Gay Barcelona

Gay Barcelona

En enorm gay-scen, fantastiska sandstränder och fantastiska historiska sevärdheter gör Barcelona till en av Europas mest populära gaydestinationer.

Vad händer idag

Barcelona

Om Oss Barcelona

Bara storleken på Barcelonas gay-scen förbises ofta av de som söker en HBTQ+-semester, men med en mångsidig samling gayklubbar, en historia av radikal aktivism och en blomstrande HBTQ+-befolkning finns det få platser som är mer lämpade för en fantastiskt queer storstadssemester . De flesta av Barcelonas gaybarer ligger nedskräpade i hela Eixample-distriktet – även känt som "Gaixample".

eixample är ett perfekt område i Barcelonas centrum, kännetecknat av vackra balkonger, trädkantade avenyer och livliga kaféer som rinner ut på soldränkta trottoarer. Eixamples befolkning är märkbart queer och ännu mer märkbart cool - det finns ingen liknande för människor i världsklass som tittar på. Eixample är också fullproppad med exempel på Spaniens 20-talsmodernism, vilket gör det till ett populärt val för arkitekturfantaster. 

Bara 40 minuter från Barcelona med tåg anses Sitges ofta vara Europas gayaste stad. Sitges är mycket inriktat på gayturism, och du hittar en mängd gayklubbar, barer och hotell endast för vuxna. Att kombinera Barcelona och Sitges är en av de mest populära resplanerna med två centrer för homosexuella resenärer, och erbjuder den perfekta blandningen av kulturell stimulans med hög panna och skamlöst gaykul. 

Gay Barcelona - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Barcelona Händelser

 • img

  Pride Barcelona 2024: parties, parade & events

  Visa detaljer

  Tors 18 juli

 • img

  Circuit Festival Barcelona 2024

  Visa detaljer

  Lör, augusti 10

Barcelona INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Barcelona från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Barcelona för din resaFå din guide