Zanzibar

Gayhotell i Zanzibar

En exotisk paradisö som ligger utanför Östafrikas kust

Zanzibar, en exotisk paradisö som ligger utanför östra Afrikas kust, har några av de mest fantastiska stränderna i världen. Det erbjuder orörd vit sand, kristallklart turkost vatten och frodiga tropiska landskap.

Gayhotell i Zanzibar

Aya Beach Resort
Platsikon

Kizimkazi, Kizimkazi Mkunguni,

Visa på kartan
Varför detta hotell?

Föreställ dig att vakna upp till ljudet av mjuka vågor och känna solens värme på din hud.

Aya Beach Resort ligger nära den traditionella byn Kizimkazi, en av de vackraste och mest pittoreska platserna i Zanzibar, och är en resort av hög kvalitet som erbjuder gästerna möjlighet att uppleva en semester med underbara omgivningar och prisvärd lyx.

Rummen och villorna är välutrustade med nödvändiga bekvämligheter, ett nytt luftkonditioneringssystem för varma sommardagar, ett barkylskåp, ett värdeskåp, och viktigast av allt är de alla försedda med färskt grundvatten från en brunn på plats, i motsats till salt vatten.

Gästerna kan koppla av och föryngra medan de tar in den hisnande skönheten på platsen. Aya Beach ger den ultimata flykten från vardagens liv och rörelse. Oavsett om du letar efter äventyr, romantik eller bara en lugn tillflyktsort är denna resort den perfekta destinationen.

Aya Beach Resort erbjuder alla gäster en unik och oförglömlig upplevelse under sin vistelse. Alla är välkomna.

Du kan se en 4K-drönare från resorten här.

Kolla in hotellen youtube kanal för fler videor från resorten.

Funktioner:
strandbar
bed and breakfast/helpension/halvpension
Kostnadsfri Wi-Fi
massage
Restaurang
sport- och fitnessanläggningar (utomhusgym)
standardrum och signaturvillor
Swimming pooler och badhus
yogakurser

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell