European Snow Pride 2022, Tignes, Europas största gay-skidvecka

European Snow Pride 2022, Tignes, Europas största gay-skidvecka

European Snow Pride 2022, Tignes, Europe's biggest gay ski week

Plats

Val Claret Val ClaretFrankrike

EUROPEISK SNÖSTOLT Drivs av SCRUFF är Europas största skidvecka för gay och en av de största skidveckorna för homosexuella över hela världen.

Det kommer att äga rum i världsklass, snösäker och gayvänlig semesterort Tignes, i de franska alperna, i hjärtat av ett av de vackraste skidområdena i världen: Tignes & Val d'Isère.

Från 12 till 19 mars 2022 kan du njuta av en unik och oförglömlig skid- och festsemester tillsammans med över 1000 gäster som kommer från hela Europa, Nordamerika och andra länder.

Tignes upprepade åtaganden gentemot gay-samhället bekräftar definitivt sin status som gayvänlig vintersportdestination som lockar homosexuella från hela världen och detta bekräftades av mer än 90% av de europeiska Snow Pride-gästerna som har fyllt i en tillfredsställelseundersökning som skickats efter European Snow Pride 2019.
Tignes som är värd för en skidvecka för gay sedan 2008 är glad att välkomna European Snow Pride 2022 igen.

Tignes Val Claret, den europeiska homosexuella byn Snow Pride

Varje år under European Snow Pride förvandlas Tignes Val Claret på 7,000 fot till en riktig gayby. Alla europeiska Snow Pride-boende, evenemangslokaler och partnerrestauranger och barer ligger alla nära varandra och eftersom Val Claret är en fotgängarby är det mycket enkelt för alla gäster att nå varje punkt i byn inom några minuters promenad och att träffa varandra under hela veckan.

Ett fantastiskt underhållningsprogram på Tignes bästa platser
Mer än 40 evenemang som äger rum under hela veckan som är tillgängliga med Event Pass:

Enastående plats för fantastisk afterski
Beläget direkt på pisterna kommer den fantastiska och ikoniska Cocorico att vara värd för European Snow Pride afterski.
Varje dag från kl. 3 till 30 kommer DJs, sångartister, saxofonspelare, slagverkare, dansare och olika varelser att skjuta upp och förvandla sin fantastiska söderläge terrass till ett gigantiskt utomhusdansgolv med en fantastisk utsikt över de omgivande bergen.

En fantastisk fantastisk plats för gigantiska fester
Under European Snow Pride 2022 kommer Tignespace, Tignes fantastiska och helt nya 3,000 19-personers kapacitet för stora evenemang att bli ett gigantiskt dansgolv. Tignespace är värd för bland annat Tignes 'Pride officiella fest torsdagen den XNUMX mars med berömda DJs, artister och artister.

De inte får missa gigantiska poolpartierna i den vackra Lagon
På grund av det ökade antalet gäster har European Snow Pride sedan 2019 inte en, utan två gigantiska poolpartier. Betraktas som de viktigaste höjdpunkterna i European Snow Pride kommer de att äga rum i 'Lagon', Tignes 'fantastiska 2 m5,000 (2 kvadratmeter) vattencenter med hundratals sexiga killar som dansar, kälkar, leker med de uppblåsbara leksakerna som fyller poolerna eller kopplar av i bastur, ångbad och jacuzzier.

7th Pride of Tignes, den enda som äger rum på en skidort

Efter 6 framgångsrika Prides sedan 2015 samarbetar Tignes-Pride-organisationen igen med European Snow Pride och Tignes för att organisera Pride of Tignes, den enda som äger rum i en vintersportort och det första året som äger rum i norra halvklotet.

En exceptionell line-up med de bästa internationella DJs, artister och artister

Tidigare upplagor av European Snow Pride har redan bjudit in några av världens största och mest ikoniska artister och DJ:s, inklusive Boney M, Rozalla (Storbritannien), Black Box (Frankrike), Barry Harris (Kanada), Tracy Young (USA), Guy Scheiman (Israel), Lydia Sanchez (Spanien), Taito Tikaro (Spanien), John Dixon (Frankrike), Shahaf Moran (Israel), ... och de berömda spanska partierna Matinée och SuperMartXé.

År 2022 kommer European Snow Pride återigen att bjuda in världens bästa artister och artister för att ge dig minnesvärda och känslomässiga ögonblick med exceptionella och varierande shower.

Med paket som passar alla budgetar, ett fantastiskt och snösäkert skidområde med pister anpassade till alla skidnivåer, ett otroligt och mångsidigt evenemangsprogram, är European Snow Pride ett unikt tillfälle att leva en exceptionell vecka med fantastisk skidåkning, bra fest och umgänge , för att träffa gamla vänner och nya som kommer från hela Europa, Nordamerika och bortom.
TG Vit LogotypBesök webbsida
Betygsätta European Snow Pride 2022, Tignes, Europas största gay-skidvecka

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.