Fubar

De bästa gaybarerna i West Hollywood

Gay West Hollywood guide

West Hollywood är en av USA:s största gayborhoods. Det är fullt av gaybarer och gayklubbar. West Hollywood – eller WeHo – är platsen att vara på om du vill festa. Det är världens nöjeshuvudstad. Naturligtvis är nattlivet i världsklass.

Du kommer att se några av de snyggaste killarna i Amerika som hoppar runt i West Hollywood. Förbered dig på ett seriöst ögongodis. Det finns så många barer och klubbar att välja mellan, inklusive glittrande megaklubbar och lågmälda sportbarer. Detta är vår översikt över de bästa gaybarerna och klubbarna i WeHo. Läs mer: West Hollywood kulturella höjdpunkter.

 

Gaybarer och klubbar i West Hollywood

 

Klostret

 

Klostret

 

The Abbey är den mest kända gaybaren i West Hollywood. Med vissa åtgärder är det den mest kända gaybaren i Amerika. Brett ut över flera våningar med fyra barer, en stor uteplats och ett dansgolv med flera våningar, det är en gay-diskolabyrint. Abbey är en WeHo -institution. Varje gay -resenär måste tillbringa en natt på The Abbey. Det kommer att bli väldigt hektiskt på helgerna.

När The Abbey öppnade 1991 var gaybarscenen i West Hollywood annorlunda. HBT+ personer kom fortfarande ut ur skuggorna. Barscenen var mer diskret. Det handlade om dansgolv i källaren och bakgator. Abbey ändrade det med sitt vidsträckta utomhusområde. Det gjorde homosexuella i West Hollywood mycket mer synlig.

Bayou

 

Bayou

 

Mycket mindre än The Abbey, The Bayou är ett bra ställe att blöta din visselpipa innan överskottet verkligen börjar. Bayou har en happy hour som sträcker sig från 10:30 till 12:30, så att du kan bli mätt utan att bryta banken. Baren har ett New Orleans, Mardi Gras -tema.

West Hollywood gaybarer kan vara attityder, så att säga. Det här är fantastiskt plast Tinseltown. Med så många blivande skådespelare och botoxolyckor är det trevligt att hitta en attitydfri gemensam. Detta är det!

Fubar

 

Fubar

 

Fubar är den mer "alternativa" WeHo gaybaren. Det här är ett sprucket och kryssigt ställe att festa på. Du kommer att se många bar överkropp, tatuerade män som sipprar testosteron. Fubar handlar om sex. Några av deras temakvällar inkluderar Booty Bump och BFD (Big Fat D---). Ja, det är en sån förening.

West Hollywood

 

Hej Toppar

 

Ordleken är oundviklig. Gå inte bara in och leta efter toppar - de har inte överhöghet i antal här. Det är en sportbar som först öppnade i San Francisco. Hi Tops har en avslappnad atmosfär. Du hittar sport på flera TV-apparater och folk som faktiskt tittar på den. Ägarna beskrev den som "En gaybar dit du kan ta med dina föräldrar. Den är vänlig och välkomnande, inte skrämmande och klickig."

Flammande sadlar

 

Flammande sadlar

 

Flaming Saddles är en import från New York. Det ansågs vara något av en turistattraktion i Big Apple. Behövde West Hollywood ytterligare en gaybar, speciellt en som Flaming Saddles? Det visade sig att det gjorde det. Utspridda över två våningar är det ett stort utrymme - du kan få en plats även när det är fullt upp. Du kommer att se några imponerande shower av lättklädda go go-dansare - de gör seriös koreografi.

Stränder WeHo

 

Stränder WeHo

 

Den här baren är en hyllning till grälla neon- och pastellfärger från 80-talets Miami, exemplifierat av Miami Vice. Det har en restaurang och en loungebar. Du är långt från havet, men det spelar ingen roll. Taket är dekorerat med heta män i scuba-outfits. Du kan få brunch på stränder mellan 12:4 - XNUMX:XNUMX.

GYM Sportsbar

 

GYM Sportsbar

 

Den andra homosexuella sportbaren i West Hollywood, GYM Sportsbar är värt att kolla in. Det är avslappnat och det har en mask för maskvibe. Om du vill titta på sport och skjuta pool är det ett bra val. Du kan också göra karaoke på vissa nätter. Det har gått starkt sedan 2009.Revolver

 

Revolver

 

Revolver är en videobar med go go-dansare, goda cocktails och feststämning. Det är både en bar och en klubb - här kan du festa hela natten. Revolver är öppet sju dagar i veckan och påstår sig ha den vänligaste barpersonalen i West Hollywood. Happy hours pågår från 5:9 till 2:XNUMX måndag till fredag. Det är öppet till XNUMX:XNUMX.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Los Angeles

Bläddra bland ett urval av turer i Los Angeles från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Los Angeles för din resaFå din guide