Gay Shenzhen

Gay Shenzhen

Shenzhen är en av Kinas rikaste städer, med skyskrapor att beundra, ställen att shoppa och kulturella sevärdheter att besöka.深圳是中国其中一个富裕的城市,拥有许多高楼大厦,购物区和文包癯炨

Shenzhen

Om Oss Shenzhen

Shenzhen, ofta hyllad som en av Kinas rikaste städer, erbjuder en levande blandning av moderna skyskrapor och kulturella sevärdheter. Dess närhet till Hongkong förstärker dess attraktivitet som ett dynamiskt nav för både affärs- och fritidsaktiviteter. Staden visar upp ett diskret men växande homosexuellt nattliv, främst centrerat i distrikten Luohu och Futian, med en rad barer och klubbar som vänder sig till en mestadels lokal publik, även om de är välkomnande för utlänningar också.

Trots sin konservativa bakgrund växer Shenzhens gay-scen, med platser som populära Why Not Bar, känd för sin livliga karaoke- och dansatmosfär. Staden är också värd för flera gayvänliga klubbar och diskotek som erbjuder en mängd olika underhållningsalternativ från kvällsshower till speciella helgevenemang, catering till en mångsidig och exklusiv publik.

För dem som är intresserade av avkoppling och fritid erbjuder Shenzhen flera gayvänliga spa och massageställen, vilket garanterar en mängd olika val för personlig vård och avkoppling.

Shenzhens anslutningsmöjligheter underlättas av dess välorganiserade tunnelbanesystem och Shenzhen Bao'an International Airport, vilket ger enkel tillgång både inom staden och internationellt. Stadens omfattande kollektivtrafik gör det bekvämt för besökare att utforska allt som Shenzhen har att erbjuda.

Sammantaget är Shenzhen en stad som blandar sin snabba tekniska och ekonomiska tillväxt med ett framväxande erkännande av sin HBTQ+-gemenskap, vilket gör det till ett intressant resmål för resenärer som letar efter både modern stadsbild och en touch av nattliv.

Gay Shenzhen - Travel Gay guide

Shenzhen INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Shenzhen från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Shenzhen för din resaFå din guide