guanacaste

Guanacaste Gayguide och hotell

Guanacaste är en provins i nordvästra Costa Rica. Det är något av ett aktuellt paradis och ett populärt turistmål.

Guanacaste har en lång sträcka av kustlinje och dramatiska bergskedjor. Det är hem för olika flora och fauna. Detta är ett bra ställe att återknyta kontakten med naturen.

Guanacaste Hotell


guanacaste

Guanacaste var en gång en del av Nicaragua. Det är hem för några av de bästa stränderna i Costa Rica. Huvudstaden i regionen är Liberia. Se till att besöka den vidsträckta nationalparken Rincon de la Vieja.

 

Kontrollera priser och boka nu

Guanacaste Gayguide och hotell

Kinky Tamarindo
Platsikon

Plaza Tamarindo Local 9, guanacaste, Costa Rica

Kinky Tamarindo är en HBTQ+ bar och klubb som ligger på Santa Cruz Plaza Tamarindo. En hotspot för queer nattliv, baren är en samlingspunkt för det lokala samhället och har regelbundna temakvällar, liveframträdanden och fantastiska erbjudanden på drinkar.

Vardag: 7.30 - 2.30

Helg: 7.30 - 2.30

Senast uppdaterad den: 11-Oct-2023

Andaz Papagayo Resort - a concept by Hyatt
Platsikon

Slutet av väg 253, halvön Papagayo,, guanacaste

Visa på kartan
Varför detta hotell?
Andaz Costa Rica är en mycket LGBTQ + vänlig och lyxig resort som ligger bara 30 minuter från Liberias internationella flygplats. Andaz var i själva verket det första hotell- och hotellföretaget i Costa Rica som undertecknade ett avtal om mänskliga rättigheter för icke-diskriminering av HBTQ + -gemenskapen.

Anläggningen har en mycket zen och avslappnad atmosfär, men om du vill delta i vissa aktiviteter finns det många alternativ. Det finns tre underbara stränder på plats, liksom tre nationalparker att utforska, med äventyr och fantastisk natur att utforska. Anläggningen har fyra pooler, inklusive en pool endast för vuxna. Om du väljer en av de stora sviterna, kommer du också att behandlas i din egen privata avsvalkningspool.

Skäm bort dig med hotellets spa med både sviter för utomhus- och inomhusbehandlingar, eller ta en dagsutflykt till Coco eller Tamarindo för lite shopping och nattliv.
Funktioner:
aktiviteter
stränder
Golf
massage
flera pooler
National Parker
många restauranger
privat avsvalkningspool
Spa
Tennis

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.