Privilege Dance Bar

Privilege Dance Bar

Populär dansbar som lockar en ung och trendig publik.

Privilege Dance Bar

Platsikon

Carrer Bonaire 24, Sitges, Spanien, 8870

Populär snygg gaydansbar som lockar en ung publik som gillar de lättare ljuden från retrodisko blandat med Ibiza-stil.

Privilege har 3 barer och ett relativt stort dansgolv (för Sitges) som blir upptagen från midnatt. Öppet varje natt på sommaren. Ligger bara nere på gatan från Queenz.

Vardag: 22:00 - 02:30

Helg: 22:00 - 02:30

Funktioner:
bar
Dans
GoGo Show
Musik
Betygsätta Privilege Dance Bar
4
Publikens betyg

Baserat på 3 avgivna

L
Luis

24 Aug 2018

Privilege ... eller kanske inte?

Igår var det Sitges stadsfest med arbetseld och härlig stämning! Eller jag trodde det i alla fall. Runt midnatt, och fortfarande entusiastiska över den underbara arbetsbrandshowen, bestämde vi oss för att ta en drink. Efter att ha frågat online vad som kunde vara en trevlig bar bestämde vi oss för att prova Privilege eftersom recensionerna verkar beskriva att det skulle vara en trevlig atmosfär. När vi kom dit stannade vi på gatan (endast fotgängare) och tittade in för att kolla baren innan vi gick in. Det gick inte 1 minut (vi sa knappt ett ord till varandra) hör vi den förmodade säkerhetsvakten säga: "du kan inte sluta här. Eller så går du in eller går men du kan inte stanna här”. Jag trodde att jag inte hörde så bra så jag bad honom att upprepa. Och han upprepar det omedelbart men den här gången använder han ett hotfullt tonfall och insisterar på att vi inte kunde vara på gatan framför baren. Naturligtvis gick vi... men jag undrar fortfarande hur Privilege bar har förmånen att äga gatan i Sitges.
M
Mark

30-jul-2017

Het publik, bra drycker

Bra klubb att upprepa besök, bra musik, bästa drinkar, även blandad publik. Såg några medelålders, eleganta raka välkomnande par som ville ha kul, så inga problem att festa på en gayklubb. Raka klubbar här är för 18-åringar och tråkiga.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell