Rhodes

Rhodos Gayguide och hotell

Rhodos är den största av Greklands Dodekanesiska öar. Det är ett populärt turistmål.

Rhodos har en lång historia och du hittar många kulturella attraktioner att utforska. Korsfararriddarna av St John satte sina spår, liksom italienska och osmanska ockupanter. Att utforska den gamla staden kan ta dig tillbaka till det bysantinska imperiets dagar.

Rhodos Hotell


Besök Akropolis vid staden Lindos. Rhodos är en väldigt Instagrambar ö. Det finns också ett nattliv att utforska efter att du har tillbringat dagen på stranden och utforskat ön.

Kontrollera priser och boka nu

 

Rhodos Gay Guide

Island Seaside Hotel
Platsikon

Orfanidou 57, Rodos 851 00, Grekland, Rhodes

Visa på kartan
Varför detta hotell? Havsutsikt, elegant boende, direkt tillgång till stranden och värd för sociala evenemang.

Island Seaside Hotel, som ligger i centrala Rhodos, är ett prisvärt, gayvänligt tillflyktsort vid kusten exklusivt för vuxna. Hotellet har rymliga rum med fantastisk utsikt över havet eller staden. Gästerna kan njuta av en mängd olika bekvämligheter, inklusive en strandbar, fina middagar och exklusiva biluthyrningstjänster. Upplev hisnande grekiska solnedgångar och exceptionell gästfrihet i denna fridfulla, pittoreska miljö.

 

Almar Spa and Hammam
Platsikon

Papanikolaou 4, Rodos, Rhodes, Grekland

3.3
Publikens betyg

Baserat på 6 avgivna

Almar Spa and Hammam är ett nytt gayvänligt spa på ön för avkoppling, välbefinnande, allt du behöver göra är att lämna dig själv i händerna på terapeuterna.

Det enda turkiska hamamet på Rhodos, hämtat från en annan era när sultanerna regerade, byggnaden där den ligger är en historisk byggnad av riddarön! Du kan kombinera behandling antingen ensam eller med dina sessioner!

Vänligen kontakta Spa direkt med eventuella frågor och för att boka en tid direkt via kontaktuppgifterna nedan eller maila info@almarspa,gr.

Min:10: 30 - 21: 00

Tis:10: 30 - 21: 00

Ons:10: 30 - 21: 00

Tors:10: 30 - 21: 00

Fre:10: 30 - 21: 00

Lör:10: 30 - 21: 00

sol:10: 30 - 21: 00

Senast uppdaterad den: 28-maj-2024

Reina Gay Bar and Club
Platsikon

Geor. Mavrou 165, Rhodes, Grekland

Visa på kartan
4.7
Publikens betyg

Baserat på 3 avgivna

Välkommen till Reina Rhodes, en exklusiv gaybar och klubb, där alla är välkomna att njuta av en oförglömlig tid. Med en inkluderande atmosfär, förstklassiga drinkar och en mångfaldsomfamnande plats är Reina ett utrymme för HBTQ+-gemenskapen och allierade att vara sig själva.

Dansa till de livliga låtarna och låt vänliga bartenders servera dig härliga cocktails, förstklassig sprit och ett brett urval av drinkar.

Det finns också Drag Shows och Go Go Boys vissa kvällar, dessa varierar under veckan.

Kliv in på terrassen och njut av fantastisk utsikt och njut av den livliga atmosfären. Oavsett om du är en lokal eller en resenär kommer du garanterat att välkomnas till ett firande av liv, kärlek och lycka!

 

Min: Stängt

Tis:21: 00 - 04: 00

Ons:21: 00 - 04: 00

Tors:21: 00 - 04: 00

Fre:21: 00 - 04: 00

Lör:21: 00 - 04: 00

sol:21: 00 - 04: 00

Senast uppdaterad den: 7 Jun 2024

Rhodos gaybarer

  Senses Music Bar (CLOSED)
  Platsikon

  Sofokleous 7, Rhodes, Grekland

  Visa på kartan
  3
  Publikens betyg

  Baserat på 2 avgivna

  Senses Music Bar är den enda gaybaren på Rhodos. Det ligger i Gamla stan och det är ofta värd för dragshower. Det här är platsen att göra om du vill ha en gay-gammal tid på Rhodos.
  Funktioner:
  bar

  Senast uppdaterad den: 22 Nov 2023

  Har vi fått något fel?

  Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.