Var Li-mode

Gay Hoi An · Tjänster

Vår sammanställning av andra gayägda företag, tjänsteleverantörer och HBT-organisationer i Hoi An.

Gay Hoi An · Tjänster

Sabirama Cooking Tour & Restaurant
Platsikon

Tổ 1, thôn Cồn Nhàn,, Hoi An, Vietnam

5
Publikens betyg

Baserat på 3 avgivna

Missa inte denna fantastiska upplevelse när du bor i Hoi An, och erbjuder en matlagningskurs som inte liknar någon annan.

Ditt äventyr börjar med ett besök på en lokal råvarumarknad; en båttur längs den vackra floden Thu Bon, med sevärdheter som inkluderar ön Cam Nam och Duy Hai fiskeby, när du passerar under den majestätiska Cua Dai Bridge. Detta leder dig sedan till en rolig basketbåttur genom Water Palm Village, följt av en tur i en vattenbuffelvagn som tar dig till Sabirama Cooking School och restaurang. Din meny innehåller fyra lokala vietnamesiska rätter, från vietnamesiska risrullar till kyckling med citrongräs och chili, samt efterrätt av klibbig riskaka.

Rundturer / lektioner pågår i cirka 5 timmar. Morgonturen börjar klockan 8:00 från ditt hotell och återvänder till ditt hotell före 1:00. Eftermiddagsturen börjar kl. 1 från ditt hotell och återvänder till ditt hotell före kl. 00. Se webbplatsen för fullständig information om upphämtning och avlämning.
Funktioner:
korgbåttur
båtresa
Engelsktalande guide
fotmassage
hotellhämtning och avlämning
marknadsturné
välkomstdrink

Senast uppdaterad den: 7 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.