånger nästa gång är gratis. De accepterar också Andros-kortet som är samma kort som används i de flesta anläggningar i Rom så du behöver det ändå. Det viktiga att veta är att bastu i Rom i allmänhet bara är bra från cirka 3:00 till 7:00. Det är hela veckan oavsett vilka tider de har öppet.
V
Viktor

29-Mar-2018

Fin bastu med tråkiga människor

Om att jämföra med EMC - bra cruisingområde, mycket liten pool och inte många intressanta människor för skojs skull. Slösa inte tid och gå till EMC. Men om du föredrar mogna osportsliga killar kan du gilla det.
K
K

11-Mar-2018

Super trevlig personal

Den unga killen i receptionen var mycket snäll och talade bra engelska. Jag har aldrig träffat någon som honom på några andra bastur. Tack!!
B
Baz

30-Oct-2017

Ingen trevlig upplevelse

Jag besökte en söndag kväll och det var tomt. OK det är inte upptagen på natten så jag trodde att jag skulle njuta av faciliteterna som var trevliga. Men en kille som jobbade där skulle inte lämna mig ensam! Jag gjorde det klart att hans framsteg inte var välkomna men han fortsatte tills jag bara var tvungen att gå. Ett slöseri med pengar och jag kommer inte gå tillbaka! Det finns bättre bastur i Rom.
J
Jim

28 Aug 2017

Upptagen äldre publik

Vi kom hit på en söndag eftermiddag och det var ganska upptaget! De flesta av killarna var dock överviktiga och äldre. Det fanns en spridning av yngre killar (mindre än 45 år) men inte många. Ett fåtal gropey folk vilket alltid är fallet, annars generellt respektfullt. Personalen var fantastisk - vänlig och effektiv. Rummen var rena och trevliga. Du får handdukar och tofflor. De skulle kunna använda fler områden för gruppinsatser.
D
David

24 Aug 2017

Bra och rent

Jag åkte dit två gånger och tyckte att killarna i receptionen var mycket vänliga och hjälpsamma. De unga mottagningkillarna talar bra engelska faciliteter och bra och rent. Publiken är blandad men främst medelålders män. Platsen är inte lätt att hitta och jag gick vilse på vägen tillbaka till mitt rum. Jag kommer att besöka denna plats igen.
P
Paavo

7 Aug 2016

Trevlig bastu!

Jag var igår den 6 augusti i Apollion! Mycket vänlig, hjälpsam personal! Bastu är väldigt rena och fina privata stugor och så kåt mörkrum! Fint glory hål! Kunderna var blandade åldrar! I ångbastu bra action! Jag rekomenderar!
S
Stephen

27-jul-2016

Oförskämd kille i receptionen, tom

Jag åkte till det här stället den 4 mars 2016 på kvällen runt 19.00... inte det lättaste stället att hitta, men jag kom dit. En lång kille var där, inte alls trevlig. Jag bad att få byta skåp eftersom en kille var precis ovanför mitt tilldelade skåp och tog sig tid. Gick tillbaka till receptionen för att byta om och den här killen säger plötsligt NEJ. En mindre snygg snällare kille tog mig tillbaka till skåpet och bad mig att bara ha tålamod. Nej stället var tomt för en fredag ​​och inte värt 30€ alls!!! Lämnade utan att ge all min information om det där dumma medlemskortet på 15€...usch
M
Michael

26 Jun 2016

Mr

När det var 24/6, före 6, sa killen i receptionen till mig att jag måste betala 20€ för kortet, jag vet att det är 15€, då en annan kille rättade till mig att det var 15€, otroligt, jag ville gå in och gick iväg!
E
Erwin

14 Jun 2016

Bra ställe att vara

Ah skön bastu, vänlig men stygg personal. Jag fick massage. Jag skulle kunna ha mer om jag stannade längre. Det gjorde jag inte, men inte för att killen. Han var söt. Den bästa suana att gå till i Rom (om du gillar björnkillarna)
M
Michael

13-Mar-2016

två Michaels

Den bästa bastuupplevelsen någonsin, bättre än något annat i Paris, Amsterdam, Sydney eller var som helst i Australien. MEN personalen bakom receptionen verkade vara antingen extremt oförskämd eller så upp själva det var obegripligt
P
Peter

9-april-2015

Den perfekta bastun.

Vi var här den 5 april 2015. Vacker bastu är mycket ren och städas också kontinuerligt. Det är inte för varmt eller kallt, musiken är inte för hög eller för mjuk. Om jag har en bastu skulle börja jag skulle kopiera det så. Marco och Peter från Nederländerna

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell