Gay Paris

Gay Paris

Paris är en stad med ett rikt arv, prydd med kända landmärken, museer, fantastisk mat och hem till en av Europas största gayscener

Vad händer idag

Vad händer imorgon

paris

Om oss paris

Paris är en nöjesstad, och homosexuella Paris är inte annorlunda. Från utsökt mat och cocktailbarer på taket till en samling av planetens mest kulturellt betydelsefulla institutioner, Paris är ett måste-besök för fans av livets finare saker. Få städer har utövat ett sådant inflytande på omvärlden, och staden är fortfarande ett epicentrum för politisk, finansiell och konstnärlig innovation. 

Med exklusiva butiker, pastellfärgade konditorier och sällsynta bokhandlar blir gaydistrikten inte mycket mer glamorösa än Le Marias i Paris. Du hittar några av världens bäst klädda människor som dunkar på trottoarerna i Le Marais, och du kommer också att möta en gay-scen med något att erbjuda alla HBTQ+-resenärer. Medan hela Le Marais är väldigt gay, kan de flesta av de bästa gaybarerna och klubbarna i Le Marais hittas på Rue des Archives.

Paris är synonymt med shopping. Du kan spendera många timmar i de stora varuhusen som Printemps och Galeries Lafayette som ligger bekvämt bredvid varandra på Boulevard Haussmann 40 respektive 64. Den främsta gayshoppinggatan är Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie i Le Marais.

Gay Paris - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

paris INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Paris från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in paris för din resaFå din guide