Gay Group Trip: Äventyr i Japan

Gay Group Trip:

Adventures in Japan

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Stig in i hjärtat av Japan, där antik kultur och modern innovation existerar i perfekt harmoni. Detta gaygruppäventyr tar dig från Tokyos livliga gator, en stad som aldrig sover, till Naganos fridfulla landskap, med dess bergiga bakgrunder och terapeutiska varma källor.

När du reser kommer Japans oklanderliga tågsystem att vara din väg, och erbjuder ett bekvämt och effektivt alternativ till den konventionella vägresan. Det är en upplevelse i sig, som ger dig lyxen av tid – tid att njuta av utsikten, reflektera över dina upplevelser och förutse äventyren framför dig.

I Kyoto kan du fördjupa dig i stadens historiska djup, utforska tempel som har stått i århundraden och traditionella tehus som erbjuder en smak av det förflutna. Låt sedan Osakas berömda kök glädja din smak, en stad där varje måltid är en hyllning av smaker. Inte långt härifrån, i Nara, kommer du att möta de berömda stråkhjortarna, en charmig höjdpunkt på alla japanska resa.

Du kan följa med på resan som ensamresenär, med en partner eller en grupp vänner. Ensamresenärer kommer att behöva betala $1190 för ett privat rum, eller kan paras ihop med en annan ensamresenär utan extra kostnad.

Avgångsdatum

17 oktober 2024 onsdag

Måndag 29 oktober 2024

24 mars 2025 söndag

3 april 2025 onsdag

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay Group Trip: Äventyr i Japan
Gay Group Trip: Äventyr i Japan
Gay Group Trip: Äventyr i Japan
Gay Group Trip: Äventyr i Japan
Gay Group Trip: Äventyr i Japan

Gruppresefördelning

Dag 1-2: Tokyo
Dag 1-2: Tokyo
Som ett nav för teknik, mode och mat bländar Tokyo av sin livfulla energi och sitt kulturella djup. Det är en stad där uråldriga tempel står i skuggan av skyskrapor och gatorna blir levande med neonsken. Din utforskning börjar i hjärtat av Shinjuku-distriktet, där stadens puls är som mest påtaglig. Vi rekommenderar att du anländer tidigt för att bosätta dig och vänja dig vid storstadens surr. Skulle du behöva en extra natts övernattning, Out of Office är redo att hjälpa till. Den första kvällen, när skymningen faller över Tokyo, möter du dina medresenärer och reseledare. Efter en kort orientering dyker du in i japansk kultur på en lokal Izakaya för en välkomstmiddag. Nästa dag utlovar ett äventyr ledd av en lokal guide, som tar dig från lugnet i Meiji Shrine och Yoyogi Park till de trendiga gatorna i Harajuku och Shibuyas ikoniska scramble crossing.
Dag 3-4: Nagano
Dag 3-4: Nagano
Ge dig in i hjärtat av Japans centrala landskap, där Nagano-regionen väntar med sina vykortsvärda bergsscener, rika historiska gobelänger och värmen från naturliga varma källor. Detta pittoreska område, känt för att vara värd för de olympiska vinterspelen 1998, erbjuder en rad attraktioner – från backarna på populära skidorter till storheten i Matsumoto-slottet. Din resa från Tokyo kommer att ske ombord på Japans eleganta, moderna tåg som leder dig till den charmiga staden Yudanaka inbäddat i de majestätiska centrala Alperna. Här, i äktheten av ett ryokan, kommer du att bli nedsänkt i essensen av japansk gästfrihet. Om du tar på dig tofflor och dräkter kommer du att uppleva gemenskap i den lugnande onsen, en typisk japansk tradition. Utöver den lugna uppskov med din ryokanvistelse, avslöjar en promenad genom Jigokudanis dramatiska landskap den förtrollande synen av snöapor som solar sig i de varma källornas ångande famn – en absolut hjärtvärmande syn.
Dag 5-7: Kyoto
Dag 5-7: Kyoto
På den femte dagen kommer din resa att glida från höglandet i Japans centrala alper genom grönskande dalar och lugna jordbruksbyar, vilket leder dig till Japans historiska hjärta - Kyoto. Här hittar du gamla tempel, traditionella tehus och lugna trädgårdar. Under tre nätter i Kyoto kommer du att genomsyras av dess kejserliga historia och utforska ärevördiga helgedomar som Fushimi Inari och den gyllene paviljongen Kinkaku-ji. Kyotos djupa kulturarv erbjuder pittoreska scener vid varje tur. Din utforskning av Kyoto börjar med en halvdags cykeltur i lätt takt, ledd av en lokal guide, som avslöjar stadens hemligheter och historia. För en smak av tradition, kommer ett besök på ett lokalt sakebryggeri att utveckla det invecklade hantverket bakom Japans älskade risvin. Oavsett om du är en finsmakare eller en nyfiken resenär, kommer du att njuta av att upptäcka din föredragna skull och fördjupa din koppling till Japans omhuldade seder.
Dag 8-10: Osaka
Dag 8-10: Osaka
Du åker från Kyotos historiska prakt till Osaka på mindre än en timme. Som Japans dynamiska andra stad erbjuder Osaka en kontrasterande atmosfär till Tokyo. Osaka hyllas som "österns Venedig" för sina invecklade vattendrag och "nationens kök" för sin oöverträffade matscen. Osaka är en stad som kryllar av liv och smak. Här kommer du att gräva in i Osakas pulserande hjärta med en lokal guide, som avslöjar dolda pärlor och stadens kulinariska skicklighet. Eftermiddagen är din möjlighet att välja ditt eget äventyr – oavsett om det är att träffa Naras artiga båghjortar, delta i en praktisk matlagningskurs eller utforska den myriad av andra upplevelser Osaka har att erbjuda. Din japanska resa slutar här. Du är fri att resa när du vill, oavsett om du återvänder hem, fortsätter till Sydkorea eller beger dig till en annan destination. Kom ihåg, Out of Office är här för att säkerställa att dina resplaner är lika smidiga och njutbara som själva resan.
Valfri tillägg: Självguidad Sydkorea
Valfri tillägg: Självguidad Sydkorea
Om din vandringslust längtar efter mer efter att ha utforskat Japan, överväg att lägga till en tre nätters sydkoreansk odyssé till din resplan. Sydkorea presenterar en fängslande blandning av uråldriga seder och framtidstänkande innovation, en värld där K-Pops livfulla energi och de lockande smakerna av kimchi och bulgogi bara är början. Landets fantastiska naturliga vyer matchas av dess djupt rotade känsla av gemenskap och varma gästfrihet. Denna självstyrda förlängning passar perfekt in i din japanska eskapad, och erbjuder en sömlös övergång till den unika prakten hos en annan östasiatisk pärla. I Seoul, befinn dig mitt i stadens pulserande hjärta i utsökt boende. Dyk in i den lokala kulturen med en koreansk BBQ-fest, en omfattande stadsrundtur och ett gripande besök i DMZ.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan