Gay gruppresa: 12-dagars Machu Picchu Inca-äventyr

Gay Group Trip:

12 Day Machu Picchu Inca Adventure

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upplev resterna av Inca-civilisationen eller Machu Picchus härliga sevärdheter på denna gruppresa till homosexuella Peru. Ta ett tåg genom Anderna, utforska en ökenoas och se pingvinerna som är infödda till Ballestasöarna.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: 12-dagars Machu Picchu Inca-äventyr
Gay gruppresa: 12-dagars Machu Picchu Inca-äventyr
Gay gruppresa: 12-dagars Machu Picchu Inca-äventyr
Gay gruppresa: 12-dagars Machu Picchu Inca-äventyr
Gay gruppresa: 12-dagars Machu Picchu Inca-äventyr

Gruppresefördelning

mujer-peruana-1890424_1920
Dag 1: Lima
Idag kommer du till Perus största flygplats, i Lima. Efter mötet i Miraflores kommer vi att utforska höjdpunkterna i Lima, inklusive dess rika historia, kulinariska scen och fantastiska kust. Senare kommer du också att få uppleva det lokala nattlivet.
machu-picchu-2782850_1920
Dag 2 och 3: Heliga dalen
Efter att ha upplevt Limas sevärdheter flyger du till närliggande Cusco, innan du beger dig vidare in i den heliga dalen. De kommande två nätterna kommer att spenderas i en stad som tidigare känd som en inkakejsares kungliga egendom. Nedsänkt i historia och naturlig skönhet har du chansen att fördjupa dig ännu längre i den rika inkahistorien.
peru-2486842_1920
Dag 4: Machu Picchu till Aguas Calientes
Se fram emot en naturskön resa till Aguas Calientes. När du börjar från Ollantaytambo kommer du att resa med tåg genom Anderna. På vägen passerar du floden Urubamba, liksom de varma källorna nära Aguas Calientes, där vi så småningom kommer att stanna för natten. Längs din resa kommer det att finnas ett pit-stop vid självaste Machu Picchu, där en peruansk reseguide står redo att hälsa dig välkomna. Tillbringa dagen med att njuta av Machu Picchus underverk, innan du vilar bland ruinerna av det natursköna Aguas Calientes.
vinicunca-2702788_1920
Dag 5, 6 och 7: Cusco
Dag 5 för med sig en strålande soluppgångsvy över Machu Picchu. Efter att ha njutit av sollandskapet vandrar du uppför Wayna Picchu, innan du hoppar tillbaka på tåget för att återvända till Cusco. Se fram emot att hänga upp hatten i Cusco de kommande tre nätterna, där du får möjlighet att besöka områdets antika platser. Vi kommer också att utforska gay nightlight hela vägen upp i Anderna.
fischer-336167_1920
Dag 8, 9 och 10: Paracas
Dagen kommer att ägnas åt att resa till den pelikanfyllda kuststaden Paracas. Efter en snabb 90 minuters flygning, transfer till Lima och en tur längs den panamerikanska motorvägen kommer du att vara bland de gyllene sanddynerna i Paracas. Denna region är känd för sina palmoaser, stora pingvinpopulationer och vingårdar.
historiskt centrum-3416862_1920
Dag 11 och 12: Lima
Återigen ska vi resa till Lima för en sista kväll som grupp. Baserad i Miraflores har du chansen att shoppa och njuta av en sista festmåltid innan du säger så länge till Peru.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan