Gay gruppresa: Provence och Burgundy River Cruise

Gay Group Trip:

Provence And Burgundy River Cruise

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Med början i Paris kommer denna lyxiga flodkryssning för gay att leda dig på ett äventyr av upptäckter runt Frankrike. Längs vägen beger du dig genom Ljusstaden, det historiska distriktet Le Marais och till och med katakomberna under marken. Efter allt det kommer du att flytta till Lyon och gå ombord på Amadeus Provence. När vi kryssar nerför floden gör vi stopp vid konststaden Arles, naturparken Camargue och vingårdarna i Bourgogne, allt medan vi njuter av den finaste franska maten och vinet.

Avgångsdatum

Måndag 4 juni 2024

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Provence och Burgundy River Cruise

Gruppresefördelning

paris
Dag 1: Paris
En representant för oss kommer att träffa dig på flygplatsen och eskortera dig till ditt hotell. Sedan bjuder vi på en välkomstmiddag med vacker utsikt över Seine. Därefter börjar middagskryssningen kl 18:30.
paris-1836415_960_720
Dag 2: Paris
För den andra dagen kan du välja en av två halvdagsaktiviteter. Om du vill ha en dag med dekadens och historia kan du ta en tur till Versailles för att se sätet för Frankrikes tidigare kungar. Eller så kan du utforska Paris dolda passager genom vinprovning! En vindriven, underjordisk rundtur ger en inblick i grunden för 19-talets Paris.
Lyon
Dag 3: Paris / Lyon
Efter frukost bär det av till Amadeus Provence. Vid middagstid går vi ombord på tåget i Lyon. Avslutar dagen med middag ombord.
Tournus
Dag 4: Tournus / Mâcon
På den fjärde dagen tar vi dig till den befästa medeltida staden Brancion i centrala Bourgogne. Efter att ha vandrat bland de historiska byggnaderna i Brancion, går vi vidare till de vinproducerande regionerna i Mâcon. Här kan du ge dig in i det tidigare "andliga hjärtat" i Europa, Cluny Abbey, och lära dig all viktig historia på vinmuseet.
Lyon
Dag 5: Lyon
Frankrikes tredje största stad anses av många som världens gastromiska huvudstad och har en rad viktiga sevärdheter att utforska. Från Bascilica of 0tre-Dame de Fourviere till Fine Arts Museum, Lyon har ett överflöd av landmärken som du måste se.
Lyon
Dag 6: Lyon
På morgonen kan du se staden på egen hand. Sedan är det vidare till Avig0n, som du kommer till via en lugnande kryssning nerför floden Rhone.
avignon
Dag 7: Avig0n
Dekadensen fortsätter i Avig0n, där du får besöka ett av antikens stora mästerverk, Pont du Gard: en romersk akvedukt i tre nivåer som är över tre tusen år gammal.
Arles
Dag 8: Arles
Arles är den pittoreska staden, förevigad i Vincent Van Goghs verk. Under ditt besök kommer du att känna igen många landskap från hans målningar och få chansen att besöka naturparken Camargue.
Tain
Dag 9: Tour0n/Tain
Tour0n är en av Frankrikes äldsta städer. Undangömt i vingårdarna mellan Hermitage och Rhone-floden, går vi genom de romerska ruinerna och 16-talsslott som befolkar staden.
basilica-2382830_960_720
Dag 10: Lyon
På den sista dagen kommer du att överföra till Lyon flygplats för din returflygning.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan