Dionisios Quito

Quito Gay Barer

Kolla in vårt urval av de bästa gaybarerna i Quito. Det finns inte många att välja mellan men det är en rolig plats att vara på.

Quito Gay Barer

Pravda
Platsikon

Foch E4-278 och Amazonas , Quito, Ecuador

Visa på kartan
3.5
Publikens betyg

Baserat på 2 avgivna

Lokal gaybar, känd för sina spektakulära karaokekvällar, ligger Pravda centralt i Quitos gayområde känt som den rosa zonen Mariscal.

Den livliga musiken och de senaste popknallarna drar blandade massor av tjugoåriga lokalbefolkningen och turister. Pravda är en utmärkt plats för en avslappnad drink med vänner.
Funktioner:
bar
Dans
karaoke
Levande musik
Musik

Vardag: 17:00 - 02:00

Helg: 17:00 -02: 00

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

La Disco Bitch
Platsikon

Avenida 6 de Diciembre, Quito, Ecuador

Visa på kartan
3.1
Publikens betyg

Baserat på 8 avgivna

La Disco Bitch är platsen att vara på en fredagskväll för att festa med Quitos twinks. Denna plats lockar en blandning av unga vuxna och tjugoåriga saker.

Denna gaybar spelar musik från Shakira, Ricky Martin och andra latinska och internationella stjärnor. La Disco Bitch är diagonal till La Paz Ecovia Station.
Funktioner:
bar
Kafé
Dans
Levande musik
Musik

Vardag: FRI: 23:00 - 04:00

Senast uppdaterad den: 22-februari-2024

Dionisios
Platsikon

Manuel Larrea N14-52 entre Checa y Riofrio, Quito, Ecuador

Visa på kartan
3.7
Publikens betyg

Baserat på 3 avgivna

Denna gaybar var den första och enda dragstången i Quito. Dionisios har varit öppen i 13 år och är en av de längsta gaybarerna i Quito.

Dionisios erbjuder dragshower, kabaret och komedikvällar, samt ett fantastiskt dansgolv. Beläget inom 5 minuters bilresa från Mariscal pink zone, är detta ett utmärkt ställe att dansa hela natten.
Funktioner:
bar
Dans
Dra Visa
Levande musik
Musik

Vardag: Tis - Lör: 21:00 - 02:00

Senast uppdaterad den: 2-september-2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.