puglia

Gay Group Trip:

Food And Wine In Puglia

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Denna underbara mat- och vintur låter dig upptäcka det klassiska köket i Puglia. Det är inte som klassisk italiensk mat, Puglia har medelhavsinfluenser och är alltid baserad på säsongens råvaror. Använd de tillgängliga ingredienserna och skapa spännande livfulla rätter.

Denna resa kombinerar sightseeing i området med matlagningskurser med Bear Naked Chef, utflykter till lokala marknader och läckra trerättersmåltider på kvällen. Förbered dig på att låta dina smaklökar bli förvånad över den här underbara homosexuella gruppresan i Italien. Du kommer att bo i vackert boende under hela resan och det är ett utmärkt sätt att träffa likasinnade människor.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Mat och vin i Puglia
Gay gruppresa: Mat och vin i Puglia
Gay gruppresa: Mat och vin i Puglia
Gay gruppresa: Mat och vin i Puglia
Gay gruppresa: Mat och vin i Puglia

Gruppresefördelning

Dag 1: Puglia

Idag kommer du att hämtas från flygplatsen (antingen Bari eller Brindisi) och kommer att föras till hotellet Masseria som är en vacker historisk bondgård som har gjorts om till ett hotell. Njut av Wifi, en pool och terrass. På kvällen njuter du av en utsökt trerättersmiddag tillagad av Bear Naked Chef. Vin ingår!


Måltider ingår: Middag (tre rätter med vin ingår).
Dag 2: Locorotondo

Efter frukost är det dags för din första matlagningslektion med en lokal kock. Du kommer att få lära dig hur man lagar lokala rätter med hjälp av lokala råvaror och professionella tekniker. Eftersom 0thing so yummy någonsin skulle gå till spillo, kommer du att njuta av dina mästerverk till lunch. Efteråt kommer du till Locorotondo som är en vacker stad med utsikt över Itrian Valley. Du äter middag på en restaurang där maten tillagas med traditionella metoder. Vin ingår.


Måltider ingår: Frukost, lunch och middag (tre rätter med vin ingår).
puglia
Dag 3: Alberobello till Ostuni

Idag efter frukost avgår du till Alberobello som är UNESCO: s världsarvslista. Utforska gatorna kantade med kalkstenväggar och historien som ligger inom dem.


Du kommer sedan till Poligna0 som är känd för sitt fantastiska turkosa vatten och pittoreska kustlinje. Njut av lunch här som är temat kring Puglias adriatiska kust. Tänk läckra nyfångade skaldjur och lokala råvaror. På kvällen åker du till Ostuni för middag.


Det är en fin middagsupplevelse ikväll när du åker till en restaurang med Michelin-stjärna där rätterna omfattar traditionella pugliska rätter med en twist.


Måltider ingår: Frukost och lunch (tre rätter med vin ingår).
alberobello
Dag 4: Matmarknad

Efter frukost kommer du att gå till färskvarumarknaden i Martina Franca. Du kommer att guidas runt marknaderna och när du väl har valt ingredienserna, går du tillbaka till hotellet där du går direkt till köket för att förbereda en fantastisk måltid. Du lär dig att göra färsk pasta från grunden.


Måltider: Frukost, lätt lunch och middag (vin ingår).
Yoga reträtt i Puglia Gay gruppresa
Dag 5: Solento To Lecce

Idag kommer du att besöka en lokal vingård där du kommer att prova viner som produceras i Puglia. Du kommer att tas på en rundtur genom de lokala vingårdarna och sedan tas du till Lecce för lunch på en lokal restaurang. Efter lunch kommer du att utforska Lecce och beundra den lokala arkitekturen. Det finns gott om trendiga boutiquekaféer och butiker att utforska. Middag äger rum i en pizzeria.


Måltider: Frukost, lunch och middag.
Salento mat- och vintur Gay gruppresa
Dag 6: Olivoljeprovning och avskedsfest

Efter en utsökt frukost går du till en "Frantoio" som är en traditionell gård som producerar olivolja. Du kommer att bli utbildad om olivoljans historia och ges möjlighet att smaka på olika typer.


Du kommer tillbaka till Masseria där du kommer att förbereda din sista måltid som en grupp. Du kommer inte bara att laga mat för dig själv utan även för några av lokalbefolkningen.


Efter middagen kommer det att finnas en fest på hotellet med lokalbefolkningen.


Måltider: Frukost, lätt lunch och middag (fyra rätter inklusive vin ingår).
Solento
Dag 7: Avgång
Efter frukost, säga adjö till dina nya vänner och till Puglia när du avgår till flygplatsen för att fånga ditt flyg till din nästa destination.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan