Beyond Midnight @ Fire

Beyond Midnight @ Fire

Ikonisk dansfest på söndagsmorgonen. Muskler och musik.

Beyond Midnight @ FiRE

Platsikon

39 Parry St, South Lambeth Rd, london, Storbritannien, SW8 1RT

En av Londons mest ikoniska dansfester efter öppettider som lockar en muskelfylld publik varje lördag midnatt till söndag middag. BEYOND är känt för sin episka flerrumsupplevelse satt till beats av exceptionellt begåvade DJs.

Bästa tiden att anlända är 6-7 på söndag morgon (ja, morgon). Förhandsbiljetter finns på OnNation - viktigt om du planerar att åka på en allmän helgdag.

Helg: Sön 04:00 - 13:00

Funktioner:
bar
Dans
Musik
Betygsätta Beyond Midnight @ Fire
3.5
Publikens betyg

Baserat på 62 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

I
Israel

2 Aug 2021

Gay gemenskap och kunder

Kära alla, Efter att ha inte besökt en klubb i mer än ett år bestämde jag mig igår för att gå på "woof" med några vänner efter jobbet till klubbbranden där jag dansade nyårsafton 2019 strax före pandemin. Mottagandet var HEMSK vid dörren eftersom säkerhetstjänsten sa att vi inte ser tillräckligt gay ut för att komma in på klubben och att vi måste bevisa att vi är gay. Han får mig att visa honom videos från nyårsafton för att bevisa det. Självklart bevisar jag det eftersom jag inte har något emot att acceptera min sexualitet. Efter detta i receptionen ska ansvarig person använda kortautomaten eftersom han avslutar pappersrollen istället för att byta mot en ny och skriva ut kvittot igen hej be mig att gå in på mitt bankkonto för att bevisa att betalningarna gick igenom. Nästa inslag var i klockrummet och vi här sa bara att 3 pund för ett paraply var dyrt, svaret var ett ordentligt "woof". Till slut trivdes jag med mina vänner eftersom jag är 47 år gammal så jag kan hantera den här typen av beteende, men jag förstår att det inte är rätt mottagande för kunderna och de kan förstöra en trevlig kväll. Jag kommer att komma tillbaka igen och jag har en sorglig känsla av att vara en del av gaycommunityt om det här händer och vi vill inkluderas i samhället.
T
Tom

21 Nov 2019

Riktigt bra

Riktigt bra nattklubb, älskar stället jag har varit många gånger och alltid väldigt glad. Bra DJ's ..(Fabio Luigi ❤️) musiken mycket specifik egenskap för Beyond ..absolutely love it Söt mångfald av sällskapliga Beyonders. Trevlig vänlig service i baren och välorganiserad. Säkerhet killar att hålla plats säker. Läkarrum i klubben vid eventuella incidenter. Jag rekommenderar att besöka.
N
Noel

24-april-2017

Genomsnitt

Den här klubben är bara ok i bästa fall. Säkerhetspersonalen är stor men barpersonalen är urusel. Man skulle kunna tro att det inte skulle vara en särskilt krävande uppgift att servera en drink, men det verkar det vara. När personal precis som dessa byts ut mot automation under de kommande åren kommer de att vara de första som går ut på gatan och protesterar mot hur äckligt det är att deras jobb togs av en maskin.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell