Paradis

Paradis

Den enda gaybastun i stan.

Paradise

Platsikon

Allenby 75, tel Aviv, Israel

Populär gaybastu med en mysig miljö för alla typer av män. Faciliteterna inkluderar jacuzzi, turkiskt bad, torrbastu, relaxavdelning, bar, lounge, privata rum med TV, internetanslutning.

Bastun är värd för regelbundna temaevenemang som Foam Party och klubbkvällar med DJ och dansare. Beläget i stadens centrum.
Funktioner:
Endast vuxna
bar
Mörkt rum
Internetåtkomst
Jacuzzi / varm pool
Avkopplande stugor
Bastu
Ångbad
Betygsätta Paradis
2.8
Publikens betyg

Baserat på 47 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

3 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

3 Stjärnvinnare

K
Kaiser

9 Nov 2021

Bra nog

Fantastiskt litet ställe. Ett bra åldersintervall. Hittar oftast någon att ha kul med. Om det inte finns någon attraktiv, gå till mörkrummet. Alla ser bra ut där. Inte en posör plats de allra flesta söker sex. Parkväll är lite udda. Några singeltjejer. Många killar följer kvinnorna runt omkring vilket är lite pinsamt. Det gör det svårt att bli intim med kvinnorna. Om gardinen är stängd ta tipset att vi inte vill att du tittar.
M
Maciej

28-april-2020

maciej

Jag var där i oktober 2019 två gånger. Det var lätt upptaget. Första gången jag besökte hade jag en underbar tid med en muskelkille som jag precis träffade där och vi klickade ganska bra. Det visade sig nästan bli en dejt. Lite tråkigt att jag var där bara några dagar :/ Ja, ägaren var trevlig och det var trevligt att prata med honom. Hela stället är inte det största. Jacuzzin var ganska cool med bra vatten, torrbastu kunde vara lite varmare och ångbastu hade inte tillräckligt med ånga och kunde vara lite renare. Jag älskade sängområdet i baren. när det kommer till mörka rum inte min favorit, ett ställe var med madrasser på golvet och porr-tv. Mycket liten yta, den andra var som våningssängar i det andra rummet där det var svårt att göra action och utan några ordentliga gloryholes som jag gillar så jag använde den inte så mycket. Sammantaget skulle jag ge platsen 6/10 för den vänliga publiken och jacuzzin. Btw mestadels mogna killar där.
M
Matthew

2-jul-2019

Hade en bra stund

Hade en fantastisk tid i denna bastu. Jag förstår aldrig varför folk kommenterar personalen - förutom att släppa in mig interagerar jag inte så mycket med dem. Men personalen här var alla uppmärksamma och förtjusande så inga problem på den avdelningen. Faciliteter var så rena som man kunde förvänta sig och jag hade ingen känsla av att de var föråldrade alls. Publiken var blandad beroende på tid på dagen. Vi gick en eftermiddag där det var mer äldre lokala killar men de var alla supervänliga och roliga. Senare på natten verkade det vara fler turister och par som letade efter lite kul. Sammantaget skulle jag betygsätta denna bastu och besöka igen!
D
Daniel

27 Nov 2017

Mer än bra!

Innan resan hade en titt på recensioner och verkade inte särskilt bra. Jag antar att det beror på människors humör. Jag hade en mycket bra tid, Adi i baren är fantastisk, faciliteterna rena och godtagbara, temperaturen på vattnet är varmt. Inte dyrt. Kommer säkert tillbaka. Gick till många bastur förut och den där kanske inte är den bästa, men det räcker mer än väl. Hoppas jag kan ha hjälpt någon. Förresten, jag gick från 2:5 till den avslutande XNUMX:XNUMX. Det finns också rökområde, vilket för mig var fantastiskt.
R
Robertson

11-september-2017

Herr roberts

Du har en fantastisk tid många par gillar att ha trekanter och massor av vilda action med 2 eller fler bättre lotter i vunna rum på bröllopsmiddagen, det är ett par som släpper in massor så hans fru har massor av val.
R
Ralph

16-Mar-2017

För mogna

Jag gick till båda basturna och det är den jag gick tillbaka till. Den är liten men jag tyckte att den här lokalen var att föredra om du är över 30 år och inte bor på ett gym. Den vänder sig verkligen till en mogen publik men är verkligen aktiv. Personalen var bra och verkligen höll platsen ren. Kontrollera tider, rabatter och speciella dagar.
M
Marcel

21 Nov 2016

Paradis. .

Det är verkligen ett paradis denna bastu, men bara för ägaren till den. Det är en tom, dyr, smutsig och försummad med knappt några besökare. Personalen är extremt ovänlig.
D
Dori

1-Mar-2017

Stor bastu

Paradise är en fantastisk bastu. Bättre än City. Massor av het action. Om du ser Skornick ta med honom. Han blir galen på unga hunks, gör vi inte alla? Dori, Ramat Gan
M
Marcel

21 Nov 2016

synd

Vilken skam för Tel Aviv denna smutsiga plats. Mycket ovänlig personal; nästan inga besökare. UNDVIK DENNA PLATS OCH GÅ TILL BASTU SOM NYLIGEN ÖPPNAT.
A
Aharon

19 Nov 2015

Kan vara bättre, kan vara värre

Detta är den äldsta fungerande bastun i Tel Aviv idag. Det har sett bättre dagar, helt klart. Under många år var den nästan ensam i gaybastufältet i hela landet. Nyligen har en ny bastu öppnat i en annan del av Tel Aviv och många har övergett denna för den nya. Som på de flesta ställen kommer ditt intryck av bastun att vara beroende av din egen smak och kundkretsen där när du besöker. Om du letar efter yngre killar bör du antagligen missa detta till förmån för den nyare men om du gillar medelålders till äldre killar bör du njuta av den här. Det är billigare att komma in och det finns ingen tidsbegränsning utöver öppettider här, kaffe och snacks finns samt en full bar, men alkohol kan vara dyrt. Det görs ett genuint försök att hålla det rent, men det beror till viss del på människorna där. Personalen är vänlig och hjälpsam.
T
Tim

12-jul-2014

Bra ställe, men liten

Vi (26-29 år gamla par) njöt av att besöka bastun när vi var i Tel Aviv. Torsdag var naken dag, det var super! :) Det var många vänliga yngre killar. :) och såklart några flirtande gamla också.. :S Men stället har en väldigt bra atmosfär.. :) vi kunde dansa nakna i baren, sitta i jacuzzin, ha kul i ångbastun med en perfekt kroppskille, och en svart kille också. :)
i
ilan

30-jan-2014

Håll dig borta

Smutsigt, litet, illaluktande, ovänligt... och dyrt!! för att bara nämna några få egenskaper hos denna pinsamma smutsiga fängelsehåla. Snälla skulle någon rädda nåden från det bisexuella och homosexuella samhället och öppna en alternativ plats som liknar andra storstäder i världen?!

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell