IDM-bastu

IDM-bastu

IDM Sauna

Platsikon

4 rue du Faubourg, Montmartre, paris, Frankrike, 75009

I dag: Naturalist Night - gratis snacks - Varje söndag
I morgon: Jockstrap natt - Varje måndag

Stor gaybastu på fyra våningar. På marknivån finns ett gym och bar, torr bastu, jacuzzi och ångbad. På de övre våningarna finns privata stugor, videorum, lekzon etc.

IDM är öppet dagligen från kl. 1.

Vardag: 12:00 - 01:00

Helg: 12:00 - 02:00

Närmaste station: Stora boulevard

Funktioner:
bar
Gym
Jacuzzi / varm pool
Avkopplande stugor
Bastu
Ångbad
Betygsätta IDM-bastu
3.5
Publikens betyg

Baserat på 103 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

A
Asian Guy

16-maj-2022

Wow, bästa bastun i Europa

Jag var inte säker på vilken bastu jag skulle besöka i Paris, IDM eller Sun city, men mitt mål var att se det lokala, så jag bestämde mig för IDM, oh boy lucky me! Stället var fullsatt hela dagen från tidigt, typ 1 till 6 när folk fortfarande stod i kö för att komma in och agera överallt! killarna var väldigt vältränade jämfört med amerikaner, lol. Jag hade tur med turkiska och arabiska, som främst verkar vara topp...och väldigt passionerade och sexiga...vilket fint minne och presenter av dem inom mig (bokstavligen).
A
Al

5-Oct-2021

Roligt ställe!

Besökte många gånger. Vänlig personal. Enorm lokal. Öppet omklädningsrum och duschar. Stor jacuzzi. Mycket aktivitet sannolikt i ångbad och bastu. Massor av lekplatser, privata stugor, videoskärmar. Mörka områden. Liten drinkbar. Diskret ingång nära tunnelbanan. Njut av!
A
Al

23-Oct-2021

Besök oktober 2021

Det var bra att vara där igen! Jag hade det väldigt bra. Det var en bra skara killar där - alla åldrar - några väldigt snygga! Jag trivdes jättebra, killarna är alltid artiga, många "spelar" gärna! Ett stort tack för hur IDM drivs, speciellt under hela denna Covid-pandemi och det vänliga sättet du svarar via e-post och personligen. Mina affärsbesök i Paris har nu avslutats men jag kommer att ha goda minnen av IDM under lång tid framöver!
R
R

17-Dec-2019

Bästa bastu i Paris

Stor, upptagen, någorlunda ren, ingen attityd från personal eller kunder. Vad mer kan man begära? Jag har varit i alla Paris bastur och det här är det bästa - också mycket bättre än någon av de hemska platserna i London.
C
Chris

14-Dec-2019

Ett måste i Paris

Jag har den bästa action varje gång jag går dit!
A
Alessandro

11 Nov 2019

Bra ställe i Paris

Besökte en söndagseftermiddag runt 15:30 i november 2019. Jag fick vänta 20 minuter i kö för att komma in eftersom det redan var fullt, men när jag kom in var jag glad över att vara där eftersom det var fullt av män i olika åldrar, färg, stil, både turister och lokalbefolkningen. Trevlig atmosfär, stället är stort och man kan gå runt och hitta kul nästan överallt. Viss attityd men i allmänhet är folk där för att ha roligt och inte bara för att posera. Du kan få tofflor vid entrén (det gjorde jag) mot en extra avgift, byte av handdukar är gratis. Jag anser definitivt detta som en bra bastu och faktiskt min favorit i Paris.
C
C

11-september-2019

Ganska bra

Förmodligen den bästa bastun jag har varit på. Ren, fri glidmedel/kondom. Allt fungerar och ingen attityd. Jag gick två gånger när jag var i Paris. Första gången var söndagen och jag var tvungen att köa för att komma in. Jag blev chockad men det var fantastiskt. Jag visste inte att jag kunde ta fler handdukar och fick reda på det först andra gången. Jag antar att det berodde på att jag inte pratade franska så det är förståeligt. Sammantaget är det en riktigt riktigt bra bastu.
P
Pepe

17 Aug 2019

Muy bien

Rent, med bra installation och med folk för alla smaker. Efter att ha besökt en annan bastu i Paris, präglad av bristen på renlighet, gillade jag det verkligen.
V
Visitor

31-jul-2019

ok! Besök det!

Jag gick för första gången den 30 juli 2019. Jag gick från Garu du Nord med hjälp av kartor och jag kom till bastun på cirka 20-30 minuters promenad (jag går långsamt). Från gatan gick jag in på en innergård och jag kunde se en dörr och några trappor. Personen från front office pratar engelska och är en mycket trevlig och vänlig person. Han svarade på alla mina frågor varje gång jag hade något att fråga. Jag frågar till och med hur många som är i bastun redan sedan klockan var 2 på eftermiddagen. Det var redan 40 personer. Jag fick min skåpnyckel och en handduk och han gav mig instruktioner angående omklädningsrummets riktning och duscharna. Jag frågade och han sa inte till mig att kondomer och glidmedel är gratis och du kan hitta dem i alla rum och ställen i bastun, men det blev jag glad över att se. Det enda som fick mig att tänka var att behållaren med kondomer är öppen på båda sidor och alla kan glida dit andra kondomer, och då menar jag inte använda. Jag fick höra att jag kan ta så många handdukar jag behöver, gratis, och det gjorde alla, och jag tycker att det är en bra idé! Jag använde också mina tofflor och jag glömde fråga om de erbjöd gratis tofflor eller inte, så jag kan inte ge dig ett svar. Många män gick barfota men det är inte hygieniskt för mig eftersom man lätt kan få svamp. Till skillnad från i andra bastur där jag såg personal städa var 1-2 timme, har jag inte sett någon här komma och städa golven. Så nära frontkontoret finns omklädningsrummet, baren och gymmet, därifrån kan du gå ner till jacuzzin och duschar, toaletter och bastustugor, eller så kan du gå upp på övervåningen där cruisingområdet är, de privata hytterna, selar, rökområde, och även du kan gå ännu längre upp till ett annat område med kinky rum. Jag tyckte att deras musik var väldigt underhållande och blixten från alla områden var väldigt trevlig, inte för ljus, inte för mörk. De privata stugorna var små enligt min mening, med små sängar som 2 personer inte kan bo sida vid sida. Det fanns få rum med större sängar. T Det mörka rummet var bara ett rektangulärt rum, halvmörkt eftersom man lätt kunde se alla, med bänkar och en plattform.
M
Mike

13 Jun 2019

Bästa bastuupplevelse i Paris

Jag provade några olika bastur i Paris och tyckte att IDM var den bästa av gänget, både vad gäller publikantal och faciliteter. Ganska upptagen på helgerna (cirka 3-8 både lördagar och söndagar) och ganska aktiv på vardagar i slutet av arbetet (cirka 3-6). Grundinställningen: bastu/jacuzzi på källarplan, skåp/trevligt stort gym/bar på markplan. En våning upp är där det mesta av handlingen äger rum. Det finns massor av privata rum där killar träffas, några med glanshål. Denna våning har också ett par öppna mörkrumsområden. Mitt favoritområde på den här våningen var "cockpiten" som har förhöjda gloryholes (kallas ibland ett "suckatorium") där killar går upp några trappsteg till ett antal stora gloryholes. På översta våningen finns ett mindre cruisingområde med mörkrum samt en annan uppsättning förhöjda glanshål, även om denna våning är mycket mindre upptagen än våningen under den. Så länge dina förväntningar är rimliga (dvs. förvänta dig inte att platsen ska fyllas med vuxna Bel Ami-stjärnor), är detta en riktigt rolig och mycket hektisk bastu där du kan "få dig mätt". Högt rekommenderad!
m
moscardini

