Gay Dubrovnik

Gay Dubrovnik

En turist-populär destination i södra Kroatien. Den UNESCO-listade Dubrovnik-staden är känd som filmuppsättningen för 'Game of Thrones' och lockar hundratusentals besökare varje år.Även om Dubrovnik anses vara den homovänligaste staden i Kroatien, finns det ingen specifik homosexuell scen i denna lilla stad. Troubadour -jazzkaféet, som ligger intill katedralen, är en favoritplats för både HBT och raka lokalbefolkningen.

Gay Dubrovnik

Prince Charming Gay Cruise
Platsikon

Dubrovnik, Kroatien

Visa på kartan
2
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

Det charmiga sättet att kryssa ...
Prince Charming Gay Cruise är en all-gay kryssningstjänst som seglar från olika hamnar över hela Europa, t.ex. Split och Dubrovnik i Kroatien.

Fira livet med likasinnade killar till autentiska destinationer, njut av lokala delikatesser, koppla av och varva ner i den europeiska solen som reser genom dess olika färdvägar.

Prince Charming kryssningsfartyg är små och boutiquestil med endast 19 stugor per fartyg, vilket gör det enkelt att lära känna dina medresenärer oavsett om du är ensam eller inom en grupp. Varje stuga har ett eget badrum med toalett / dusch och luftkonditionering.

Det finns hyttdelningsalternativ för ensamresenärer, en enda plats kan bokas i en rymlig dubbelstuga med enkelsängar. Den andra platsen kommer att fyllas.

Kryssningarna inkluderar frukost, en välkomst- och kaptensmiddag och daglig städservice ombord med ditt expertteam från Prince Charming. Underhållning inkluderar White Night, Royal T Dance och Drag-underhållning ombord.

Annan mat och dryck ombord kan debiteras men teamet är också villigt att rekommendera var man ska äta och äta ute på fartyget om det behövs. Fartyget har också gratis wifi och badlakan ingår.

Följande kryssningsdatum är nu tillgängliga att boka för nästa år:

22-29 juli 2023.

Klicka vidare till den officiella kryssningswebbplatsen för mer information och för bokningar.
Funktioner:
butiksstil
frukost
kryssningspaket
Gratis trådlöst nätverk
Gay kryssning
gay underhållning
hushållning
öhoppning
aktiviteter ombord

Vardag: 24 timmar

Helg: 24 timmar

Senast uppdaterad den: 29-april-2024

MILK
Platsikon

Marojice Kaboge 7, Dubrovnik, Kroatien

Visa på kartan
3.5
Publikens betyg

Baserat på 2 avgivna

MILK är den första officiella gaybaren i Dubrovnik! Kom och kolla in den färgglada baren och det roliga området och prova deras läckra cocktails. Regelbundna dansfester på helgen.
Funktioner:
bar
cocktails
Musik

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Troubadour Jazz Cafe
Platsikon

Bunićeva poljana 2, Dubrovnik, Kroatien

Visa på kartan
3.2
Publikens betyg

Baserat på 14 avgivna

Inte en gay plats. Troubadour är ett välkänt, gayvänligt kafé och bistro i Dubrovnik som har levande musik (jazz, lätt att lyssna) och blir upptagen på helgen.

Uteserveringen är ett bra ställe att koppla av och njuta av en drink eller två. Caféet välkomnar alla – vänner, familjer, hbt-personer, straighta m.fl.
Funktioner:
bar
Levande musik
Musik
Restaurang

Senast uppdaterad den: 26-maj-2024

Dubrovnik · Hotell

The Pucic Palace
Platsikon

Ulica Od Puca 1,, Dubrovnik

Visa på kartan
Varför detta hotell? Perfekt läge. I hjärtat av Dubrovniks gamla stadsdel. Utmärkt middag.
The Pucic Palace ligger i hjärtat av Dubrovniks historiska gamla stadsdel och bara 5 minuter från stranden Banje. Här erbjuds prisvärda rum med utsikt över det charmiga Gundulic-torget.

Rummen är inrymda i en 18-talsbyggnad och har nyrenoverats med ljudisolerade fönster, högt i tak, platt-TV, gratis WiFi, eget badrum med badkar och Bvlgari-produkter.

Puclic Palace har en utmärkt vinbar och restaurang med uteservering. Ekologisk frukost serveras på begäran. Många lokala restauranger finns i närheten.
Funktioner:
bar
Kostnadsfri Wi-Fi
Restaurang
Solterrass

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.