Gay Madrid

Gay Madrid

Madrids homosexuella nattliv är legendariskt, liksom stadens avslappnade utomhuslivsstil och varmt välkomnande till alla besökare

Vad händer idag

Vad händer imorgon

madrid

Om oss madrid

Med sin majestätiska arkitektur, pulserande stadsdelar och museer i världsklass avtäcker Madrid en väv av kultur och kreativitet vid varje tur. Från den ikoniska Puerta del Sol till det lysande kungliga palatset, Madrids landmärken berättar historier om ett rikt förflutet och en blomstrande modern stad. Livliga torg vimlar av energi och serverar en typisk smak av spansk kultur. 

Madrid är en av de stora europeiska huvudstäderna och har också en av kontinentens bästa gayscener. Chueca är det främsta gaykvarteret i Madrid, fullt av barer, klubbar och kaféer för HBTQ+. Utöver en permanent samling fantastiska gayinriktade arenor är stadens årliga gaypride-event ett av Europas största och bästa.

Tack vare en blomstrande kulinarisk scen och närhet till Spaniens bästa vingårdar kan du verkligen leva det goda livet i Madrid. Staden har en lång och dramatisk historia, med många avgörande ögonblick i Spaniens turbulenta historia som har utspelats här. Madrid har länge varit ett stort dragplåster för konstnärer, inklusive Goya och Picasso, av vilka den förstnämnda skapade sina ikoniska svarta målningar i Quinta del Sordo, en villa strax utanför staden.

Gay Madrid - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

madrid INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Madrid från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in madrid för din resaFå din guide