11-april-2019

Fullt med folk

Plats: Bekvämt. Ett stenkast från tunnelbanestationen Grand Boulevards. Typ av kund: Män från 25 till 50 år, men speciellt runt 40. Bastun är mycket populär, men den genomsnittliga kvaliteten på män är inte särskilt hög. I den meningen att "genomsnittlig man"-modellen är den man oftast möter i korridorer. Vi har inte sett gubbar och även av denna anledning kommer vi säkert tillbaka. Byggnad: 4 våningar. På bottenvåningen finns omklädningsrummen och gymmet (någon tränar naken, men verktygen används väldigt lite, det är inget riktigt gym). På första våningen (där publiken är koncentrerad) finns det bås och en yta för gruppnöjen. På andra våningen finns toaletter för speciella spel och ett mörkt (tomt) område. I källaren finns en liten bastu (ingen kommer någonsin in) och ett mycket litet ångbad, samt en mycket trevlig uppvärmd pool. Städning: Ska förbättras. Priser: Bra, även för att de rena våtservetterna staplas upp i baren och lämnas fria för kunderna. Råd till kunder: Ta med tofflor. Om du känner dig mer bekväm kan du bära en baddräkt. Bättre att gå in på eftermiddagen, särskilt på lördagar och söndagar. Mångfalden av kunder kommer att göra det enkelt för dig att hitta någon som matchar din smak, såvida du inte letar efter muskulösa hanar; i det här fallet kan du bli besviken. Tips till cheferna: Om det var så många ingångar under eftermiddagstimmarna är det bättre att städa innan eftermiddagsgästerna kommer. Skåp där lämnande kläder är lite för små, du bör byta dem. Det är inte acceptabelt att tända alla lampor en timme och tjugo minuter före stängningstid (för att pressa folk att gå).
C
Chaz

15 Nov 2018

Bra rent kul

Anläggningen är väl underhållen, bra blandning av män när jag gick på en onsdag eftermiddag, dog ner betydligt efter 9 pm. Skulle gå igen
Y
Yvan

5-Oct-2018

Visito la sauna cada vez que visito Paris

Jag var i söndags med min man. Vi kom fram vid 3 på eftermiddagen och bastun var redan full av folk. Platsen är mycket stor och har en mycket bra spridning, på olika våningar, och med bra belysning, på nödvändiga platser. Allt är väldigt rent och alla stugor har dispenser med kondomer och glidmedel och lampor med justerbart ljus. Det finns människor i olika åldrar och för alla smaker; med ganska många väldigt "heta" killar. Personalen i bastun är mycket artig och hjälpsam. Särskilt vänlig är bartendern i baren, Eric, som jag hade ett bra samtal med. Detta är mitt tredje besök på IDM, och jag kommer definitivt att komma tillbaka igen när jag återvänder till Paris nästa gång; helt att rekommendera
M
Marc

30-september-2018

Långsam på fredagskvällen i september

Anläggningen är fin och ren. Jag kom runt 10 på en fredagskväll och tyckte att det gick förvånansvärt långsamt. Mest yngre killar mellan 25 till 40. Inga stora björnar eller gamla killar alls. De serverar bara öl i den lilla baren och förutom receptionisten talar de inte engelska så var beredd. Jag träffade en fin atletisk twink på besök från Mexiko men han var på väg ut. Jag trodde att IDM var öppet senare på helgerna men det stängde omedelbart klockan 1. Jag gick därifrån missnöjd.
M
Markus

28-september-2018

ok

Var där några gånger redan. Hittade alltid någon att ha kul med.
C
Chris

26 Nov 2017

Bästa bastu i Paris

Naturistdagarna är fantastiska. Jag åker dit varje gång jag kommer till Paris, och jag har det så bra!
S
Stephen

27 Jun 2017

Äldre resenär från Florida.

Jag gick till IDM-bastu 3 gånger på min semester. Platsen var ganska ren med tanke på vad som händer. Männen varierar i åldrar så att alla har roligt. Män i Paris går för att ha kul, inte bara stå runt som om de är för bra för alla. Jag har varit på badhus i många länder och det här är en av mina favoriter eftersom männen som går dit gör det roligt. Tack homosexuella män i Paris för att de är så sexiga och roliga.
I
Ian

20-Dec-2016

Gör affärer

Denna bastu gör verkligen verksamheten och levererar på action. Aspekterna är genomtänkt utformade, särskilt The Cockpit, men layouten för bastun och ångbadet är lite besvärlig. Jag skulle inte klassa det som den bästa bastun i Paris, ändå ett bra alternativ.
A
Alex Pelchat

31 Aug 2016

Fantastisk

Denna plats är fantastisk. Jag var i Paris under april månad och jag besökte denna plats 3 gånger, jag älskar tanken på att vara naken eftersom allt du får är bara en handduk vid ankomst. Mycket snygga män! och det måste nog vara mina mest lyckliga dagar eftersom alla killar som jag träffade var väldigt trevliga och söta! och jag upplevde inte någon attityd från någon. Jag rekommenderar starkt denna plats, och kan inte vänta tills november är tillbaka i Paris.
J
Jean marc

26-jul-2016

Un cran en dessous du suncity

Même prix que le suncity alors que les prestations ne sont pas au même niveau : salle de gym minuscule et très mal équipée, pas de salle tele, pas de piscine, Sauna nettement moins bien. Même le dimanche après midi je trouve la clientèle peu mixte ( pratiquement pas de blacks ni de beur), beaucoup de Bears et des trolls. Jamais vu un seul beau mec. J'y suis allé trois quatre fois et toujours déçu.
M
Mario

18-april-2016

Inte ren

Varning: Folk går i stor jacuzzi utan att duscha och platsen luktar hemskt. Hamam mycket liten och luktar smutsiga människor. Stugorna är extremt smutsiga, luktar illa, madrasserna är våta, golvet hala - inget rengöringsmaterial i stugorna - såg ingen rengöring pågår av personalen, för att inte tala om det för 21eu. (dyraste bastun i Paris) de kunde hålla platsen ren!!! Definitivt gått utför. Kan inte tala/använde inte om dess lilla begränsade utrustning. Gym. Såg inte folk som använde, annat än folk som gick in där för skåp.
M
Merrick

7-jan-2016

Fantastiskt ställe

New Yorker här i Paris. Besökte två gånger under veckan. Kan bara tänka mig helgerna. Alltid nöjd.
K
Kiki

17 Nov 2015

Bästa någonsin

Har varit där typ 5 gånger och varje gång är ett sant nöje. Jag älskar ett härligt hål och det finns en speciell stuga för detta, jag kan tillbringa typ 2 timmar med att sitta i mörkret på mina knän och vänta på flera vackra presenter!!!! Jag provade många andra bastur och jag svär att den här är den renare och den bästa.
T
Tib

5 Nov 2015

Fantastiska tider att få!

Jag gick på en söndag eftermiddag vid 4.30 (när det är "bara naken") och det var redan upptaget. En timme senare och platsen höjde sig. Stort utbud av män (ålder, kroppstyp, stil) och några riktiga snyggingar. Överallt var rent och i gott skick. Bastu, ångbastu, jacuzzi har alla en bra storlek och kryssningsområdena är riktigt omfattande. Om du gillar yngre killar tenderade de att komma senare dagen då jag gick, men jag vet inte om detta är typiskt. För 6.00 euro är det en av de dyrare platserna - men definitivt värt det.
A
Alfred

28-jul-2015

En standard

Denna plats har funnits för alltid och det ger alltid bra värde. MASSOR av muskelkillar, några med "attityd", men det finns någon för alla här och de flesta homosexuella killar i Paris kommer att erkänna att de har åkt dit mer än en gång!
C
Craig

22-Dec-2014

Bäst i Paris

Ganska bra våta/varma anläggningar, mycket bra cruisingområden och stor variation av män! Bästa av Paris bastur!
J
Jim

7-februari-2015

Snygg bastu

En av de bästa basturna i Paris, detta är platsen för knubbiga män och de som jagar dem. Söndagar är VARMA, fulla av underbara killar i alla åldrar. En vacker plats i ett av de smartaste områdena i Paris, inträde är genom en av de berömda små shoppinggalleriorna från 19-talet.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell