Morerna

Morerna

The Moors

Plats

Seymour Center hörnet Cleveland St och City Rd, Sydney, Australien

Morerna
Som en del av 2019 års Mardi Gras Festival kommer Seymour Center att presentera Sydney-premiären av Jen Silvermans mörka komedi "The Moors" med den prisbelönta regissören Kate Gaul vid rodret.

Efter att ha lockats av mystiska brev tar den till synes naiva Emilie positionen som guvernör i ett hushåll på de förbjudna hedarna. När hon anländer upptäcker hon den akuta och dominerande Agatha tillsammans med sin behövande och flyktiga syster Hudley, en hund och en glödande piga som inte alltid är vem eller vad hon verkar. Guvernörens ankomst sätter denna udda församling på en konstig och allt mer bisarr väg.

The Moors är inspirerad av de älskade men föga förstådda Brönte-systrarnas liv och verk och är en smart utformad, svart komedi om kärlek, desperation, hur kvinnor ses och det utrymme de upptar med relevans för vårt nuvarande kulturella klimat.

Från företaget som gladde Seymour-publiken 2017 med The Trouble with Harry kommer ett spel av subversiv kant som störtar de manförtryckta miljöerna i Brontës och tar starka, passionerade kvinnliga karaktärer till nya höjder.
TG Vit LogotypBesök webbsida
Betygsätta Morerna

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell