Gay gruppresa: Egypten längs Nilen

Gay Group Trip:

Egypt Along the Nile

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Utforska gay Egypten med stil med denna magiska kryssning nerför Nilen. Följ med likasinnade resenärer för att uppleva Egyptens mest spännande landmärken, inklusive Karnak- och Luxortemplen och Konungarnas dal. Koppla av ombord på fartyget och tillbringa de sista två nätterna av denna gaygruppresa på ett lyxhotell i landets huvudstad, Kairo.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Egypten längs Nilen
Gay gruppresa: Egypten längs Nilen
Gay gruppresa: Egypten längs Nilen
Gay gruppresa: Egypten längs Nilen
Gay gruppresa: Egypten längs Nilen

Gruppresefördelning

Egypten-2133951_1920
Dag 1 och 2: Giza och pyramiderna
Efter ankomsten till Kairos flygplats kommer du att överföras till Mena House Hotel. Utrustad med pittoreska trädgårdar, terrasser, fina restauranger och fantastisk utsikt över pyramiderna, är det det perfekta stället att börja din gaygruppresa. Följande dag efter frukost besöker du pyramiderna, Cheops, Chephren och Mycerinus, samt den ikoniska sfinxen. Du kan också se fram emot att se kung Chephrens solbåt och gå in i Valley Temple. På kvällen förvänta dig spektakulära vyer när du deltar i ljud- och ljusföreställningen i Giza.
Egypten-3303370_1920
Dag 3 och 4: Karnak, Esna och Edfu tempel
I morse flyger vi till Luxor, där du besöker Karnaktemplet, känt för att vara den största religiösa byggnaden i världen. Efter att ha njutit av lite sightseeing, kommer du att tas till hamnen för att gå ombord på SS Karim. Här börjar du din 0-nätters kryssning nerför Nilen. Alla måltider ingår när du väl är ombord. Koppla av på båten medan du tar in de vidsträckta omgivningarna innan du gör stopp på flera ikoniska platser.
Egypten-3088059_1920
Dag 5: Kom Ombo
Gå av fartyget i morse för att utforska det romerska dubbeltemplet, tillägnat Sobek och Haroeris. Efteråt lägger vi till vid den förtrollande staden Aswan, där vi kommer att stanna de kommande två dagarna. Missa inte basaren där du hittar nubiska kryddor, hantverk och andra charm.
Egypten-3316778_1920
Dag 6: Aswan
Idag kommer du till Västbanken på en traditionell egyptisk båt, kallad felucca. Vid ankomsten kommer du att hoppa på en kamel och besöka det övergivna koptiska klostret Saint Simeon från 6-talet. Inbäddat på kullarna kommer du att omge dig med utsikt över den fantastiska gyllene öknen. Efter att du har tagit in några sevärdheter reser vi till Aswans botaniska trädgård på Kitchener Island. Solnedgången kommer att spenderas på en liten båt när vi korsar reservoaren till tempelön Philae. Upplev en annan ljud- och ljusshow innan du återvänder ombord på fartyget för natten.
aswan-907347_1920
Dag 7: Aswan
När vi är kvar i Assuan för dagen kan du välja mellan en rundtur runt Aru Simbel, eller utforska Aswans basar på din egen fritid. Den guidade turen inkluderar en 30-minuters flygning för att se klippgravarna. Om du har valt utflykten återvänder du till Abu Simbel för att besöka Aswan High Dam. Vi kommer också att besöka den unika ofullbordade obelisken innan vi återvänder till Luxor för att njuta av fartygets bekvämligheter. Häng med dina medresenärer på efterte ombord på fartyget och njut av det vackra landskapet medan vi förblir dockade i Kom Ombo.
nilen-2703647_1920
Dag 8: Seglar längs Nilen
Dagen kommer till största delen att ägnas åt segling längs Nilen. Håll utkik efter sockerrörsgårdarna när vi seglar nerför den fridfulla floden. Om du vill, passa på att promenera genom en lokal egyptisk marknad innan du återvänder för att lägga till vid Luxor.
luxor-578692_1920
Dag 9: Western Thebes
Se fram emot mer sightseeing idag, när vi börjar vid Tombs of 0bles; Upptäck de utsmyckade väggarna som skildrar vardagen i Egypten för 3000 år sedan. Senare kommer vi att utforska Konungarnas dal, där vi kommer att inspektera gravar inklusive Tutankhamons. Tanka efter sightseeing med en traditionell egyptisk lunch, innan du avgår för en resa till Ramesseum. Senare återvänder vi till Luxor för att besöka dess berömda tempel.
Kairo
Dag 10: Luxor till Kairo
Efter att ha lämnat SS Karim kommer du att överföras till flygplatsen för att ta ditt flyg till Kairo, där du ska bo.
Egypten-1826822_1920
Dag 11 och 12: Kairo
Börja dagen med en guidad rundtur i Kairo, inklusive ett besök på alabaster Mohammed Ali-moskén på citadellet. Senare kommer du att besöka Gayer-Anderson House, tidigare hem för Storbritanniens sista pasha och filmuppsättning för "The Spy Who Loved Me". Se fram emot att besöka det egyptiska museet senare idag, där du hittar kung Tutankhamons juveler. Ikväll kommer du och dina medresenärer att njuta av en avskedsmiddag för att fira din sista natt i Egypten.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan