Riviera Maya

Riviera Maya

Din ultimata guide till HBTQ-vänliga vistelser och underhållning i Riviera Maya

Välkommen till Riviera Maya, en destination där de solkyssta stränderna och det kristallklara vattnet möter en kultur av inkludering och värme. Den här guiden är tillägnad att hjälpa dig att upptäcka de bästa gayvänliga hotellen och ställena i Riviera Maya, för att säkerställa att varje resenär känner sig hemma.

Omfamna mångfald i paradiset

Riviera Maya, som sträcker sig längs den karibiska kusten på Mexikos Yucatan-halvön, erbjuder en rad boenden och underhållningsalternativ som riktar sig specifikt till HBTQ-resenärer.

Vår noggrant utvalda lista över hotell har exceptionella bekvämligheter och visar ett engagemang för att välkomna HBTQ-gäster med öppna armar. 

Beyond the Stay

Vår guide stannar inte vid boenden. Upptäck de bästa sakerna att se och göra i Riviera Maya, från att utforska forntida mayaruiner till att dyka i de fascinerande cenoterna. Dessutom erbjuder vi resesäkerhetstips för att säkerställa att din resa blir lika bekymmersfri som minnesvärd.

Lyxhotell på Riviera Maya

Viceroy Riviera Maya
Platsikon

Playa Xcalacoco Frac 7 Riviera Maya, Playa del Carmen, QR, Riviera Maya

Visa på kartan
Varför detta hotell? Intimitet och avskildhet. Exceptionell mexikansk mat.

Viceroy Riviera Maya, en lyxig boutiqueresort i Mexiko, ligger inbäddat i regnskogen på Riviera Maya nära Playa Del Carmen. Denna förtrollande destination har 41 privata villor, alla med sin avsvalkningspool och butlerservice. Det är en idyllisk flykt till en värld av vita sandstränder, turkost vatten och otämjd vildmark.

Specialerbjudande:

Gästerna kan använda koden VGProdd för en speciell rabatt vid bokning direkt via Viceroy Riviera Mayas webbplats.

Funktioner:

  • Privata villor: Varje villa erbjuder avskildhet med en privat avsvalkningspool, soldäck och utomhusdusch.
  • Mat & nattliv: Upplev god mat på La Marea och uteservering på Coral Restaurant + Bar i två plan. 10 minuter med bil till livliga Playa del Carmen.
  • Utmärkelser och erkännanden: Inklusive Condé Nast Traveler's Readers' Choice Awards 2023 och Forbes Travel Guide 2023.

Turer och upplevelser på Riviera Maya

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.