Antigua

Antigua Gay Guide och hotell

Antigua kombinerar med Barbuda för att bilda en önation i Karibien. Det är en populär semesterplats.

Antigua är platsen att gå för att leva ut din karibiska fantasi. Den är berömd för sina vita sandstränder och som amiral Nelsons tidigare stampplats, nu förevigad på hans sockel i centrala London. Antigua är en plats med stor naturlig skönhet.

Antigua Hotell


Antigua

Antigua har över 90 mil kust. Det finns rev att utforska, många utmärkta hotell och utan tvekan det mest tempererade klimatet i världen. Antigua är ett enormt populärt resmål av en anledning.

 

Kontrollera priser och boka nu

Antigua Gay Guide och hotell

Jumby Bay Resort
Platsikon

Jumby Bay Island, Antigua

Varför detta hotell? Island Getaway. Lyx. Privat ö.
Jumby Bay Resort är en all inclusive privat utväg. Det är 2 mil utanför Antiguas kust och nås med flyg från fastlandets flygplats.

Anläggningen har 40 rum som innehåller privata terrasser, hängmattor och utomhusduschar.

Ön har en mängd olika vilda djur, perfekt för en naturforskare. Det finns en gård som är hem för en sköldpadda med röda ben och en fristad för sjöfåglar i hjärtat av ön. Det finns också möjlighet att gå till Pasture Bay-stranden där du kan se de sällsynta Hawksbill-sköldpaddorna. Anläggningen erbjuder cyklar för att ta sig runt på ön, eller alternativt golfvagnar som ett tillgängligt alternativ.

Det finns många aktiviteter inklusive olika vattensporter och yoga. Det finns också möjlighet att snorkla via Yennecott Yacht.

Privata matställen inkluderar en terrassbuffé, måltider vid stranden och drycker och måltider på gården.

 

 

 

 
Funktioner:
babysitting
Beach
Cykel
frukost
Kostnadsfri Wi-Fi
Golfvagnar
Gym
Hammock
hushållning
Havsutsikt
utomhusdusch
dopp pool
Pool
privat balkong
privat strand
privat terrass
Rum service
sviter
Cocobay Resort Antigua
Platsikon

Valley Church, Antigua

Varför detta hotell? Ocean Front. Endast vuxna.
Cocobay Resort Antigua är en romantisk resort endast för vuxna, på västra sidan av ön. Beläget på "solnedgångssidan" av ön, ligger det rustika hotellet på en sluttning. All inclusive-resorten har en samling färgglada stugor som har privata balkonger med utsikt över havet. Andra unika funktioner inkluderar hängmattor på ditt eget privata däck och privata avsvalkningspooler och hälsoresor.

Det finns möjlighet att koppla av på de två stränderna framför resorten, eller så kan du utforska de omgivande stränderna och attraktionerna nära resorten. Detta inkluderar fisk- och skaldjursrestauranger, Greencastle Hill National Park och mer! Om du är en naturälskare, se till att gå på en guidad naturvandring ledd av medicinmannen.

 
Funktioner:
Flygplatstransport
bar
Beach
Kanot
gym
Gratis internet
hushållning
vardagsrum
Ocean View
Pool
privat balkong

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.