Gaygruppresa: Lyxsafari i Afrika

Gay Group Trip:

Luxury Safari in Africa

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Följ med dina homosexuella resenärer för ett trollbindande 12-dagars äventyr genom Sydafrikas mest ikoniska destinationer på denna lyxiga gaygruppresa.

Din resa börjar i hjärtat av Kapstaden, en stad full av karaktär, från dess fantastiska Taffelbergsbakgrund till dess livliga strandpromenad och historiska gator. Njut av de rika smakerna av det lokala köket, känn rytmen i dess olika kulturer och sveps med av värmen från dess folk.

Från stadens ljus kommer du sedan att ge dig in i Afrikas vilda hjärta - närmare bestämt Sabi Sands Game Reserve. Här, i den otämjda vildmarken, upplev spänningen med att spåra de "fem stora" på spännande game drives. Reservatet, känt för sina bevarandeinsatser, erbjuder intima möten med naturen som kommer att lämna dig i vördnad.

Den stora finalen på din resa är de majestätiska Victoriafallen i Zimbabwe. Bevittna den åskande kraften i ett av de största vattenfallen i världen, ge dig ut på en själslig helikoptertur för ett fågelperspektiv och njut av den lugna skönheten i en solnedgångskryssning på Zambezifloden.

Denna exklusiva turné, skapad med HBT+-gemenskapen i åtanke, blandar lyxig komfort med andan av afrikanskt äventyr. Varje ögonblick av denna resa är en historia som väntar på att bli berättad.

Avgångsdatum

Söndag 10 november 2025

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Lyxsafari i Afrika
Gaygruppresa: Lyxsafari i Afrika
Gaygruppresa: Lyxsafari i Afrika
Gaygruppresa: Lyxsafari i Afrika
Gaygruppresa: Lyxsafari i Afrika

Gruppresefördelning

Dag 1: Kapstaden
Dag 1: Kapstaden
Ditt äventyr börjar i hjärtat av Kapstaden, en stad hyllad för sina fantastiska landskap och pulserande kultur. Från det ögonblick du landar, omfamnar stadens anda dig när du eskorteras till det ikoniska Belmond Mount Nelson Hotel. Denna lyxiga oas, inbäddad vid foten av Taffelberget, erbjuder en oas av komfort. Kvällen utvecklas med en intim välkomstmottagning som skapar den perfekta atmosfären för att få kontakt med medresenärer. En noggrant tillagad middag på hotellet markerar början på din kulinariska resa i Sydafrika, och sätter scenen för de levande smakerna och rika upplevelserna som väntar.
Dag 2: Kapstaden
Dag 2: Kapstaden
Vakna upp till den pittoreska skönheten i Kapstaden, en stad som utan ansträngning blandar naturlig prakt med urban spänning. Din dag börjar med en utforskande rundtur, gräver in i stadens hjärta och kulminerar med den hisnande bestigningen av Taffelberget. Utsikten från toppen erbjuder en panoramautsikt över staden nedanför. På eftermiddagen kan du upptäcka stadens myriad av underverk. Du kanske väljer att fördjupa dig i den historiska berättelsen om Robben Island eller förlora dig själv i den livliga energin på de lokala marknaderna och gatorna. Ss kvällen infaller, övergår dagens äventyr till den fridfulla vingården De Grendel. Här, mitt bland de böljande vingårdarna, kommer du att njuta av en solnedgångscocktail och en middag som kapslar in regionens kulinariska skicklighet, allt medan dagen ebbar ut i en stjärnklar afrikansk natt.
Dag 3: Kaphalvön
Dag 3: Kaphalvön
Dagens resa tar dig bort till Kaphalvöns fängslande landskap. Förundras över Godahoppsuddens naturliga storhet, ett historiskt landmärke som viskar berättelser om sjöfarare och upptäcktsresande från tidigare århundraden. Bergbanan till toppen avslöjar några fantastiska panoramavyer som sträcker sig till horisonten. Lunchen kommer att vara en hyllning till lokala smaker, ett bevis på regionens rika kulinariska arv. På eftermiddagen erbjuder ett besök på Boulders Beach ett härligt möte med dess berömda koloni av afrikanska pingviner, en charmig och oförglömlig upplevelse. När natten faller lockar Kapstadens livliga restauranger och nattliv och inbjuder dig att njuta av dess kosmopolitiska tjusning.
Dag 4: Cape Winelands
Dag 4: Cape Winelands
Kärnan i idag fångas i de frodiga dalarna och böljande kullarna i Cape Winelands. Stellenbosch och Franschhoek väntar på din utforskning, deras vingårdar är en gobeläng av grönt och guld. Varje vinprovning är ett bevis på regionens vinodlingsfinesser. Mitt i denna natursköna prakt, erbjuder Boschendal Estate en lyxig picknick, en fest inte bara för gommen utan också för själen. När du återvänder till Kapstaden inbjuder stadens kulturella gobeläng till ytterligare utforskning. Oavsett om det är konst, musik eller helt enkelt pulsen i stadens nattliv, är kvällen en duk för din egen design.
Dag 5: Kapstaden till Sabi Sands
Dag 5: Kapstaden till Sabi Sands
Övergång från den kosmopolitiska charmen i Kapstaden till den råa skönheten i den afrikanska vildmarken. Ett flyg till Skukuza flygplats är inkörsporten till ditt nästa äventyr på Sabi Sabi Bush Lodge. Här, inbäddat i hjärtat av viltreservatet, börjar safariupplevelsen. Expertguider leder dig genom de otämjda landskapen på game drives, och erbjuder intima möten med Afrikas majestätiska vilda djur. Lodgen i sig är en fristad av komfort, där gourmetmåltider och lugna miljöer tillåter stunder av reflektion och avkoppling mitt i bushens spänning.
Dag 6: Sabi Sands
Dag 6: Sabi Sands
Omfamna gryningen med en tidig morgon game drive, en resa in i hjärtat av den afrikanska vildmarken. Varje safari är ett tillfälle att bevittna buskens uppvaknande, luften fylld med ljud och syner av vilda djur. Lodgen erbjuder ett lugnt mellanspel för avkoppling och middag, en chans att dela historier och upplevelser med andra äventyrare. När solen går ner erbjuder en annan game drive nya upptäckter, det afrikanska landskapet badar i kvällens gyllene nyanser. Middagen är en affär av kulinarisk njutning, en perfekt kombination med dagens äventyr och de fina vinerna i Sydafrika.
Dag 7: Sabi Sands
Dag 7: Sabi Sands
Börja ännu en härlig dag på Sabi Sabi Bush Lodge med en spännande morgonsafari. Detta är ett tillfälle att fördjupa din förståelse för den afrikanska vildmarken, kanske med fokus på den spännande "Small Five". Efter den spännande bilresan lockar lodgen med sin lugna atmosfär. Här kan du njuta av lugna stunder vid poolen eller skämma bort dig själv med en föryngrande spabehandling. Dagen kulminerar med en fängslande solnedgångssafari, som erbjuder fler chanser att förundras över det fantastiska djurlivet. När natten faller, samlas runt för en överdådig middag och dela historier och upplevelser under den stjärnbelysta afrikanska himlen.
Dag 8: Sabi Sands
Dag 8: Sabi Sands
Din sista hela dag i den afrikanska bushens famn på Sabi Sabi Bush Lodge är en chans att få varje ögonblick att räknas. Engagera dig med dina expertguider för ett sista äventyr, kanske leta upp något svårfångat djurliv du ännu inte har stött på. Njut av lodgens exemplariska gästfrihet, njut av läckra måltider och njut av den fridfulla miljön. När du samlas för en speciell avskedsmiddag, reflektera över de oförglömliga minnen som skapats och de band som skapats med medresenärer, allt mot bakgrund av den afrikanska vildmarken.
Dag 9: Sabi Sands till Victoria Falls
Dag 9: Sabi Sands till Victoria Falls
Säg adjö till den förtrollande Sabi Sands när du ger dig ut på din resa till de majestätiska Victoriafallen. Vid ankomsten välkomnar det historiska Victoria Falls Hotel dig med sin koloniala charm och elegans. Den här kvällen kan du fördjupa dig i en unik matupplevelse på hotellets restaurang Jungle Junction, där Afrikas anda hyllas genom smakrik mat och en livlig atmosfär.
Dag 10: Victoriafallen
Dag 10: Victoriafallen
I dag kan du bli imponerad av Victoriafallens stora kraft och skönhet på en guidad vandring. Detta naturliga underverk erbjuder ett spektakel av brusande vatten och regnbågar, en verkligt ödmjuk upplevelse. På eftermiddagen åker du till skyarna för en spektakulär helikopterflygning över fallen, som erbjuder ett annat perspektiv. Kvällen är gratis för dig att njuta av den lokala gastronomin, utforska smaker som berättar historien om Zimbabwe.
Dag 11: Victoriafallen
Dag 11: Victoriafallen
Morgonen erbjuder en chans till spännande äventyrsturer. Oavsett om det är zip-lining, en kapelltur eller den vågade ravingungan, har spänningssökande massor att välja mellan. Alternativt kan du njuta av en avkopplande morgon på hotellet och njuta av den fridfulla atmosfären. På eftermiddagen, passa på att utforska den lokala hantverksmarknaden för unika souvenirer. Din dag avslutas med en lyxig middagskryssning på Zambezifloden, en fridfull resa under den stjärnklara afrikanska himlen.
Dag 12: Avgång
Dag 12: Avgång
Njut av en lugn frukost på hotellet och njut av de sista ögonblicken av ditt afrikanska äventyr. När du flyttas till Victoria Falls Airport, ta dig tid att reflektera över den rika tapeten av upplevelser och minnen du har samlat på dig, en resa som kommer att finnas kvar i ditt hjärta hela livet.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan