Gay Sitges

Gay Sitges

Möjligen den gayaste staden på Medelhavskusten. Utforska Sitges fantastiska stränder och gay nattliv

Vad händer idag

Vad händer imorgon

Sitges

Om Oss Sitges

Denna charmiga spanska stad ligger bara en kort bit från Barcelona och utstrålar en avslappnad atmosfär som kompletteras av dess fantastiska stränder, inklusive den ikoniska Playa de la Ribera. Sitges har förtjänat sin plats som en hotspot för HBTQ+-turism, med en välkomnande atmosfär som är värd för det berömda Sitges Pride-firandet och en uppsjö av HBTQ+-vänliga anläggningar.

Sitges har en rad HBTQ+-vänliga barer, klubbar och bastur längs de pittoreska gatorna, vilket gör det till ett nav för gay nattliv och gemenskap. Staden är värd för många HBTQ+-evenemang och festivaler, inklusive den berömda Sitges Pride, som lockar besökare från hela världen.

Stadens arkitektur är en unik blandning av traditionella spanska stilar, inklusive vitkalkade hus, smala gator och pittoreska kommunala torg. Dess konstnärliga själ avslöjas genom dess många gallerier, museer och kulturevenemang, vilket ger ett fönster till ett fascinerande kreativt arv. Sitges erbjuder också en läcker kulinarisk scen, med skaldjursspecialiteter och katalanska köket som står i centrum.

Gay Sitges - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Sitges Händelser

  • img

    Bear Week Sitges 2024

    Visa detaljer

    Sön 1 september

Sitges INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Sitges från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Sitges för din resaFå din guide