Bastu Paraiso

Bastu Paraiso

Stor bastu med underjordisk pool, jacuzzi, ångbad och mer!

Sauna Paraiso

Platsikon

Calle de Norte 15, madrid, Spanien, 28015

En av Madrids äldsta gaybastur men fortfarande väldigt populär. Paraiso är under samma ledning som Octopus och Principe.

Denna stora plats (1,400 30 m²) har en underjordisk pool, finsk bastu, turkiskt bad, ångbad, XNUMX privata stugor, tre mörka zoner, bio och område med cellstänger, rack och gunga.

Veckodag: 10 - 12

Helg: fre-sön: 24 timmar

Närmaste station: Noviciado (L2) eller Plaza España (L3, L10); Buss 3, 147, M2

Funktioner:
bar
Mörkt rum
Internetåtkomst
Jacuzzi / varm pool
massage
Musik
Avkopplande stugor
Bastu
Spa
Swimming pooler och badhus
Betygsätta Bastu Paraiso
3.1
Publikens betyg

Baserat på 126 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

I
Ian Mowat

4 Nov 2023

Fint, rent och roligt

Mycket rent och välskött. Jämfört med Sauna Beach som var grotty och kör ner. Gick på en lördagsmorgon och en attraktiv kundkrets. Skulle definitivt återvända när jag är i Madrid.
L
Leo Lake

20 Aug 2023

Den bästa bastun i Madrid

Den bästa bastun i Madrid och en av de bästa i världen. Jag var på söndagsmorgonen. Det var fullt av sexiga, kåta och väldigt trevliga killar. Många unga killar. De äldre är välvårdade och stiliga män. Platsen är inte för den blyga. Du har många möjligheter att titta och vara med eller synas om du gillar det.
V
VIKTOR

25-jul-2023

Den bästa bastun i Madrid

Varje gång jag besöker Madrid utan tvekan åker jag till Paraiso eftersom du alltid kan hitta mycket roligt där. Mer desto mindre besökte jag Paraiso i måndags och fick tre heta sexiga toppar. Jag skulle säga att min ålder är 54, mer botten men i bra form. Därför om du vill ha heta äventyr och du är manlig eller sportig person är din plats Paraiso.
J
Justin

30-Dec-2021

Superspridares paradis

De enda personer som bär masker inuti är personalen eftersom att skydda sig själva är en prioritet, så alla andra är fria att sprida covid. Många kyssande främlingar gör sitt bästa för att hålla viruset igång. Dessutom, om du inte har haft en STD på ett tag, är det här platsen att gå. Oskyddad överallt. Slutligen, om du, som jag, är medelålders och gillar att bli förolämpad av söta 20-talingar som hånar, leta inte längre.
W
Willy

1-Mar-2021

Rent och säkert paradis

Min vanliga partner bor i Madrids huvudstad och jag bor i bergen. För att göra det enkelt för oss träffas vi ofta på "Sauna Paradise" för härliga varma pass, och jag saknar dessa fantastiska dagar under lockdown. Så fort restriktionerna är över kommer vi definitivt att börja våra "love hours" igen på denna rena och vänliga plats.
K
Kris

30 Nov 2021

Försäljning och plein de drogués

Varje gång jag kommer till Madrid spenderar jag en stund på Paraiso och hoppas att det blir bättre. I verkligheten är det smutsigt, folk röker inne och de allra flesta kunder är trassliga. Synd för det finns vackra pojkar.
S
Santiago

2-jul-2020

BÄSTA SAUNA EUROPA

En av de bästa bastur jag har trampat på i hela Europa. Stora, heta killar och rena faciliteter.
R
Rafael

12 Nov 2019

Saturday Nights är riktigt kul!

På lördagskvällar är det nästan omöjligt att komma in, men väl inne är fantasierna otroliga.
D
D

10 Nov 2019

Riktigt bra

Vi åkte dit fredag ​​kväll och det var väldigt trevligt. Rent och varierat av 20-40 år gamla killar. Väldigt ren.
M
Mauricio

8 Nov 2019

KÅTA MÄN

Bästa stället i Madrid. Kåta män!!!
S
Santiago

8 Nov 2019

Väl beläget

Väl beläget, även om de borde sätta bättre indikationer för att komma fram och underlätta för fler skåp, vilket ibland är omöjligt att komma in.
M
Martin

8 Nov 2019

Galen natt i bastun

På helgerna är det galet hur många snygga män det finns. Stora faciliteter och mitt i centrala Madrid.
h
hugo

16-Oct-2019

Dålig personal

Personalen respekterar inte människor, jag var där med en kille som använde stugan och personalen knackade på dörren väldigt hårt, vi var rädda att vi öppnade dörren och de bad om att få lämna för städning!!! Om du vill ha rent väntar du på att folk är klara eftersom vi betalar för att använda vad vi vill.
J
John

27-september-2019

Bra bastu

Jag gick på torsdag kväll och det var perfekt. Unga homosexuella, bra faciliteter, rena och vänliga människor. Jag rekomenderar. Jag antar att det skulle bli till och med under helgen.
h
hugo

22-september-2019

Oförskämd personal

Min pojkvän och jag hade en mycket dålig upplevelse där. Vi använde ett stugrum och personalen knackade på dörren och skrek. Vi trodde att något hände eftersom lamporna var tända. Det visade sig att de ville städa platsen och avbröt vår handling. Så jag var tvungen att lämna eftersom det inte var humör att stanna på det där dåliga, oförskämda stället.
N
Nicholas

7-september-2019

OK, men långt ifrån det trevligaste jag har sett

Redan från början är det konstigt. Du måste betala i en automat. För inträde, för massage, för en cola, vad som helst. Jag antar att ägaren är paranoid av stöld. Platsen är någorlunda ren. men har en konstig layout. Ett badrum har urinaler och ett handfat faktiskt i en hall. Det finns en dusch anläggning, men det finns 2 porslin bidéer, men har bara kallt vatten ledning till dem. Det finns ett suckatorium, som återigen är dålig design. Tjänsteleverantören måste stå i en hall. Inte en huvudhall, utan en hall. De 3 båsen har vardera 3 hål, ett ovanför nästa. Dude! skär en lucka! Platsen visar slitage, men hålls ganska ren. Personalen var hjälpsam.
m
moscardini

5-jul-2019

Det bästa i Madrid

Plats: Centralt och bekvämt till hållplatsen Noviciado. Typ av kundkrets: Från 20 till 50 år, men de är mestadels unga människor i trettioårsåldern, vältränade och vissa till och med muskulösa. Många är kvinnliga, men i Spanien är det normalt. Struktur: Inte nytt, men det är ok. Trevlig inomhuspool och inte dåligt kryssningsområde. Renlighet: Bra. Priser: Inte höga. Råd till kunder: Om du i Madrid letar efter trevliga killar med muskulös fysik har du inget annat val, de kommer bara till denna bastu. Italienare är mycket uppskattade. Det turkiska badet är platsen där du kan ha roligare. Bastun är alltid upptagen, men logiskt, på söndag eftermiddag är det toppen. Råd till chefer: Du bör förstora det turkiska badet, eftersom det innehåller de bästa orgierna, men det är litet.
G
Globetrotter

11 Nov 2018

För de unga och vackra

Denna plats lyckas attrahera sin målgrupp: unga och vackra killar, de flesta verkade vara i mitten till slutet av 20-talet. Tyvärr fick det mig inte att känna mig välkommen som en äldre kille (50+, men ändå vältränad och vacker). Den unga publiken när jag besökte en fredagskväll var bara för varandra. Bel Ami kunde ha spelat in en video av den mycket heta sex-vägs jag såg i poolen; Tyvärr är "tittade" nyckelordet – ingen möjlighet att vara med. Efter ungefär tre timmar gick jag därifrån utan att ha rört eller blivit vidrörd av en annan person där, och inte på grund av bristande flirtande och vänliga ansträngningar från min sida. Jag är inte säker på att jag var mer vidsynt när jag var i 20-årsåldern, men nuförtiden, åtminstone där jag bor, verkar det som om några unga killar är mindre åldriga. Paraiso-anläggningarna är omfattande och atmosfären i den gamla exponerade tegel- och källarkänslan är riktigt cool. Poolen och badtunnan (inte heta, tyvärr) behöver båda lite uppmärksamhet med renlighet och kan behöva seriös uppdatering för trappan - lite tråkig på foten. Torrbastun var det mest intressanta stället att umgås på men alldeles för varmt. Tyvärr skulle jag inte återvända till denna plats på grund av attityden hos målgruppen. Paraiso är helt enkelt inte för den normala, medelålders homosexuella mannen - och det är fler och fler av oss, eller hur?
C
Chicago

23-Oct-2018

Anständig anläggning och kundkrets

Mycket intressant utrymme för en bastu: ser ut som en stor källare med välvt tak överallt. Jag gick på två vardagseftermiddagar i oktober när jag var på semester. Måndagen var jobbigare, tisdagen mindre, men ändå ett hyfsat antal killar. Detta var min första upplevelse av något slag i Spanien och det var bara "ok". Jag fick mycket uppmärksamhet båda dagarna: från 3 killar första dagen och 5 andra dagen. Men de flesta av dessa möten var snabba och inte särskilt tillfredsställande. Jag är van vid mycket förspel som kan leda till att jag toppar och om inte, mycket tillfredsställande action och kyssar. Det mesta jag fick var snabba handlingar. Kanske är detta normen på det här stället. Jag antar att det inte är vad spanjorerna i allmänhet föredrar; Jag har haft fantastisk action med spanjorer utanför Spanien!
T
Traveller

6 Nov 2017

Bäst i Europa !!!

Tyvärr, jag förstår inte betyget för den här bastun. Jag är 25, har besökt bastur över 100 gånger i 22 städer i 10 europeiska länder. Den här är definitivt bäst med avstånd. Jag gick på söndagsmorgonen klockan 4:00, det var väldigt fullt av hetaste, öppensinnade killar, inte en gammal/tjock man (ja, jag kommer att bli gammal också, inte oaktad, bara inte min typ). Jag vet inte hur de uppnår det, helt olika åldrar från andra bastur. Jag stannar till 2, det fanns alltid bra val. Jag hade några fantastiska upplevelser.
R
Rob

4-Oct-2017

Fruktansvärt ställe

Jag besökte den här bastun på en söndagslunchtid. Jag skulle säga att 95 % av människorna där inte hade gått och lagt sig från lördagskvällen. De var alla höga som en drake och mycket bullriga. Poolområdet var äckligt. Använde kondomer överallt, ölflaskor och glas runt poolkanten. Killarna där var mestadels vältränade - men de visste det alla, sprattlade runt som om de vore Guds gåva till planeten, helt från huvudet - så även om du lyckas dra en av dem, kommer de inte att bli mycket använda ändå. Jag stannade 30 minuter och gick. Totalt slöseri med tid och pengar.
a
alberto

3-jul-2017

mr

las instalaciones super bien ...lo malo ..solo trabajan alli chicos heteros y eso molesta mucho. no entendemos porque un sauna gay es atendido por chicos que no son gay
L
Latino4xxxl

13-februari-2017

STÅ UT SAUNA I MADRID

Jag hade nöjet att besöka i slutet av januari runt 3:9 till XNUMX:XNUMX och det var fullt av killar i alla åldrar och former.. var väldigt mycket kåt... Jag önskar att jag kunde ha stannat längre... def be back.. .
T
Tuomas

2-jan-2017

Stugorna är för heta och fuktiga

Den här bastun är trevlig och på söndagar är den full av killar i olika åldrar. Det enda "problemet" är att det är supervarmt och fuktigt i hytterna. Därför var det inte så skönt eftersom man blir trött och blöt så fort.
I
Ian

2-jan-2017

Kan vara bra med några förbättringar

Varning. Deltog på nyårsdagen och platsen var vid kapacitet. De goda. De exponerade tegelkatakomberna, tyst musik och lång rad av solstolar framkallar en avslappnad attityd. Den inte så bra. Faciliteterna är otillräckliga för antalet personer, t.ex. ihållande kö till duscharna. Vid ett skede var bara en tvålautomat full och det fanns inget toalettpapper. Detta togs upp senare. Två städare dök upp bara för att rensa glasögon och plocka upp skräp. Toaletterna var grymma. Det låg begagnade handdukar överallt och golven var blöta även i kryssningsområdena. Trots skyltar som rådde folk att inte röka gjorde de det i stort antal. Kombinera detta med bristande ventilation och överhettning och luften var en giftig fug. Varje beskyddare försågs med en kondom och inget smörjmedel tillhandahölls. Allvarligt? Det är inte orimligt att förvänta sig att varje stuga har kondom- och glidmedelsautomater plus pappershanddukar. Ändå var stället fullt av heta män och alla hade det trevligt. En lokal informerade mig om att detta är den bästa bastun i Madrid eftersom de andra är fulla av hyrpojkar och plockfickor. Om detta är det bästa Madrid har att erbjuda, måste de dra upp sina kollektiva strumpor. Med mindre förbättringar kan denna plats vara bra.
D
David

4 Nov 2016

16 september besök

Bra ställe att gå - speciellt efter stora festevenemang som WE. Vi åkte på söndagsmorgonen runt 9:30 efter festen och det var packat med några av de hetaste killarna i Madrid, vi åkte till och med tillbaka söndag kväll och det var lika bra! Bra faciliteter - enda problemet är människor som öppet röker, men det är mer mitt problem som ingen rökare
p
pete

24-Oct-2016

bra men kan vara tyst

Gick två gånger denna vecka. Första lördagen vid 5, var upptagen och lätt att hitta killar din typ. Sexiga faciliteter och massor av lediga rum. Många killar gick öppet i bastun vilket var fantastiskt. Måndagen klockan 9 var död och det blev ingen åtgärd! Fantastiska faciliteter, ren och vänlig personal... kommer defo gå tillbaka nästa gång i staden.
L
Luca

1-jan-2016

Mest popoular bastu i Madrid

Jo jag har varit många många gånger i den här bastun. Jag kan berätta mycket. Under det senaste året har varit mer stora... Det finns många kille / man / pappa. Alla kan hitta vad han vill! Alla människor går dit bara för handling. Det enda dåliga är att det inte är så rengjort. Men använder dock dina handdukar som ett överdrag i kabinen. du kan ha så mycket action som du vill! Jag föreslår verkligen att du går.
E
Ekachai chieochalakom

1-februari-2015

Stort sexigt utrymme

En relativt stor bastu med olika lekplatser. Jag var där under semesterperioden och platsen var alltid fullsatt efter 3-4. Blandad publik, de flesta handlingar ägde rum i ångan och bastun. Envägsspegeln som tittade in i bastun från ångbadet var sexig. De spanska killarna var inte blyga! Duschen kan vara iskall någon gång, välj noga.
F
FRANK

9-april-2017

FRANK

Me la paso bien en sauna paraiso siempre encuentro lo que busco

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell