milos

Milos Gay Guide och hotell

Milos är en vulkanisk ö i Grekland, känd som hemmet för Venus de Milo - nu i stolthet på Louvren.

Milos är billigare och mindre upptagen än Greklands mest kända öar. Det är en sann paradisö med charmiga stränder, god mat och pittoreska små byar att utforska.

Hotell i Milos


milos

Milos är ett bra ställe att utforska på en grekisk öhoppningsplan. Det finns gott om utmärkta boutiquehotell i Milos. Du kan besöka Milos katakomber och ta en AVT-rundtur runt ön. En båttur till Kleftiko-grottorna är också ett måste.

 

Kontrollera priser och boka nu

Gaystränder i Milos

Milos har inga officiella gaystränder men du hittar ett par stränder som är populära bland gayresenärer. Det finns nudistområden också om du skulle vara benägen att låta allt umgås.
  Achivadolimni Beach
  Platsikon

  milos, Grekland

  Visa på kartan
  3
  Publikens betyg

  Baserat på 2 avgivna

  Även om den inte är en officiell gaystrand, har Achivadolimni Beach en nudistavdelning och den är populär bland homosexuella resenärer. En liten skylt kommer att berätta att du är på nudiststranden - nakna människor kan också vara en giveaway.
  Funktioner:
  Beach

  Senast uppdaterad den: 6-Mar-2024

   Paliochori Beach
   Platsikon

   milos, Grekland

   Visa på kartan
   3
   Publikens betyg

   Baserat på 1 avgivna

   Färgglad strand med närliggande tavernor. Det är en av de mest populära av Milos många stränder. Du hittar några nudistområden. De röda och gula klippformationerna som omger stranden är mycket iögonfallande.
   Funktioner:
   Beach

   Senast uppdaterad den: 23-februari-2024

   Har vi fått något fel?

   Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.