Dryck

Tasmanien Gay scen

Även om Tasmanien inte är stor på sin gayscene och nattliv, lockar Tasmanien ett stort antal homosexuella besökare varje år.

De flesta gayägda, HBT-vänliga barer, kaféer och andra företag finns över hela ön, särskilt i huvudstaden Hobart.

Hobart

Huvudstaden på ön Tasmanien. Hobart är hem för Salamanca Place, gamla sandstenslager, gallerier, kaféer och några gaybarer.
Flamingos Dance Bar (CLOSED)
Platsikon

201 Liverpool St, Hobart, Tasmanien, Australien

Visa på kartan
1.6
Publikens betyg

Baserat på 8 avgivna

Hobarts enda gaybar och det främsta tillhållet för det lokala hbt-samhället. Flamingos erbjuder två våningar av nöje och underhållning med DJ och liveshow.

Öppet på fredags- och lördagskvällar, plus speciella evenemang på helgdagar. Kolla deras Facebook-sida för den senaste informationen.
Funktioner:
bar
Cabaret/dragshower
Dans
Live shows
Musik

Helg: fre, lör 22:00 - 05:00

Senast uppdaterad den: 27 Nov 2023

TasPride
Platsikon

olika platser i Hobart, Tasmanien, Australien

4
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

TasPride har funnits i 20 år. Det började som en samhällsstödgrupp i Hobart 1992 men bytte namn till TasPride 2009.

Varje november producerar TasPride den mycket framgångsrika årliga TasPride Festival - ett evenemang tillägnad att fira, förena och främja den tasmanska LGBTQI-gemenskapen (lesbisk, gay, bisexuell, transsexuell, queer, intersexuell).

TasPride är värd för kulturevenemang hela året (inklusive Queens Ball i juni) och främjar olika aktiviteter som produceras av de många HBTQI-organisationerna i Tasmanien. Så om du besöker ön är det värt att kolla in deras hemsida.

Senast uppdaterad den: 4 Aug 2023

Bicheno

Bicheno är en stad på Tasmaniens östkust, Australien, 185 km nordost om Hobart på Tasman Highway, med en befolkning på cirka 950.
The Farm Shed East Coast Wine Centre
Platsikon

53 Burgess St, Bicheno, Tasmanien, Australien

Visa på kartan
Ett spännande nytt tillskott till Bichenos gästfrihet och detaljhandel. Farm Shed East Coast Wine Center visar upp de magnifika vinerna i regionen och innehåller vinprovningar och försäljning, kaffe och vinbar, ett detaljhandelsgalleri för tasmansk konst och design och ett postkontor.

Detta gayägda café- och vinhandlare är inrymt i flerbruksbyggnad, inspirerad av en gammal bondgård, belägen vid den södra ingången till Bicheno på Tasman Highway.

Körs av Subi Mead och Helen Bain som har många års gästfrihetserfarenhet, senast Post Art & Design i Bicheno och tidigare på det kända caféet The Left Bank i Swansea.
Funktioner:
Konstgalleri
bar
Kafé
Butik
Vincenter

Vardag: 10:00 - 17:00

Helg: 10:00 - 17:00

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.