Brooklyn

En gayguide till Brooklyn

Brooklyn är värst cool, alltmer dyr och hem för en stor HBT + -gemenskap

Brooklyn är en smältdegel av identitet, arv och kultur. De vackra brownstone-byggnaderna som sträcker sig över gatorna i denna varierade stadsdel i New York är fantastiska och ger den perfekta bakgrunden till en av stadens livligaste och mest spännande områden.

Brooklyn har också en stark HBT + -gemenskap och den årliga New York-stoltheten startar i stadsdelen med Park Slope Twilight Parade. Gay-scenen i Brooklyn är vanligtvis förknippad med den yngre och mer varierade delen av gaygemenskapen i New York, och hävdar en rad hipsterbarer, klubbar och kaféer som tillgodoser HBT-individerna.

Efter att ha upplevt ekonomisk utveckling de senaste åren har Brooklyn blivit ett nav för entreprenörskap, avantgardekultur och kreativa investeringar. Mycket av denna innovation har varit centrerad kring DUMBO-området i Brooklyn. Förkortningen står för Down Under The Manhatten Bridge, och området har kallats "mitten av Brooklyn tech triangle". DUMBO är känt för sina stora loftlägenheter, trendiga matställen och gott om gallerier och butiker. Området är också hem för DUMBO house, en medlem av Soho House-gruppen, en privat medlemsklubb som erbjuder lyxiga utrymmen att stanna, koppla av och äta runt om i världen.

Park Slope ligger i centrala Brooklyn och är ett av stadsdelens mest gayvänliga distrikt. Det är här som många queerpar bosätter sig och området är känt för sina underbara radhus och knäppa vintagebutiker och butiker. Williamsburg är också ett populärt homosexuellt resmål och är det mest besökta området i Brooklyn. Nattlivet i Williamsburg är ojämnt och publiken tenderar att vara yngre med många fester som pågår under de tidiga timmarna.

Gay Brooklyn

 

Gayhotell i Brooklyn

 

Sheraton Brooklyn erbjuder gayvänligt boende och komfort i hjärtat av Brooklyn centrum. Hotellet placerar gästerna bara en tunnelbaneresa från den livliga Manhattan och erbjuder en bas i det livliga och eklektiska Brooklyn. Rummen är eleganta och klassiska och de som besöker hotellet kan dra full nytta av poolen, gymmet och de egna Starbucks.

För homosexuella resenärer som söker en hotellupplevelse i mindre skala, BKLYN Hus erbjuder gayvänligt boende i närheten av trendiga Williamsburg. BKLYN House är ett boutiquehotell som erbjuder gästerna tillgång till en mysig lounge och utomhusterrass. Varje rum är industriellt inrett och har gratis frukost, luftkonditionering och WiFi på rummet.

William Vale är symbolen för Brooklyn nyligen kulturella och ekonomiska renässans. William Vale har en fantastisk utsikt över Manhattans silhuett från takrestaurangen och är ett av Brooklyn's trendigaste hotell och är en populär mötesplats för Burroughs trendiga unga yrkesverksamma. Hotellet har en 60-fots pool och varje rum är oklanderligt färdigt till en ultramodern standard och är känt för sina otroliga bruncher.

 

Gaybarer och klubbar i Brooklyn

 

Brooklyn är en fristad för gayklubbar, med en mängd barer och klubbar som erbjuder homosexuella resenärer en eklektisk och livlig utekväll i staden som aldrig sover.

House of Yes är en otillåten ikon bland Brooklyns homosexuella nattliv. Klubbens livfulla blå exteriör återspeglar House of Yes elektriska atmosfär. Lokalen är värd för en eklektisk blandning av evenemang, fester, cirkus och dragshower. Lokalbefolkningen älskar House of Yes och med sin livliga atmosfär och en mångfaldig publik kommer alla homosexuella resenärer att göra det.

Med en retro 70-talskänsla och evenemang som lockar DJ-skivor och artister i världsklass, Xstasy Bar och Lounge är en av Brooklyn bästa gayklubbar. Väggar täckta med gamla album och en massa surrande neon ger Xstasy en riktigt speciell känsla. Klubben är också värd för några av New Yorks bästa dragshower och kabarethandlingar och resenärer bör också kolla klubbens agenda för kommande bingo- och karaokekvällar.

Även om det inte är i Brooklyn, bör homosexuella resenärer göra resan till Greenwich Village där Stonewall Inn, platsen för den första protesten i kampen för HBT + -rättigheter i USA, står fortfarande kvar. Baren är födelseplatsen för gay pride och den anses ofta vara den mest kända gaybaren i världen.

Och så är du

 

Leslie Lohman Museum of Art

 

Tillgänglig från Brooklyn på en 30-minuters tågresa, Leslie Lohman Museum of Art är den heliga gralen av LGBT + skapat och fokuserat konstverk och historia. Museet har en permanent samling av konstverk från inflytelserika HBT + -konstnärer som Tom of Finland, David Hockney, Catherine Opie och Del LaGrace Volcano. Leslie Lohman-museet är fortfarande det enda utrymmet i världen som är dedikerat till att visa upp de konstiga konstnärernas talang. Platsen är gratis för allmänheten men förlitar sig delvis på besökarnas donationer.

 

Duplex

 

The Duplex är berömd för att ha hjälpt till med att starta karriären för Barbara Streisand och Brooklyn, Joan Rivers, och är en historisk pianobar som länge har varit populär bland både homosexuella resenärer och turister. Baren grundades 1950 och fortsätter att ge nattliga framträdanden från New Yorks mest lovande musikaliska och komiska talang. Duplex har en stark och etablerad historia med New Yorks HBT+ -befolkning och har varit värd för otaliga konstiga artister och erbjuder homosexuella resenärer en säker och inkluderande miljö för underhållning i världsklass. Endast 30 minuter från centrala Brooklyn med tåg, The Duplex bör vara på alla homosexuella resplaner.

 

Gay Pride i Brooklyn

 

Brooklyn Pride äger rum varje år i juni och har ett antal evenemang som firar områdena HBT + -gemenskap, inklusive en skymningsparad, 5k pride-körning och en stolthetskulturell festival. Händelserna är alltid välbesökta och de är kända för att visa upp all mångfald och kreativitet som har format Brooklyn. Det finns också delar av New Yorks Pride-festival som äger rum i Brooklyn inklusive festivalens öppningsceremoni.

Brooklyn

 

Gay rättigheter i Brooklyn

 

New York har några av de mest progressiva LGBT+ -rättigheterna i USA, där homosexuella invånare och resenärer skyddas av antidiskriminering och anti-hatlagar. Marriage Equality uppnåddes i New York 2011 och var en av de första amerikanska staterna som gjorde det.

Mångfalden i Brooklyn innebär att stadsdelen har en öppen och märkbar homosexuell befolkning och områdena Williamsburg och Park Slope är särskilt kända för sina blomstrande HBT + -samhällen.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i New York City

Bläddra bland ett urval av turer i New York City från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in New York City för din resaFå din guide