costa rica, vulkan, berg

Gay Puerto Viejo · Hotell

Puerto Viejo är en stad på Costa Ricas karibiska kust. Det är omgivet av tropiska lövverk och vilda djur.

Gay Puerto Viejo · Hotell

Shawandha Ecolodge
Platsikon

Playa Chiquita, Puerto Viejo

Visa på kartan
Varför detta hotell? Lugnt hotell med restaurang och pool. Vid stranden. Miljövänlig.
Shawandha Ecolodge ligger i en XNUMX hektar stor skog och erbjuder miljövänligt, fridfullt och avkopplande boende i hjärtat av södra Costa Ricas karibiska kust i Puerto Viejo.

Bo i en av stugorna eller tipierna och njut av hotellets fantastiska läge med dess stora biologiska mångfald. Det finns två pooler (en med vattenfall!) samt en bar och en restaurang som serverar lokala rätter.

Detta hotell är gayvänligt. Det finns gratis wifi och luftkonditionering i hela hotellet.
Funktioner:
VÄXELSTRÖM
bar
utsikt över stranden
Hotell
djungelutsikt
parkering
Pool
Restaurang
Le Caméléon Boutique Hotel
Platsikon

Escuela de Cocles, Puerto Viejo

Visa på kartan
Varför detta hotell? Hippt hotell med strandbar. Fritidsaktiviteter och workshops.
Gömd bland den grönskande gröna djungeln på Costa Ricas karibiska kust, är La Cameleon ett modernistiskt arkitektoniskt monument nedsänkt i djungelns tak. En vacker blandning av naturliga och konstgjorda, hotellet har 51 lyxiga rum organiserade runt en hisnande central pool. Avskildhet och avkoppling är i främsta rummet i La Cameleon, och du hittar stora möjligheter att både utforska det lokala området och absorbera den lugnande kustatmosfären.

Stranden ligger bara åtta minuters promenad från hotellet, och de omfattande bekvämligheterna, den lyxiga designen och den uppmärksamma servicen gör att du kommer att vara på den perfekta platsen att ladda om efter en dag av tung sightseeing. Alternativt kan du luta dig tillbaka och koppla av med en cocktail vid poolen eller delta i någon av de många hälso- och friskvårdskurserna som pågår under hela året. Hur du än väljer att tillbringa din tid på Le Cameleon, kan du vara säker på att du kommer att lämna känslan återupplivad och utvilad.

Gayscenen i Puerto Viejo är mindre än på vissa andra destinationer, men den inkluderande atmosfären på Le Cameleon kommer att få alla homosexuella resenärer att känna sig som hemma, och med några av världens vackraste landskap utanför dörren kommer du definitivt inte att bli uttråkad.
Funktioner:
VÄXELSTRÖM
bar
tillgång till stranden
Hot Tub
Hotell
parkering
Pool
Restaurang
Aguas Claras Boutique Hotel
Platsikon

500 meter söder om Villas Caribe Punta Cocles, , Puerto Viejo

Visa på kartan
Varför detta hotell? Eleganta hus i viktoriansk stil. Lyxigt och kreativt. Nära stranden.
En utlandskonstnär Aguas Claras' livsverk var tänkt som ett utrymme av avskildhet där inspiration kan blomstra. Inbäddat bland lummig djungel på den karibiska kusten, har årtionden av noggrann eftertanke och passion lagts ner på att skapa denna skräddarsydda naturliga fristad. Bohemiska smaker har påverkat hotellet och varje rum är inrett med ett urval av handplockad konst från ägaren själv, samt ett kollektiv av lokala konstnärer.

Det finns sex unikt utvalda dubbelrum utspridda över hela tomten, och alla har sitt eget eleganta designtema, såväl som privata lounger och utomhusdusch. Inriktad på att bevara områdets naturliga skönhet är Aguas Claras en föregångare när det kommer till hållbar turism, ett engagemang som sträcker sig från matställena som finns tillgängliga till de individuella toalettartiklarna i varje hotellrum.

Även om gayscenen i Puerto Viejo kan vara mindre än på andra platser, gör den inkluderande atmosfären i Aguas Claras det till ett utmärkt val för både ensamstående homosexuella resenärer och par. Fastighetens ringa storlek och kapacitet innebär att du kommer att bli mycket väl omhändertagen under hela din vistelse, vilket ger dig maximala möjligheter att utforska den solindränkta kustens rikliga skönhet.
Funktioner:
VÄXELSTRÖM
bar
tillgång till stranden
Hotell
parkering
Pool
Restaurang
Rum service

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell