ischia, Italien, Medelhavet

Ischia guide och hotell

Ischia är en vulkanö i Neapelbukten, Italien

Ischia är känt för sina termiska spa, välskötta trädgårdar och slående aragoniska slott. Även om det är nära det glittriga Capri, är Ischia prisvärt, autentiskt och där du får en riktig smak av det italienska ölivet.

Hotell i Ischia

San Montano Resort & Spa
Platsikon

Via Nuova Monte Vico, 80076 Lacco Ameno Neapel, Italien, Ischia

Visa på kartan
Varför detta hotell? Poolen med fantastisk utsikt över ön!

San Montano Resort & Spa på Ischia är en 5-stjärnig plats som handlar om havsutsikt, lyx, inkludering. Detta gayvänliga hotell har utsikt över San Montanobukten och Neapelbukten, och är insvept i en lummig medelhavsträdgård. Här kan du se solen gå upp över Vesuvius, vandra genom gömda vikar eller koppla av med en sval "Lemontano"-drink när solen går ner. Med ett piano i bakgrunden och utsikt över de pontinska öarna är det den perfekta platsen för en avslappnad men exklusiv Ischia-flykt.

Strand Hotel Delfini Terme
Platsikon

Via Nuova Cartaromana 68, 80077 Ischia Neapel, Italien, Ischia

Visa på kartan
Varför detta hotell? Mysiga, drömska rum!

Strand Hotel Delfini Terme på ön Ischia är en idyllisk oas inbäddad mellan havet och himlen. Bekvämt beläget nära öns centrala område men ändå nära den naturliga skönheten och varma källorna i Cartaromana Bay, erbjuder hotellet natursköna vyer över bukten och det berömda Aragonese slottet. Gästerna kan enkelt nå ikoniska Ischia-sevärdheter som Guevara Tower och Sant'Anna-klipporna, samt det historiska Ischia Ponte-området, alla bara ett stenkast bort.

Hotellet blandar elegans och komfort och har de termiska poolerna Ischia har varit känt för sedan romartiden tillsammans med rik inredning och konstnärlig keramik. Med utsikt över bukten och slottet från rummen till bekvämligheterna på plats är Strand Hotel Delfini Terme en överseende men ändå avkopplande ö-flykt.

Ischia Tours

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.