Eagle DC

Gaykryssning i USA

Var man kan spela hårdare i USA

Här är vår guide till några av USA:s finaste gaykryssningsklubbar och nöjesställen för vuxna. Vi har täckt historien om Amerikas gaybadhus. Den här artikeln kommer att fokusera på platser som tillgodoser dina manliga behov. Vi skulle inkludera några lesbiska cruisingställen, men i skrivande stund existerar inte den här typen av arenor riktigt.

Det här är inte en artikel om gaycruising i klassisk mening (buskar, toaletter). Lokalerna vi har valt är sexpositiva platser där du kan kolla dina hämningar i garderoben – tillsammans med din kappa. Amerikas gaykryssningsklubbar finns vanligtvis i de större städerna. Eftersom fastighetspriserna har skjutit i höjden i så många städer, kommer du att upptäcka en brist på ordentliga gaybarer med en cruisey vibe. Många av de berömda platserna var prissatta. Som sagt, några har överlevt och de är väl värda att kolla in. Eagle-barerna är det mest kända märket av gaykryssningsklubbar i Amerika. Du hittar dem i många städer.

Gaybarer har blivit blankare och öppnare eftersom homosexualitet har blivit mindre tabu. Norman Mailer trodde att homosexuella var rakare än hetero när han bodde i Provincetown. Men många homosexuella män dras fortfarande till mer överskridande typer av kul och det är dessa barer som tillgodoser dem. Ha bara ett öppet sinne, gör inte något du inte vill göra och glöm inte din sele.

Läderveckan San Fran

Slammer - Los Angeles

Slammer är en gaykryssningsklubb i LA. Den har härliga hålrum, en uteplats, stugor, ett mörkt rum och en labyrint. Allt du kan förvänta dig att hitta i den här typen av anläggning. Du kan lämna dina kläder i skåpet på väg in eller byta om till något mer obekvämt.

Huvudområdet är svagt upplyst och det är där du hittar glory hole-området, privata bås och två mörka rum. Uteområdet har värme. Du hittar selar utspridda runt labyrinten. Alltid upptagen sent på kvällen under helgerna.

Jackhammer - Chicago

Jackhammer fungerar som en nattklubb på flera nivåer och en gaykryssningsklubb. Den är väldigt inriktad på vuxenunderhållning. Kallas som "Chicago's Leather & Fetish Lounge", det är ett bra ställe att träffa några av de mer äventyrliga lokalbefolkningen. Det finns regelbundna dragshower, såväl som temaevenemang som Kink-It med Mickey Mirage. Du kan gå ner till "The Hole" om du så vill - det är området endast för män och du måste vara i dina underkläder för att åka dit. Bättre bära snygga underkläder!

Det finns en läderbutik intill så att du kan få lite nytt swag om du inte är säker på vad du ska ha på dig. Jackhammer är en av de vildare utekvällarna du sannolikt kommer att ha i Chicago. Brukar bli livligare efter midnatt.

Eagle NYC

Förutom att vara USA:s mest spännande stad, var New York en gång USA:s slöaste stad. Times Square var översvämmat med nöjesställen och nöjesställen för vuxna. På 90-talet blev New York för mer glänsande och rent. Tyvärr kan du fortfarande ha några vilda stunder på Eagle NYC, en klassisk och ständigt populär gaykryssningsklubb.

Klädkoden brukade vara mycket striktare. Som sagt, du borde anstränga dig något: även om det innebär att du tar av dig tröjan. Taket är nog det roligaste. Eftersom detta är NYC, är det högst troligt att du kommer att se några större ögongodis.

Powerhouse - San Francisco

Detta är den valda kryssningsklubben på Folsom Street (SOMA). Den har en lång och berömd historia som en underhållningsplats för vuxna. Byggnaden ryktas ha varit en bordello på dagen. Det blev en gayplats i början av 70-talet.

Det finns två dansgolv, en uteplats och till och med toaletterna kan vara busiga. Dryckerna är billiga med San Fran-standarder. Räkna med pulserande housemusik. Bakrummet är definitivt bara män. Kolla deras hemsida för info om klädkoden – den ändras beroende på tema.

Eagle - Los Angeles

Delar av det berömda märket Eagle Cruise Club, är detta en populär plats på Santa Monica Blvd, i hjärtat av LA gayscenen. Den här baren visar dig den kinky sidan av Eastside. Det är där du kommer att upptäcka East Hollywood Gay Scene.

Eagle LA är inte en av de snyggare gaybarerna i stan, det är dock en av de mer häftiga. Interiören är mörk, musiken är hög och det är vuxenfilmer på tv-skärmarna. Det är en gammaldags dykbar i en mycket gentrifierad stad. Eagle-barerna hyllar Tom of Finland-estetiken, så förvänta dig skägg och läder.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Chicago

Bläddra bland ett urval av turer i Chicago från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in chicago för din resaFå din guide