Gruppresa för homosexuella: Upptäck Centraleuropa

Gay Group Trip:

Discover Central Europe

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Se tre av Europas bästa städer på en resa. Från majestätiska Budapest vid Donau till Prags sagolika charm och Berlins vilda gaymecka. Alla tre städerna är fulla av historia, kultur, för att nämna barer och cafékultur. Du kan prova de varma källorna i Budapest, utforska Prags fantastiska slott och prova den tyska huvudstadens dekadenta charm. Om du vill festa är Berlin rätt plats att vara. Den har – överlägset – världens mest högoktaniga gayscen. Varje stad är full av museer och konstgallerier, så du är garanterad en kulturfix. En hel del rutor kommer att markeras under tio dagar när du utforskar charmen i Centraleuropa.

Avgångsdatum

Fredag ​​31 augusti 2024

1 juni 2025 lördag

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: Upptäck Centraleuropa

Gruppresefördelning

budapest-1440679-1.jpg
Dag 1, 2 och 3 - Budapest
Budapest är en fantastisk stad uppdelad i två halvor, Buda och Pest. Floden Donau flyter mellan dem. Buda är fullt av charmiga historiska byggnader och Pest är mer storstadsregion. Vår gaygruppresa i Budapest börjar kl. 4 den första dagen. Vi åker på en fyrarätters middagskryssning med musik och beundra landskapet vid floden. Du kommer att se parlamentsbyggnaden, Budaslottet och Kedjebron.

Dagen efter går vi på en rundvandring i staden. Du kan sedan besöka de varma källorna, utforska slottet eller se sevärdheterna i gamla stan. Budapest har ett livligt nattliv, inklusive flera gaybarer. Det är också hem för de ikoniska ruinbarerna: huvudsakligen barer i förstörda byggnader.
prag-3010407-1.jpg
Dag 4, 5 och 6: Prag
Dag fyra åker vi från Budapest till Prag. Flyget tar en timme. Prag är en stad med stor stil och charm. Det domineras av ett medeltida slott som ser ut som något från en saga. Prag är full av historia och har en kosmopolitisk atmosfär. Du kommer att se människor umgås över öl och kaffe över hela staden. Vår lokala guide tar oss till några av hans favoritställen.

Gaynattlivet är väl värt att utforska. I Prag går dina pengar ganska långt så njut av det goda livet. Du har tre dagar på dig att utforska staden.
brandenburger port-417890-1920-1-1.jpg
Dag 7, 8, 9 och 10: Berlin
Vi tar tåget från Prag till Berlin. Det är en charmig 4.5 timmars resa genom den europeiska landsbygden. Den tyska huvudstaden är en bländande stad med en lång och turbulent historia. Du behöver inte nämna kriget - det finns monument över Tysklands mörkaste kapitel över hela staden. Du får också chansen att se resterna av muren som delade staden från 1961 till 1989. Från nazisttiden till årtionden av sovjetisk ockupation har Berlin sett allt. Det är ganska häpnadsväckande när man tänker på hur liberalt och progressivt Berlin är idag.

London må vara världens stora stad i numeriska termer, men Berlin är den queeraste. Gayscenen i Berlin måste ses för att bli trodd. Det är ganska vilt! Berlin erbjuder den perfekta kombinationen av kultur, historia och nattliv. Kolla in konstgallerierna och museerna. Om du känner dig vågad kan du försöka ta dig in i Berghain.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan