Alexander Inn Hotell Philadelphia Pennsylvania

Gay Philadelphia · Stadsguide

Planerar du att besöka Philadelphia? Då är vår homosexuella stadsguide för Philadelphia något för dig.

Philadelphia är ett ljust och livligt centrum för kosmopolitiskt boende och huvudstaden i Pennsylvania. Staden är ett kulturcentrum, både gammalt och nytt, och är en av de mest globalt inflytelserika i USA med landmärken som Liberty Bell och Benjamin Franklin Parkway.

Ett mekka för HBT + -individer, Philadelphia har en stor, mångsidig och passionerad gayscen som har ett imponerande och varierat utbud av gaybarer och klubbar. Philadelphia var också där den första stora LGBT + -demonstrationen ägde rum 1965 och har varit dedikerad till att stödja LGBT + -indivins rättigheter till jämlikhet, värdighet och respekt sedan dess.

Gay rättigheter i Philadelphia

Äktenskap av samma kön legaliserades i Pennsylvania 2014, och nu har samma könsfamiljer samma förmåner och rättigheter som heterosexuella familjer. Philadelphia är en av få städer i staten som uttryckligen nämner könsidentitet och sexuell läggning i sina lagar mot diskriminering och därför skyddas HBT + -personer av lag från felaktig och olaglig behandling. Pennsylvania hade en lag om hatbrott som erkände homofobi och transfobi som motiverare för våldsbrott, men detta lagförslag slogs ner 2008 och ersattes aldrig.

Gaybarer i Philadelphia

Philadelphia har en av de största och mest olika homosexuella scenerna i landet. Staden var den första i världen som inkluderade svarta och bruna ränder på sina officiella stolthetsflaggor, vilket speglar dess inkluderande identitet. Det finns en rad gaybarer och klubbar i staden som tillgodoser alla intressen och smaker.

Det viktigaste homosexuella distriktet i Philadelphia är Washington Square West, ett livligt och charmigt centrum för HBT + -kulturen i staden och hem för många gaybarer och klubbar. Tabu var den första sportbaren för gay i staden och upptar nu en lokaler med tre våningar som visar sport hela dagen och hela natten. Baren har ett rymligt takterrass med fantastisk utsikt över Philadelphias silhuett.

Barer som U Bar och Boxers erbjuder en avslappnad och avslappnad dricksmiljö i hjärtat av stadens gaydistrikt och är bra ställen att värma upp innan du går till större klubbar som Woodys.

Alexander Inn Hotell Philadelphia Pennsylvania

Gayhotell i Philadelphia

Den bästa platsen att bo i Philadelphia beror på vad du ska göra i staden. Om sightseeing är högst upp i din resväg kan du överväga att stanna i Gamla stan, hem för många av Philadelphias främsta landmärken, samt vara en historisk och väl ansluten del av staden. Det mest populära resmålet bland homosexuella resenärer är dock Washington Square West, stadens homosexuella distrikt, med ett urval av gayvänliga hotell och otroligt HBT + nattliv.

Några av de bästa alternativen för homosexuella resenärer som vill bo i och runt Washington Square West är Oberoende Hotell, Alexander Värdshus och Warwick Hotel. Dessa hotell gör att du enkelt kan komma åt områdets gayplatser och landmärken samt resa runt i den större staden.

Majoriteten av hotellen i Philadelphia kan betraktas som gayvänliga eftersom personalen är skyldig att behandla alla gäster med samma respekt och värdighet oavsett sexuell läggning eller könsidentitet, som beskrivs i statens antidiskrimineringslagar.

Gay bastur i Philadelphia

Philadelphia är hem för ett litet men populärt urval av välskötta bastur. En av de mest populära platserna är Klubb Philly, stadens främsta gaybastu, belägen nära gaybyn och många av områdets klubbar och barer. Club Philly lockar massor av både lokalbefolkningen och turister med sitt utbud av faciliteter inklusive ett gym, ångbad, privata stugor och VIP-områden.

Många av basturna i staden kombinerar traditionella faciliteter med gym eller gym, inklusive Sansom Street Gym - bastu, kryssningsklubb och gym

Att komma till Philadelphia

Philadelphia betjänas av Philadephia International Airport, som ligger cirka 7 km från stadens centrum. Det är en stor och upptagen flygplats som årligen utnyttjas av 31.7 miljoner passagerare, vilket gör den till den 20: e livliga flygplatsen i USA.

Den snabbaste och mest populära metoden för turister att komma till centrum är med Regional Rail. Tåglinjen stannar vid alla flygplatsens stora terminaler och transporterar passagerare till staden på cirka 25 minuter. Tåget betalas endast kontant men priserna tenderar att vara prisvärda.

Philadelphia International Airport driver också en pendelservice till stadens mest populära hotell, så se till att kontrollera om ditt boende betjänas av detta system innan du besöker.

Att ta sig runt i Philadelphia

Busshållplats

Det bekvämaste sättet att resa runt i Philadelphia är via Philly Phlash Downtown Loop, en effektiv busservice som går runt stadens centrum. Bussen är ett utmärkt alternativ för dem som vill utforska de största attraktionerna och sevärdheterna i staden. Biljetter till Philly Phlash är mycket överkomliga och flera dagars eller veckolånga biljetter kan köpas.

Taxi

Taxier är rikliga i Philadelphia och finns över hela staden. Det finns särskilda transportknutpunkter på större platser i hela Philadelphia, och här kommer du enkelt att kunna hitta en taxi. Två av de viktigaste transportnaven är Philadelphia International Airport och William H. Gray III 30th Street Station. Uber och Lyft är också populära alternativ när man reser i staden, och riddelning är vanligt här.

Cykel

Philadelphia är en av de mest cykelvänliga städerna i USA med dedikerade cykelbanor på många av dess gator. Indego är ett system för hela cykeldelningen som gör att du kan hämta och släppa cyklar på ett antal nav runt staden. Cykeluthyrning är prisvärd och cyklarna kan användas i 24 timmar när de är bokade. Det finns cirka 1,500 XNUMX cyklar som en del av systemet, vilket innebär att du inte borde ha problem med att hitta en.

Saker att göra i Philadelphia

Det finns oändliga möjligheter när det gäller saker att göra i Philadelphia. Men de mest anmärkningsvärda attraktionerna inkluderar:

  • Besök Philadelphia Museum of Art
  • Utforska Reading Terminal Market
  • Besök Philadelphia stadshus
  • Handla i det kosmopolitiska centrumet
  • Promenera runt Love Park

Läs mer: Saker att göra i Philadelphia.

Vanliga frågor

Visa

De som bor utanför USA kommer att behöva ett tillfälligt resevisum, och dessa kan sökas via den officiella amerikanska ambassadens webbplats eller i din lokala amerikanska ambassad.

När ska man besöka Philadelphia

Philadelphia upplever alla fyra säsonger ganska extremt med kokande heta somrar och ofta iskalla vintrar. Som sådan uppstår det mildaste och mest behagliga vädret normalt på våren eller hösten.

Medan sommaren kan ge den bästa atmosfären på Philadelphias gator är det också när staden är som den mest trafikerade, och under denna period kommer de främsta turistattraktionerna att vara mycket trånga.

Resenärer som letar efter de billigaste priserna på flyg och hotell bör dock överväga att besöka mellan november och januari, när allt är billigare för vintern.

Pengar

Det finns tusentals bankomater i hela Philadelphia, och de flesta, om inte alla, kommer att acceptera kredit- och betalkort. Vissa bankomater och kortläsare kan dock lägga till en extra avgift för transaktioner som försöks med utländska kort.

De allmänt accepterade och förväntade tippningsgraden i Pennsylvania är 15-20% för god service.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.