Gay Lanzarote

Gay Lanzarote hotell, barer och rundturer

Lanzarote är en av Spaniens Kanarieöar. Det har länge varit en populär semesterplats för européer och det är väldigt gayvänligt.

Gay Lanzarote hotell, barer och rundturer

XXL Lanzarote Men's Bar
Platsikon

CC Atlántico, 61 y 62, Planta Alta, Avenida de las Playas, 35, Lanzarote

Visa på kartan
Varför detta hotell?
XXL Lanzarote är öns senaste gaybar, öppnar i december 2022 och är den främsta gaybaren och nattklubben i Puerto del Carmen, är ett bra ställe att festa till sent.

Öppet till 6:30 och precis vid havet, det kunde inte finnas ett bättre ställe att njuta av Lanzarotes underbara väder och ölivsstil.

Kolla barens officiella hemsida och Instagram-sida för öppettider och evenemang eftersom de varierar.

 
Funktioner:
bar
Dans
Musik
Öppet till sent
Music Hall Tavern Lanzarote
Platsikon

Centro Commercial La Penita, 35510 Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanien

Visa på kartan
5
Publikens betyg

Baserat på 45 avgivna

Middag och drag som serveras i lika stor utsträckning väntar på Music Hall Tavern. I över 25 år har skådespelarna glädjat gäster över Kanarieöarna, och deras show har vuxit till ett måste-se-evenemang på Lanzarote. På Music Hall Tavern kan gästerna njuta av en utsökt 3-rätters middag tillsammans med en oförglömlig kväll med underhållning, med en härlig kombination av rolig komedi, livesång och dans. 

Lanzarotes roligaste Comedy Drag Show står i centrum här och erbjuder en unik blandning av komedi och kabaré. Utsmyckade i extravaganta kostymer och oklanderlig makeup, utstrålar artisterna självförtroende och karisma och fängslar publiken från första stund. Gör dig redo att skratta tills dina sidor värker när artisterna levererar komedirutiner från sidan, kvicka skämt och lustiga imitationer.

MHT uppträder varje tisdag, onsdag, fredag ​​och lördag kväll, med transport tillgänglig från Costa Teguise och Playa Blanca. Priserna börjar från 49€.

Senast uppdaterad den: 7-maj-2024

Hotell i Lanzarote

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.