Gay Sydney Services

Gay Sydney Services

Vår sammanfattning av gayägda företag, tjänsteleverantörer och HBT-organisationer i Sydney

Gay Sydney Services

Tastes Of The Hunter Wine Tours
Platsikon

Nivå 8, 99 Elizabeth St, Sydney, Australien

Visa på kartan

Tastes Of The Hunter Wine Tours erbjuder heldags vinturer från Sydney till den vackra Hunter Valley för både homosexuella och homosexuella.

Njut av läckra viner, hantverksöl, prova de unika smakerna av lokalt tillverkade ostar och handgjorda choklad och njut av den rika lantliga atmosfären i Hunter Valley.

Deras 20-sits lyxiga minibuss är dekorerad med lädersäten, DVD-spelare, 8-högtalare ljudsystem, minikylskåp, laddningsmöjligheter för apple och Android och inbyggd iPad.

Gayägda och opererade medlemmar i SGLBA och GALTA.

Min: Stängt

Tis:09: 00 - 20: 00

Ons:09: 00 - 20: 00

Tors:09: 00 - 20: 00

Fre:09: 00 - 20: 00

Lör:09: 00 - 20: 00

sol:09: 00 - 20: 00

Senast uppdaterad den: 2-februari-2024

In The Dark
Platsikon

olika platser, Sydney, Australien

Australiens ledande gay- och lesbiska produktionsbolag som organiserar framgångsrika dansfester och evenemang som Glitter och DILF i större städer som Sydney, Melbourne, Adelaine, Brisbane, Perth.

Kolla In The Darks hemsida för kommande evenemang.

Funktioner:
Dans
Musik

Senast uppdaterad den: 2-februari-2024

DNA Magazine
Platsikon

PO Box 127, Lidcombe, Sydney, Australien

4.4
Publikens betyg

Baserat på 65 avgivna

Australiens mest sålda månadstidning för homosexuella män. DNA lanserades 2000 och innehåller intressanta berättelser, kändisprofiler, popkulturrecensioner och vackra fotografier av några av världens sexigaste manliga modeller.

Tidningen finns i bokhandlar över hela världen. Online-utgåvor finns också på deras hemsida.

Senast uppdaterad den: 2-februari-2024

Harbour City Bears
Platsikon

PO Box 1532, Darlinghurst, Sydney, Australien

5
Publikens betyg

Baserat på 55 avgivna

Harbour City Bears grundades 1995 och är en ideell samhällsgrupp för håriga homosexuella män, deras fans och vänner. Gruppen är baserad i Sydney och driver regelbundna sociala evenemang, danspartier och insamlingskampanjer för HBT-samhället.

Deras två årliga evenemang, Bear Essentials (februari) och Bear Pride (augusti), har lockat många internationella besökare. Deras uppdrag är att ha kul och delta i samhället.

Harbour City Bears välkomnar alla oavsett kön, ras, sexuell läggning, ålder eller anställdhet. Besök webbplatsen för kommande evenemang.

Senast uppdaterad den: 2-februari-2024

The Red Rattler
Platsikon

6 Faversham Street, Marrickville, Sydney, Australien

Visa på kartan
4.4
Publikens betyg

Baserat på 58 avgivna

HBT-vänlig, samhällsbaserad plats, som drivs av obetalda artister och aktivister. Denna ideella teater erbjuder ett kreativt utrymme för artister, musiker, artister, designers, filmskapare, experimentalister etc.

Red Rattler är utrustad med en scen, full PA, LED-belysningssystem, projektor och skärm, en licensierad bar och en takterrass.

Funktioner:
bar

Senast uppdaterad den: 2-februari-2024

The Naked Barber
Platsikon

68 Oxford St, Sydney, Australien

Visa på kartan
2
Publikens betyg

Baserat på 3 avgivna

The Naked Barber är en HBTQ+ och fetischfrisörsalong. Frisören är en kvalificerad frisör och frisör med över 30 års erfarenhet. The Naked Barber utlovar den bästa grooming-upplevelsen för alla som har en grooming-fetisch; eller bara vill utforska fetischer i grooming-miljön. Hot Handdukar, Hot Wax, Cutthroat Rakning och rakkräm lödder, The Naked Barber vänder sig till hetero, bisexuella, transpersoner, homosexuella och parkunder.

Vardag: 10:6 - XNUMX:XNUMX

Helg: 10–4 (lördag)

Senast uppdaterad den: 16-april-2024

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.