Margate Gay Guide

Margate Gay Guide

Kolla in vårt urval av de bästa gaybarerna i Margate. Det finns en liten scen centrerad kring en gaybar.

 

Margate Gay Guide

Selina Margate
Platsikon

21-27 Eastern Esplanade, Cliftonville, Margate, Storbritannien

Visa på kartan
Margate har upplevt något av en kulturell föryngring under de senaste åren, då hon har gått från en badort som ligger vid sidan av till en ledstjärna för kultur på den brittiska kusten. Staden är den berömda hem för JMW Turner, som av många anses vara mästaren på att måla ljus och vatten, och staden har en lång historia av konstnärlig stil och alternativa idéer. Selina Margate förkroppsligar båda dessa egenskaper och är ett nytt tillägg till kollektionen, och erbjuder en uppsjö av skräddarsydda rum inredda med en avgjort art-deco-känsla.

Dessutom har hotellet ett utmärkt läge vid stadens fantastiska strandpromenad, vilket innebär att du aldrig är långt borta från innovativa restauranger, nattliv av hög kvalitet och den ikoniska Turner Contemporary. Margate är också hem för ett av landets livligaste pride-firande!

Selina är en kontinentspännande samling av hotell och pensionat som är helt unika. Selina lockar både backpackers, digitala nomader och helgresenärer och erbjuder vackert boende på fantastiska platser. Med fastigheter i alla hörn av världen, är varje Selina-hotell inspirerat och nedsänkt i kulturen som omger det, och med välkomnande och kunnig personal är ett Selina-hotell den idealiska platsen för ditt nästa äventyr. Specialbyggd för den moderna eran, kombinerar kollektionen wellness, turism och co-working för att tillhandahålla autentiska utrymmen som passar alla resenärers behov och önskemål. Funktioner:
bar
Kafé
COWORK
Gratis trådlöst nätverk
Trädgård
Levande musik
husdjursvänlig
Restaurang
Sociala evenemang
Friskvårdsområde
Yogalektioner

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Sundowners Bar
Platsikon

1 Albert Terrass, Margate, Storbritannien

Visa på kartan
3.6
Publikens betyg

Baserat på 9 avgivna

Sundowners Bar är den enda gaybaren i Margate. Det är också den enda gaybaren i Thanet-distriktet. Det är udda, läger och massor av kul. Det finns en takterrass med utsikt över Margate Sands. Du kan ta en cocktail och se världen - ja, Kent - gå förbi.

Det kan bli hektiskt, särskilt på helgerna. Det finns regelbundna dragshower - några av de bästa drottningarna i London kommer ofta för att uppträda.

Om du är i Margate kan du inte missa en utekväll på Sundowners Bar.
Funktioner:
bar
Dra
Musik

Vardag: mån, tis, ons: 15:00-23:00 Tors: 15:00-00:00

Helg: fre, lör, sön: 12:00-03:00

Senast uppdaterad den: 19-Oct-2023

Senast Margate Hotellerbjudanden

Fantastiska erbjudanden, fantastiska hotell

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.