MÖRK Sitges Bar (DSB) - STÄNGD

MÖRK Sitges Bar (DSB) - STÄNGD

DARK Sitges Bar (DSB) - CLOSED

Platsikon

Carrer Bonaire 14, Sitges, Spanien, 8870

Maj 2022: Denna lokal har rapporterats stängd.

Sitges populära kryssningsklubb utan begränsningar med regelbundna livestripshower.

DARK Sitges har en full bar, en liten scen och ett mörkt rum på baksidan som innehåller ett lyftsele. Attraherar fler kunder efter midnatt. Barpersonalen är ganska generös med fria skott.

Regelbundna temakvällar med speciella shower - kolla deras hemsida eller Facebook-sida för mer information. Ligger granne med Organic Club.

Vardag: 22:00 - 03:00

Helg: 22:00 - 03:30

Funktioner:
bar
Kryssning / fetisch
Mörkt rum
Musik
Betygsätta MÖRK Sitges Bar (DSB) - STÄNGD
4.4
Publikens betyg

Baserat på 5 avgivna

A
Asian

14-jul-2017

Chefen är vänlig och en rolig kille

Jag åkte dit på onsdagskvällen, folkmassan började efter midnatt, en mysig miljö. Chefen var underhållande och han gav mig ett gratis inträdeskort till Zona X. Jag var den enda asiatiska den kvällen. Jag kommer att besöka igen när jag kommer tillbaka till sitges i framtiden
R
Robbie

23-september-2015

Ögon öppnande!

Besökte Dark Bar Sitges två gånger under den senaste helgen för gay stag. Första gången vi kom lite för tidigt (cirka 11:XNUMX). Bara några kunder som njuter av en drink och en mycket vänlig barman i underkläder som gladeligen gav oss alla en gratis chans. Vårt andra besök på lördag kväll var mycket mer intressant. Baren var ganska upptagen och ledningen hade vänligt lagt på en "man buffet", som satt uppflugen naken på disken och bjöd på sig själv som hors-d'oeuvre. Det mörka rummet på baksidan var redan upptaget, och medan vi gick därifrån med blygsamhet fortfarande mestadels intakt är jag ganska säker på att alla som letar efter roligt kommer att hitta det här.
D
David

17-jan-2016

Man buffé

Vad menar recensenten ovan med en mansbuffé? Låter häftigt!!

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell