chicago

En gayguide till Chicago

En gayguide till Windy City

Chicago sitter vid stranden av Lake Michigan och har titeln som den tredje största staden i USA, och är en plats som är djupt förankrad i sin kultur och gemenskap. Folket här är ökänt utåtriktat och kommer att få alla besökare att känna sig välkomna.

Med en bakgrund av fascinerande samtida arkitektur, expansiva grönområden och strömmande vattenvägar, är Chicago en vacker och förtrollande stad som är hem för en alltmer levande konst- och kulturscen och har en av de bästa restaurangbranscherna i USA. Fylld med fascinerande kulturella och historiska skatter har "den blåsiga staden" något att erbjuda alla homosexuella resenärer.

Chicago är hem för en av de mest spännande, livfulla och olika homosexuella scenerna i staterna och dess gaykvarter Boystown är ett livligt område med nattliv, kultur och samhälle, med ett brett utbud av gayklubbar och barer samt mångfaldiga samhällsorganisationer som försöker bevara och skydda områdets HBT + -arv.

chicago

Gaybarer och klubbar i Chicago

Gaynattlivsscenen i Chicago tenderar att starta sent och vara upptagen till och med senare, med många av klubbarna i den ikoniska Boystown förbli öppna till de tidiga timmarna. Gayklubbarna och barerna som utgör denna imponerande gayscene är olika, inkluderande och erbjuder ett varierat urval av klubbar för alla smaker.

Kontaktpunkten för Chicagos gayscen och förmodligen den mest populära gaybaren i staden, Sidospår har flera klubbar, ett stort dansgolv och ett imponerande takterrass. Klubben har blivit känd för sitt utbud av evenemangskvällar, som inkluderar föreställningar från Ru Pauls Drag Race-alumner, kabaretartiklar i världsklass och visningar av Tony Award. Sidetrack är ett måste för alla gayresenärer och klubben kan enkelt locka över 1000 deltagare på helger och vardagskvällar.

Scarlet Bar sätter stolthet i centrum för sitt uppdrag. Liknar en gaybar från en svunnen tid, barens vintageinredning i kombination med den ikoniska popspellistan gör Scarlet till en av de mest befriande och roliga gaybarerna i Chicago. Folkmassor strömmar till baren för sin berömda musik, som väljs ut av 5 bosatta DJs varje kväll. Scarlet Bar blir mest upptagen tidigt på kvällen när lokalbefolkningen värmer upp innan de går till stadens större platser.

Gay resenärer som letar efter ett energirikt, neonfylldt utrymme för att dansa till popklassiker borde inte se längre än Hydrat. Klubben kombinerar högteknologisk belysning och ljudsystem för att skapa en enastående klubbupplevelse, komplett med skjortlösa dansare, fantastiska dryckeserbjudanden och nattlig underhållning. Hydrate har också blivit känt för att vara värd för några av de bästa dragshowerna i staden, med lokala och turnerande drottningar som rutinmässigt tar upp föreställningar i världsklass för de stora folkmassorna.

Gayhotell i Chicago

Majoriteten av hotellen i Chicago kommer att vara gayvänliga och resenärer bör inte ha några problem när de bokar dubbelrum. Utan tvekan är dock det bästa stället att bo i hjärtat av stadens homosexuella samhälle och gayplatsen Boystown.

City Suites Chicago ligger i hjärtat av Boystown och erbjuder gästerna en modern och bekväm vistelse bara några minuter från stadens hetaste homosexuella nattliv. Hotellet är inrett med ett art deco-tema som ger rummen en unik och personlig känsla. City Suites Chicago är ett mycket prisvärt alternativ för gäster som vill ha ett centralt läge och elegant inredning.

Loungen på taket vid Robey är detta hotells krona. Efter att ha tagit ett dopp i utomhuspoolen kan gästerna njuta av den fantastiska och oöverträffade utsikten över Chicagos skyline. Hotellets högkvalitativa rum är inredda med design i åtanke, och varje rum har trägolv och vackert kaklat badrum. På kvällen kan gästerna utnyttja hotellets bar och restaurang som serverar en mängd lokala och internationella rätter.

Ligger bara fem minuters promenad från stranden och erbjuder enkel tillgång till livliga Boystown, The Thompson Chicago erbjuder gästerna den perfekta basen för att utforska staden och prova några av matställen i världsklass som ligger i närheten. Alla rymliga och luftiga rum har platt-TV, regndusch och fantastisk utsikt över Chicagos silhuett.

chicago

Boystown

En av de mest livfulla, samhällsorienterade och passionerade homosexuella distrikten i USA, Boystown var också den första som officiellt erkändes som en "gayby". Området har ett enastående urval av gaybarer och klubbar som i allmänhet ligger nära varandra och erbjuder ett varierat utbud av nattlivsupplevelser.

Boystown kan lätt nås med någon av stadens kollektivtrafiknätverk och distriktets kompaktitet gör att området främst kan utforskas till fots. Gay resenärer i Boystown kan förvänta sig ett hatfritt besök, där området är känt för en påtaglig liberal öppenhet.

Gay stolthet i Chicago

Varje juni blir gatorna i Boystown ännu livligare när distriktet förbereder sig för Pride Fest, ett årligt firande av Chicagos HBT+-gemenskap och kultur. Pride har pågått i Chicago sedan 1971. Festivalen sträcker sig över en helg och drar regelbundet publik på över 100,000 XNUMX deltagare. En rad gatuförsäljare, artister och HBT+-organisationer kantar gatorna under firandet, och homosexuella resenärer kan förvänta sig att njuta av framträdanden från några av världens största DJ:s och sångare.

Staden håller också en stolt marsch den sista söndagen i juni, där tusentals HBT + -människor och allierade går på gatorna i Chicago för att fira sin identitet och i krav på jämlikhet och rättvis behandling för alla medlemmar i HBT + -gemenskapen.

chicago

Gay rättigheter i Chicago

Illinois har några av de mest progressiva LGBT+ -rättigheterna i USA, där homosexuella invånare och resenärer skyddas av antidiskriminering och anti-hatlagar.

Äktenskapsjämlikhet uppnåddes i Chicago 2014 och omvandlingsbehandling har officiellt förbjudits sedan 2016, vilket innebär att unga HBT-personer + skyddas från skadliga pseudo-psykiatriska metoder.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Chicago

Bläddra bland ett urval av turer i Chicago från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in chicago för din resaFå din guide