Tony kommer inte ner!

Tony kommer inte ner!

Tony Moran är en av de mest kända och högt respekterade DJ-skivorna inom house-musikgenren och spelar regelbundet för massiva homosexuella publik i hela Asien.

Så spänningen når feberhöjd när han tar sig till däcken vid den högt förväntade avslutningsfesten Låten Kran 8 i Bangkok den 13 april.

Song Kran 8-festare kommer att vara bland de första som hör hans senaste dansklubbsproduktion, "I'm Not Coming Down". Han samarbetade med danslegenden Martha Wash om det och är glada att debutera på festen.

Moran började sin karriär 1981 som hälften av produktionsteamet, "The Latin Rascals". Han hjälpte till att skriva och producera "Show Me" för The Cover Girls, en låt som blev hans första Top 40-guldskiva.

Under sin glittrande karriär har han arbetat med Rihanna, Mariah Carey, Madonna, Neyo, Cher, Kristine W, nominerades till två Grammys för sin produktion av Gloria Estefans "Don't Let This Moment End" och "Heaven's What I Feel" och producerade stora indiedansklubbshits inklusive "Put Your Hands Up", "Cafe Con Alegria" och "The Promise".

Det är fantastiskt att se dig jobba igen med Martha Wash!

Martha Wash och jag har länge varit vänner och medarbetare. Hon spelade en ny låt som hon hade skrivit för mig. Jag kände igen det från hennes senaste album, NÅGOT BRA och jag kunde verkligen se den personliga kopplingen hon hade till den. Det visar tydligt att hon är mästaren i sitt öde. Jag gav henne inget annat val än att låta mig mixa om det.

Är detta ditt första samarbete sedan "Keep Your Body Workin?"

Ja, och det var 2007! Vi har gjort andra saker i studion som vi aldrig riktigt avslutat.

"Keep Your Body Workin" nådde # 1 på Billboard. Förväntar du dig samma sak med "Jag kommer inte ner"?

Jag gör. Egentligen var "Keep Your Body Workin" nummer 1 i slutet av 2007 och stannade på # 1 den första veckan 2008. Det var ganska fantastiskt!

Hur har klubbscenen förändrats sedan dess?

Det har förändrats avsevärt, men det är inte dåligt. Dansmusik har delats in i flera undergenrer. Människor har utvidgat sina idéer om vad en fest- och klubbupplevelse kan vara. Produktionsskalan som investeras för att förbättra musiken och stimulera alla dina sinnen är imponerande. Det händer runt om i världen.

När var DJ: n på Songkran 6 kände jag att alla drömmar jag någonsin hade om den perfekta natten blev verklighet. Det är därför jag är så glad att jag deltar i Songkran 8, för jag kan bara föreställa mig vad de kommer att ha tänkt på för detta.

Du började din karriär under freestyle-dagarna 1981. Tror du att freestyle någonsin kommer att komma tillbaka?

Ja. Det kommer att utvecklas, men atmosfären som gav den den unika smaken kommer att förbli. Ibland gör jag några freestyleföreställningar. Jag blev förvånad när 8,000 XNUMX personer dök upp vid den sista i

Håller du kontakt med TKA, Sa-Fire, Cover Girls eller Lisette Melendez?

ja! Alla gör och ser bra ut. De låtar som de spelade in har alla blivit kultklassiker och de fortsätter alla att turnera tillsammans och spelar för enorma folkmassor. De har fortfarande sina drag och gissa vad? Jag också! 

Hur har du lyckats hålla ut i den ständigt föränderliga musikbranschen så länge?

Jag tvingar mig inte att förändras. Jag går helt enkelt med det.

Vad är nästa efter Bangkok?

Mer musikproduktion och artistprojekt. Jag sjöng också en sång för en legend av house-musik, Todd Terry. Jag blev hedrad över att han bad mig göra det. Vi har precis avslutat remixerna för det och jag planerar att presentera det på Songkran 8. Det heter “Take It The Way” och jag ska göra precis det.

För mer information om DJ: n Tony Moran webbplats.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Bangkok

Bläddra bland ett urval av turer i Bangkok från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Bangkok för din resaFå din guide